LIVERPOOL ZVAŽUJE PŘESTUP SIMAA

23.04.2007, 17:04
Aktuality
Rafael Benitez vytváří v Liverpoolu kolonii složenou ze svých španělských krajanů, kterou by nyní mohl rozšířit také jeden Portugalec. Anglický klub se stále nevzdává myšlenky na angažování kapitána Benfiky Lisabon Simaa...

"Na Simaa jsme stále nezapomněli," prozradil výkonný ředitel Liverpoolu Rick Parry.

"Ještě jsme o tom vážněji nepřemýšleli a nedošli jsme k žádnému rozhodnutí, ale stále jsme neupustili od návratu k vyjednávání, až se znovu otevře přestupové okno," pokračuje dále Parry.

27letý portugalský reprezentant sice nedávno prodloužil se svým současným zaměstnavatelem smlouvu, tento fakt ale nezvýšil jeho cenu a v kontraktu je i nadále uvedena výkupní suma 13,5 milionů liber. Liverpool se o něho zajímá již dlouho, přestup byl na spadnutí v roce 2005, kdy hráč na Anfield Road dokonce absolvoval lékařskou prohlídku, ze sestupu však následně sešlo a manažer Rafael Benitez se raději poohlédl jinde.

"Od naší oficiální nabídky (srpen 2005) jsme s klubem již nejednali, ale v létě možná znovu začneme," naznačil Parry.

Autor: Tomáš Pavlík / teamtalk.com

Komentáře (5)

Přidat komentář
HOST*

dobre simao-liverpool

moutinho,nani-arsenal

quaresma-manutd

Reagovat
HOST*

simao-live

quaresma-gunners

nani-devils

Reagovat
HOST*White

simao-benfica

quaresma-porto

nani-sporting

Reagovat
HOST*

Reagovat
HOST*Kapřík

Možná se pletu, ale nestěžoval si Benitez na to, že ho nechtělo koupit vedení ale on jo? V tom případě by se nepoohlídnul jinde on, ale jeho nadřízení. No, opravte mě jestli se mýlim.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele