Llorente myslí na odchod z Tottenhamu, rád by se vrátil do Španělska

07.11.2018, 19:03
Aktuality
Svou třetí a pravděpodobně poslední sezonu v anglické Premier League zřejmě kroutí Fernando Llorente. Vytáhlý útočník nepatří do základní sestavy Tottenhamu a se svou situací není spokojen, vyhlíží tak změnu dresu a nejreálněji z jeho pohledu vypadá návrat do španělské ligy...

"Z domova jsem pryč už řadu let, rád bych se vrátil do LaLigy," přiznal urostlý útočník, jemuž v Londýně běží kontrakt jen do června příštího roku.

Už 33letý Llorente je odchovancem Athleticu a barvy baskického celku hájil až do června 2013, kdy ho zlákala nabídka od Juventusu. Po dvou sezonách na Apeninském poloostrově přišlo angažmá v Seville a následně přestup do Swansea, zde Llorente zvládl patnáct ligových branek a odměnou mu byl transfer do Tottenhamu.

V útoku Kohoutů už nějaký ten pátek řádí Harry Kane a Llorente mu pouze kryje záda, v základní sestavě do této chvíle nastoupil jenom k jedenácti zápasům a v Premier League zaznamenal pouze jednu trefu. Pomoci by mu mohl včerejší souboj s PSV Eindhoven, někdejší španělský reprezentant přišel na trávník jako střídající hráč a asistencí se podílel na obratu londýnského celku.

"Přišel jsem na hřiště a začalo se nám dařit, mám radost, že jsem pomohl týmu. Doufám, že budu i nadále dostávat příležitosti, je to pro mě důležité, dodává mi to důvěru do další práce. Není to snadné, když nehrajete, po mentální stránce pak musíte být hodně silní, abyste byli schopní pokračovat v tvrdém tréninku," popisuje.

Autor: Tomáš Pavlík / sportskeeda.com

Komentáře (37)

Přidat komentář
Csaplárova past

A taková o něj byla mela v Chelsea

Reagovat
SpecialOne

Tottenham ho vůbec neumí využít, přitom, když potřebují dát gól, tak by centry na ty dvě kladiva prostě měly platit. Jak je Mourinho kritizován, tak mu dvojice Fellaini/Lukaku v závěrech zápasů už pár bodů udělala.

Reagovat
icka

Reagovat
smazaný uživatel

Dúfam, že ho spoločne s Vormom necháme odísť po sezóne, keď im vyprší zmluva. Potrebujeme iný typ do útoku, nejakého mladíka s potenciálom, ktorý by mohol bojovať o každú minútu na ihrisku a niečo sa od Kanea priučiť.

Reagovat
smazaný uživatel

Pre mladého útočníka by Spurs neboli vhodný klub, Kane zožerie strašne veľa minút a veľmi rád a najlepšie hrá sám na hrote, by sa musel Harry zraniť, aby si mladý perspektívny úočník kopol, skôr by bol vhodnejší borec okolo 27-29 rokov.

Reagovat
FUnk

Reagovat
Mastný Chobot

Skôr by bol vhodnejší borec, čo zahrá aj inde ako na hrote. Zaha napr.

Reagovat
smazaný uživatel

To áno, takého majú aj v Sonovi, ale v prípade zranenia Harryho sú v riti.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak Harry už párkrát zraněný byl a nějak se to zvládlo. Chce to upgrade oproti Sonnymu, někoho, kdo by na tom hrotu víc dokázal napodobit Harryho. Někdo jako Zaha/Martial by byl snovej.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Btw. koľko najdlhšie bol Harry zranený?

Reagovat
smazaný uživatel

Nevím 6-8 týdnů?

Reagovat
smazaný uživatel

To je ešte krátko.

Reagovat
smazaný uživatel

Jn, ale byl to 3x ten stejný kotník no

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
FC Porto FC

Llorente-Aduriz

Reagovat
Beči

Vůbec jsem nevěděl, že je ještě v Tottenhamu. On vůbec není špatný hráč, ale ve Spurs je trestuhodně nevyužit, protože s ním neumějí pracovat.

Reagovat
FUnk

on se hlavne nehodi sam na hrot, potřebuje vedle sebe nekoho komu to sklepne, když hraje s harrym tak to ma hlavu a patu.

Reagovat
vodka

ve swansea hrál solo hrotaka...

Reagovat
tuny

a jak dopadli

Reagovat
smazaný uživatel

Tak ono to je těžký, když jediný kdo z našich beků umí dát přesný centr je Trippsy. Davies vloni taky. ale letos je příšerný ve všem. Nemluvě o tom, že Llorente je sám na hrotu v zápasech, kdy máme na pravém beku KWP a na levém Auriera. Ale taky jsem za jeho odchod. Ten hlavní problém je, že Harry je mnohem víc nr.10 než nr.9. A ve chvíli, kdy Harryho s jeho workratem, schopností sám něco vymyslet, vzít to na sebe a udělat body, nahradíme takovým nepohyblivým stožárem, naše hra zákonitě trpí. To už mi dával větší smysl Vinnie Janssen, který sice nedává góly, ale celkem pomáhal rozběhnout zápas, ve kterých jsme měli problémy.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
cristiano.K.

blbost

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Phillipinho

Athletic by po nem mel jit, Aduriz uz od minuly sezony jde dolu a Williams proste zatim neni utocnik, ktery dava pravidelne goly.

Reagovat
Busby babes

Southamptonu se nedaří a odvolán by už brzy mohl být manažer Mark Hughes, k jedné personální změně ovšem došlo už nyní - propuštěn byl vice-předseda Les Reed. Anglický klub cítí, že se potřebuje vydat jiným směrem.

Kdyz jsme u tech anglikanismu... vice predseda?

Reagovat
Kovi81

tak vice prezident se napriklad pouziva

Reagovat
Zaschrona

Však to se normálně používá, hoď si to go googlu... A když už, tak latinismus.

Reagovat
smazaný uživatel

az na to, ze to neni anglikanismus. je to latinska predpona.

Reagovat
Rišty

jen bez toho spojovníku, no...

Reagovat
Busby babes

Writes Daniel Cutts in his latest exclusive for The Sun:

‘MANCHESTER UNITED are preparing a mega new contract offer for Anthony Martial worth a staggering £45million a year including bonuses.’

Hold on. Either Manchester United are offering Anthony Martial about £937,500 a week to stay, or you mean ‘a staggering £45million over five years’, not in a single year.

Congratulations to Sky Sports, who go for option A and use the rumour as the headline to their gossip column – ‘Utd to offer Martial £45m a year’ – without once stopping to think how ridiculous that would be.

Martial zustava

Reagovat
smazaný uživatel

No každopádně i těch skoro 200k je hodně slušných...

Reagovat
iamek

Odejde. Jako Shaw, DDG, Rash a další.

Reagovat
mithro

mali by sme sa priucit a oficialne mu platit len 100, dalsich 100 nech mu ponuknut za konzultacie u Glazerovcov.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Messiáš

Bohužel to vypadá, že Lezama nikoho lepšího nevyprodukuje. Takže v balíčku s Anderem směr Athletic Club

Reagovat
cristiano.K.

on tam ještě je

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele