LIVERPOOL MÁ PROBLÉMY

03.11.2004, 15:15
Aktuality
Liverpoolský FC, za který hrají i čeští reprezentanti Milan Baroš a Vladimír Šmicer, na začátku sezony prodělal obměnu trenérského postu. Místo Gerarda Houliera přišel na lavičku Španěl Rafael Benitez. Ten musel hned od začátku svého působení u týmu řešit příjemné problémy týkající se obsazení útoku. Teď je ale všechno jinak...

Z Francie před sezónou přišel Djibril Cissé, král místních střelců, Milan Baroš ukázal fantastickou formu na Euru v Portugalsku a důrazně si řekl o místo v sestavě a samozřejmě, těžko šlo zapomenout na miláčka Liverpoolu a Anglie vůbec, Michaela Owena. Rychlík Harry Kewel, který někdy opouštěl své místo záložníka a hrával na hrotu, si o gólech mohl nechat jen zdát.

Jenže měsíc se sešel s měsícem a trenér Benitez opět řeší problémy s útočnou řadou. A tentokrát už poměrně nepříjemnější. Michael Owen už delší dobu kope v Benitezově vlasti za sněhobílé barvy Realu Madrid, Djibril Cissé napodobil v posledním ligovém kole v Balckburnu Milana Baroše z loňského roku a zlomil si lýtkovou a holenní kost po střetu s blackburnským McEveleyem. Milan Baroš tak zůstal v útoku sice ve skvělé formě, ale zcela sám.

Liverpool dnes čeká zápas Ligy mistrů s Deportivem La Coruňa a jak to tak vypadá, bude muset hrát pouze na jeden hrot. To by pro něj mohlo být, při absenci dalšího ofenzivního hráče, Vladimíra Šmicera, který laboruje s achilovkou, a tvůrce hry Stevena Gerrarda, přinejmenším hodně komplikované. I když by jej mohl doplnit francouzský mladík Florent Sinama-Pongolle, který si doléčuje zranění.

"Zranění Djibrila je nepříjemné," komentoval situaci Milan Baroš. "Byl jsem od toho asi deset metrů a slyšel jsem, jak praskla kost. Vrátily se mi vzpomínky na rok staré utkání, kdy se v Blackburnu to samé stalo mě, ale Cissé je na tom mnohem hůř." Nicméně k nadcházejícímu zápasu hledí pozitivně. "Musíme proti Deportivu uhrát alespoň bod, jinak bychom si situaci hodně zkomplikovali. Bude to těžké, ale já se do Španělska těším a věřím, že se nebudeme vracet s prázdnou."

Autor: Petr Kozlíček

Komentáře (8)

Přidat komentář
HOST*

Asi budou mit problemy

Reagovat
smazaný uživatel

Ještě se zraní Milan a bude konec....... Myslím konec s Benítézem

Reagovat
HOST*Bourec

Ne,ne.do Liverpoolu prisli novy hraci,kteri si na tym musi teprve zvyknout

Reagovat
HOST*Bourec

Ne,ne.do Liverpoolu prisli novy hraci,kteri si na tym musi teprve zvyknout

Reagovat
Mr.Jindros

ted se teprva ukaze jestli na to Milan ma, nebo nema ....

Reagovat
smazaný uživatel

Zatím se zdá, že jo.

Reagovat
HOST*

Milan na to nema,ale Miro hej!!!

Reagovat
bigfoot

R.I.P. mr Houlier

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele