Llorente: Přednost mají klubové zájmy, až pak individuální

27.04.2010, 12:48
Aktuality
Finančními problémy zmítaná Valencia zatím okupuje třetí příčku španělské Primera Division a při pohledu na výsledky Barcelony a Realu Madrid by se dalo říci, že bronzový stupínek je velkou výhrou. Trenér Unai Emery by se tak měl dočkat odměny v podobě nové smlouvy, na tu si ale bude muset minimálně počkat...

Valencia má obrovské dluhy a účast v Lize mistrů by jejímu kontu rozhodně prospěla. Už jenom díky tomu, že v tom případě by mohly v klubu zůstat jeho největší hvězdy David Villa a David Silva.

"Před několika měsíci jsme se rozhodli dát nejvyšší prioritu splnění klubových cílů před individuálními záležitostmi. Soustředíme se na to skončit tam, kde skončit chceme. Respektujeme ho a hodně od něho žádáme. Po osobní stránce chovám velký respekt k práci Unaie Emeryho, jsme i dobří přátelé. Mluvíme spolu každý den, oba máme odpovědnost za dosažení cílů, prohlásil prezident Valencie Manuel Llorente.

Emery se kormidla Valencie ujal před začátkem loňské sezony, kdy podepsal smlouvu na dva roky. Valencia je nyní na třetím místě tabulky se šestibodovým náskokem na čtvrtou Mallorku, kterou nyní čekají dva těžké zápasy. Pátá Sevilla, s níž má Valencia lepší vzájemné zápasy, pak ztrácí ještě o dva body více.

"Mallorka a Sevilla představují dva velké konkurenty, jsou to dva nebezpečné týmy. Každý v týmu ví, co je v sázce a musíme získat co nejvíce bodů, protože současný náskok nemusí být dostatečný. Máme dobrou paměť. Po několika předcházejících sezonách jsme si uvědomili, že pokud chceme být v Lize mistrů, tak musíme udělat správně všechno. Před dvěma roky klub dokonce bojoval o záchranu, vzhledem k tomu je tedy současné třetí místo velkým úspěchem. Účast v Lize mistrů není nikomu darována ani vzhledem k pohledu na jméno nebo rozpočet. Překonali jsme zranění i karetní tresty, i to tým posílilo," hodnotí Llorente.

Autor: Tomáš Pavlík / goal.com

Komentáře (21)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Účast v Lize mistrů není nikomu darována ani vzhledem k pohledu na jméno nebo rozpočet.

Reagovat
smazaný uživatel

Škoda, že se těch dvou držejí jak čert kříže.. Aspoň pár ušetřených peněz by pak mohli investovat do obrany..

Reagovat
georgeo

Valencia byla vždycky ofenzivním mužstvem

Reagovat
smazaný uživatel

Však to by i zůstala..

Reagovat
smazaný uživatel

jestli něco VCF v zdobilo, pak špičková obrana a rychlý přechod do útoku z křídel ale s odchodem Ayaly + Albiola to šlo do kytek... hold musíme hrát to na co máme hráče

Reagovat
georgeo

špičková obrana byla za éry Anglomy, Djukiče, Ayaly, Carboniho, co se týče toho protiútoků tam vynikali zejména Kily a Claudio Lopéz....ale tohle všechno je už hodně fousaté....v poslední 5tiletce převažuje výrazně kvalita v ofenzívě než v defenzívě

Reagovat
smazaný uživatel

Ale ono neznamená, že když se koupí kvalitní hráči i do defenzivy, že tým bude hrát méně ofenzivně... Naopak.

Reagovat
smazaný uživatel

což oni se hráči i kupují, ale kdo měl tušit, že Jeremymu přerazej nohu? Pak je tu problém že třeba Miguel by měl kvalitu, ale jen když se mu chce a bohužel pro Valencii, tak moc nechce. k tomu zranění, červený karty + rebelie, naposled ten Chori a furt dokola.

Reagovat
smazaný uživatel

to není pravda. Spíš naopak

Reagovat
Bakary3

Za Cúpera určitě, dál nepamatuju..

Reagovat
r.mrazik

Mendieta,Piojo Lopez...joo,tenkrat Vale hrala nejhezci fotbal v Evrope.

Reagovat
cristiano.K.

valencie je sympatická a rozhodně si LM zaslouží více než mallorka a sevilla

Reagovat
smazaný uživatel

dookola uz par rokov ta ista pesnicka, valencia krachuje, villa odide, nic z toho nie je pravda, su to len marketingove tahy vazeni, viem to pretoze mam blizko k ludom z valencie, ako nie z mesta, ale z klubu. villa odchadza uz 5 rokov

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
r.mrazik

asi zere FMko...posilaj mu zpravy z vedeni

Reagovat
smazaný uživatel

nie preco mam kontakty v spanielsku co je na tom

Reagovat
r.mrazik

nic,jen si delame prdel...

Reagovat
smazaný uživatel

Kdyz uz vsechno tak vis (kde Kaka bydli, kdo ho kouri a co dela; mas kontakty na lidi z Valencie atd.) nemohl bys mi zjistit i to, jaky ma C. Ronaldo prisun kalorii za den? Chtel bych si upravit trenikovy rezim, tak jak to ma on, vis? Diky.

Reagovat
j_mrazik

3 banán denně do zadku.

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
duffman.sk

Tak neviem, ci sa s Emerym predlzi, vysledky klub sice ma, ale nejako si nevie udrzat poriadok v kadri. Najprv 7 zapasov za sebou, kazdy s cervenou kartou, teraz sa mu buria hraci, vid Banega, Dominguez a najnovsie sa nepaci ani Joaquinovi...

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele