Llorente tvrdě pracoval a věří, že přidá další góly

19.02.2016, 18:15
Aktuality
Co dokazovat má Fernando Llorente, jemuž zatím nevychází ideálně návrat do španělské nejvyšší soutěže. Vytáhlý útočník před letošní sezonou posílil Sevillu a pomoci by mu mohl včerejší souboj s Molde, v němž celek z Andalusie nasměroval do dalšího kola Evropské ligy...

Llorente ve 35. minutě otevíral skóre, krátce po změně stran pak zvyšoval na průběžných 2:0 a v 57. minutě si aplaus tribun vychutnal ještě jednou, když přepustil své místo Kevinu Gameirovi. Právě ten následně svou trefou stanovil konečný výsledek 3:0.

Bývalý útočník Athleticu a Juventusu tak odehrál svůj zatím nejpovedenější zápas za Sevillu. V průběhu celé sezony dal do této chvíle šest branek a marně si hledá cestičku ke stálému místu v základní sestavě.

"Pravdou je, že pro útočníky jsou góly důležité vždycky, dodávají jim sebevědomí. Nejdůležitější bylo vyhrát a udržet čisté konto. Molde nám to v odvetě neusnadní, ale máme dobrou šanci postoupit," hodnotil po utkání Llorente.

"Výsledek je velmi dobrý a měli jsme šance i na další branky. Ať už to bylo z jakéhokoli důvodu, necítil jsem se tak, jak jsem měl, ale tvrdě jsem pracoval a věci se snad zlepší. Dle mého názoru to bude pozitivní pro tým i pro fanoušky. Věřím, že dám další góly. Pracuji na tom a budu bojovat až do smrti, abych zde uspěl," slíbil.

Autor: Tomáš Pavlík / football-espana.net

Komentáře (16)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Kdy ten tvrdě pracoval tvl

Reagovat
smazaný uživatel

Na přestupu do Juve pracoval dost tvrdě.

Reagovat
H.N.T.

Musel, treba tusil ze by si do dneska pres zraleho petatricatnika nekop

Reagovat
M11

Reagovat
Furia Ceca

Strašnej sympaťák, ale bohužel i tak trochu dřevo... Mandžukić na něj dává docela zapomenout.

Reagovat
Beči

Mandžukič? Really? Mě nepřijde že by měl nějakou oslnivou formu. Llorente dal ve své první sezóně za Juve 18 branek, Mario jich má zatím 9...

Reagovat
Furia Ceca

Mandžukić ale trpí na zranění (ono taky kterej hráč Juve tuhle sezónu netrpí na zranění ), jinak ale když hraje, tak ten útok s ním je dost agresivní a efektivní... Jestli bude zdravej, tak těch 18 dá taky. Jasná útočná dvojka (jednička je samozřejmě Dybala).

Reagovat
Beči

Morata a Zaza mají ovšem také nesporné kvality. Rozhodně je jasné, že v útoku to má Juve pojištěné.

Reagovat
smazaný uživatel

Gólový průměr mají stejný.

Reagovat
M11

tak to zatim ani nahodou

Reagovat
Furia Ceca

V Mandžukićovi máme vysokýho, obratnýho a agresivního útočníka, zatímco pro Llorenteho hovoří jenom centimetry. Za mě teda rozhodně ano!

Reagovat
smazaný uživatel

Presne tak..

Reagovat
DelPiero137

Obaja ponukaju nieco. Mario zatial neukazal svoju najlepsiu formu, pred zranenim sa k tomu priblizoval.

Zatial nie je velky rozdiel v prinose. Ja by som Nanda nemenil keby bolo na mne.

Reagovat
H.N.T.

No nakonec dobre pro vsechny strany ze Adurizek dava gol za golem a Ferda po krasnem odchodu roztahl kridla sve kariery

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
eLJay.91

Sympaťák! Mrzí mně, že odešel. Ale nemělo cenu ho držet, když o něj Max nestál.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele