Liverpoolu Marveauxe nakonec přetáhl konkurenční Newcastle

18.06.2011, 10:01
Aktuality
Francouzský záložník Sylvain Marveaux se novou posilou Liverpoolu FC nestane. Pětadvacetiletého hráče, který v minulé sezoně nastoupil jen k deseti zápasům za Rennes, nakonec získal konkurenční Newcastle United.

Bývalý francouzský reprezentant do 21 let se s klubem z St. James Parku dohodl na pětileté smlouvě a vše by se mělo oficiálně uzavřít 1. července. Vedení Strak si může gratulovat. Marveaux byl totiž podle anglických médií těsně před podpisem smlouvy v Liverpoolu.

"Podepsat takového hráče jako Sylvain, je skvělým tahem. Usilovaly o něj mnohé slavné kluby," uvedl k přestupu trenér Alan Pardew. "Možná není tolik známý pro naše fanoušky, ale jedná se o skutečný talent. Už nějaký čas jsme ho sledovali," dodal.

Pardew také vyjádřil velké potěšení z vydařené přestupové politiky posledních dnů. Klub totiž kromě Marveauxe již dříve získal také dalšího Francouze Yohana Cabayeho a z West Hamu přišel Senegalec Damba Ba. Opačným směrem se vydal Kevin Nolan, který s vedením odmítl prodloužit smlouvu. Navíc se schyluje také k odchodu Alana Smithe a Joeyho Bartona.

Autor: Pavel Mašlaň / football365.com

Komentáře (444)

Komentáře k článku naleznete zde.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele