Liverpool přišel o tři hráče

29.10.2007, 08:30
Aktuality
Hodně nešťasté utkání sehrál včera Liverpool, který v souboji s Arsenalem nepřišel jenom o vítězství, ale rovněž o tři hráče. Nějaký ten pátek na marodce stráví Xabi Alonso, Fernando Torres a Javier Mascherano...

Alonso a Torres se přitom právě vrátili poté, co se zotavili ze svých zranění. Španělský záložník si v průběhu druhého poločasu znovu zlomil zánártní kůstku a mimo hru bude dva měsíce. Zranění si obnovil rovněž Torres, jemuž vypověděl službu stehenní přitahovač a na hřišti se neobjeví zhruba měsíc. A aby toho nebylo málo, s poraněnou nohou opouštěl Anfield Road také Javier Mascherano, vážnost zranění argentinského záložníka zatím není známá.

"Alonso utrpěl stejné zranění, tedy zlomená zánártní kůstka. Stejné zranění má i Torres, opět jde o problém se stehenním přitahovačem. Prostě nebyl fit. Bavili jsme se před zápasem a říkal, že je v pořádku. Teď musíme čekat, nějakou dobu už byl mimo hru a snažili jsme se ho dostat zpět, ale nebyl a stále není v pořádku. Zraněnou nohu má navíc Mascherano a kvůli nemoci nemohl nastoupit Sissoko," prohlásil manažer Rafael Benitez.

Autor: Tomáš Pavlík / bbc.co.uk

Komentáře (28)

Přidat komentář
HOST*david

to je fuk,protože to jsou všechno mrzáci!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!.a na víc jim nefandim!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!.

Reagovat
HOST*Dibbo

Reagovat
HOST*Dibbo

máš pravdu sou to lemry,arsenal je nejlepší a sere mě že nevyhrál aspoň jedna z těch dvou tyček moch bejt gól

Reagovat
HOST*

uvidime po poslednim kole, takova forma arsenalu nevydrzi a nekdy kolem noveho roku zacnou ztracet, a budou radi za 4 misto

Reagovat
smazaný uživatel

děte do prd.... Live. se ještě pozvedne Arsenal je sice nejsilnější díky odchodu Henryho ale nevdrží

Reagovat
smazaný uživatel

mmm ty si teda odborník na slovo vzatý.. Tak mně teda řekni jeden důvod tvojého tvrzení "Arsenal nevydrží".. Myslíš fyzicky? To pochybuju že budou nějak za velkou 4 zaostávat. Všichni z big four mají stejnou vytíženost a nemyslím si že Gunners sou fyzicky z nich na tom nejhorší.. Jediní kdo můžou nejvíc vydržet tak sou Live díky Rafově taktice cirkulace hráčů. Tak ale zatim mu to nejak nevychází.. Opět podceňujete Arsenal stejně jako před začátkem sezony ("Po odchodu ikony Henryho nebudou ani v big four..").. Já je nechci zase nijak vyzdvihovat ani zbytečně nebýt optimistický je za nama čtvrtka sezony.. Takže rači bych držel hubu, ale na konci sezony si řekne kde bude Arsenal a kde Litrpůl..

Reagovat
smazaný uživatel

hele nedržkuj jo nevydrží s formou mají pouze začátek ale co konec nevím nevím zato Liverpool mají krizi alee zvednou se

Reagovat
HOST*milan

: )))))))))) nevydrží......, to woe dyt mají jeden z nejmladších týmů na světě.., tak proč by nevydrželi.., navíc sou v záloze hráči kteří čekají na šanci, viz chorvat da silva, ten borec až začne pravidelně hrát, tak nebudou golmani stačit lovit balony ze sítě, snad liverpool bude stačit ty balony sbírat, když je ten ten rybářskej tým : ))) jinak mi je fuk kdo vyhrává.., krapet víc je mi sympatikej MU, ale dres si na spaní neberu

Reagovat
HOST*

Reagovat
HOST*mysman

mascherano mel dostat dve zluty a carragher cervenou!

Reagovat
HOST*Zajíc Petr z Mostu

Jděte do hajzlu...Liverpool má nejlepší fotbal. Akorát vy fandíte jen těm lepším...prostě jako fans Chelsea:D:D:Dtrubci

Reagovat
smazaný uživatel

Ja fandím chelsea a vôbec sa za to nehanbím. A keby som si mal vybrať tak radšej ešte budem fandiť ďalšiemu londýnskemu klubu (west hamu alebo Arsenalu) ako rybárom z prístavu Liverpool

Reagovat
smazaný uživatel

Tak tos nás teda všecky prokoukl.. A od kdy ty fandíš LFC? Až tam přišla primadonka Torres? Takové mám fakt rád.. První si rozmysli co napíšeš..

Reagovat
HOST*

od vitezstvi v poharu uefa v roce 2001 ty blbecku, a od kdy ty fandis gunners??? co tam prisel rosa???

Reagovat
smazaný uživatel

No vidíš, tak fandíš ještě o něco dýl než já Gunners, ale podle toho co píšeš o kousek nahoru, bych tě typl na 13-ti letého borca co je udělaný do Torresa a o fotbale ví půl roku.. Tím nijak nechcu pohybovat o Fernandových kvalitách, ale každý víjak to myslim..

Reagovat
smazaný uživatel

Arsenal teď hraje jako z partesu,ale po Novém roce mu dojde pára a bude hotovo. Ač mu nefandím,kandidátem na titul je pro mne Manchester United.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to ten titul radšej doprajem arsenalu

Reagovat
smazaný uživatel

Aspoň Liverpool zistí ako sa hralo Čelzine keď jej polovičku minulej sezóny chýbali kľúčoví hráči.

Reagovat
HOST*

kdo kurva chyběl čukotce

Reagovat
HOST*

Terry, Drogba, Cole, Robben, Carvalho?

Reagovat
smazaný uživatel

Ešte aj P. Čech . Stačí????

Reagovat
HOST*cigin

to asi moc rozmu nemáte.fandí se hezkýmu fotbalu a néé že tady budete přát týmum aby měli zraněný hráče a kór ty,co ten fotbal hrát chtějí a umí.je to smůla jak pro tým,ale i pro nás.pak jen tu každej budete říkat,jak ten fotbal stojí za hovno

Reagovat
HOST*glory glory glory

united je nejlespi a vyhraje titul

Reagovat
HOST*lemba

to tak

Reagovat
HOST*

tak to mozu LM jedine tak zamávat

Reagovat
HOST*lemba

aspon si zahraje Peter Crouch

chtělo by koupit Drogbu

Reagovat
HOST*katovice

WWW.SOCCERPROJECT.COM

Přihlaštese je to dobrá hra

Reagovat
HOST*

Jedine Live

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele