Llorente: Nemyslím na odchod z Tottenhamu

10.01.2018, 18:50
Aktuality
Tottenham doposud příliš nevyužívá služby Fernanda Llorenteho, zkušený útočník se tak dostal do spojení s možným odchodem. Urostlý Španěl však na změnu dresu rozhodně nemyslí...

Odchovanec a dlouholetá opora Athleticu Bilbao ze svého mateřského klubu zamířila do Juventusu, následoval návrat do vlasti od Sevilly a před rokem a půl přesun do Swansea.

Právě ve waleském celku na sebe Llorente upoutal pozornost zástupců Spurs, kteří nakonec během letní přestávky neváhali zaplatit 15 milionů eur, aby 32letého útočníka získali.

Llorente však na výkony ze svého předchozího angažmá ani navázat nemohl, neboť zasáhl pouze do 13 ligových utkání, během nichž však pravidelně nastupoval až z lavičky.

Ani malé herní vytížení však rodákovi z Pamplony, který se i díky tomu dostal do spojení s odchodem, nevadí. "Působení v Tottenhamu si užívám a jsem spokojený," prohlásil směrem ke spekulacím Llorente. "Mauricio Pochettino je skvělý manažer a Premier League je skvělá soutěž," vysekl poklonu bývalý reprezentant Španělska, jenž má smlouvu do roku 2019.

Autor: Jiří Vojík / clubcall.com

Komentáře (773)

Komentáře k článku naleznete zde.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele