LIVERPOOL BUDE POSILOVAT

23.05.2007, 15:04
Aktuality
Fotbalisty Liverpoolu v čeká v letošní sezóně už jenom jeden zápas, pak přijde na řadu dovolená. Po ní se na Anfield Road nevrátí všichni hráči, manažer Rafael Benitez totiž s přispěním finančních prostředků majitelů Toma Hickse a Georgeho Gilletta hodlá přebudovat tým...

"Finále musí být jenom zastávkou na dlouhé cestě. Můžeme se zlepšit a tým musí být aktivnější. Zlepšíme se příchodem kvalitních hráčů, musíme jít stále dopředu," naznačuje Benitez změny v kádru. K několika již došlo, na Anfield Road zamíří útočník Andrej Voronin a brazilský záložník Lucas Leiva, naopak na ocdhodu jsou brankář Jerzy Dudek a Robbie Fowler.

"Druhé finále Ligy mistrů za tři roky ukazuje, čeho můžeme dosáhnout, ale my chceme dosáhnout ještě výše. Toto bude velmi důležité léto. Další triumf v Lize mistrů by byl vítán, ale my musíme být silní i jinde tak, abychom mohli bojovat o anglický titul. Se svými hráči jsem spokojen, avšak pro Premiership musíme posílit," říká dále bývalý trenér Valencie a Tenerife, který má požehnání od Toma Hickse.

"Vím, že budeme dělat změny. Rafa bude po středě hodně zaměstnaným mužem. V příští sezóně chceme bojovat o Ligu mistrů i Premier League, vlastně budeme chtít vyhrát všechny čtyři trofeje," vyhlásil cíle pro sezónu 2007/2008 jeden z novým majitelů.

Autor: Tomáš Pavlík / bbc.co.uk

Komentáře (11)

Přidat komentář
HOST*Tavo

Doufejme, že během toho posilování nám nezapomenou prodat Xabi Alonsa.

Reagovat
HOST*Chico

vlastně budeme chtít vyhrát všechny čtyři trofeje

Reagovat
HOST*

to víš že jo kozle kup tam ještě třeba Rivalda

a hlavně nezapoměn přitáhnout aspon 3 španěli ad vám maj všichni v anglií ještě víc v oblobě!!!

fuck off espana!!!!!!!!

Reagovat
HOST*Supi

španělská liga je nejlepší,tak nevim co píčuješ ,ale liverpool nesnašim,

FORZA INTER

Reagovat
smazaný uživatel

fuck off espana??? co to meleš? Se prober! Liverpool je od příchodu Beniteze takovou ,,Španělskou kolonií'' !!! takže jestli nemáš rád španěly nemáš rád ani Liverpool!! a mimochodem Rafa je taky španěl

Reagovat
HOST*

Reagovat
HOST*Ondras

Tak s tim jdi do prdele ty fuck off espana.Ve spanelsku se hraje fotbal!v anglii si pletoiu fotbal a rugby!!

Reagovat
HOST*White

ty seš dost mimo blbečku

Reagovat
HOST*jen_tak

hej chlape,ty budeš mit v hlavě asi paštiku že? fuck off blbcům jako seš ty

Reagovat
smazaný uživatel

Asi tak

Reagovat
HOST*

nasrat Liverpoolu přesně tak!

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele