List Österreich: Brückner by mohl padnout už 7. listopadu

21.10.2008, 13:51
Aktuality

Text článku byl v souladu s podmínkami smlouvy s autorem článku, agenturou ČTK, ze systému vymazán.

Autor: ČTK

Komentáře (18)

Přidat komentář
Liquid

Brückner patří do důchodu, žádné repre by jeho metody už neprospěly a Rakušané to brzy pochopí.

Reagovat
smazaný uživatel

Poslyš, Tekutino, Karel Brückner si zaslouží úctu za to vše, co pro náš národní tým udělal. Rakušané mu ještě před pár týdny líbali nohy a teď ho po dvou zápasech zatracují - stejně jako ty. Pak taky si myslím, že s kádrem, který má k dispozici to zase tak snadné nemá. Brückner ještě do důchodu nepatří, stále je to jeden z absolutně nejlepších českých koučů, možná by měl dostat šanci v některém z týmů GL, aby ukázal, co v něm ještě dřímá.

Reagovat
Liquid

Ano jako slávista bych velmi rád Brücknera viděl ve Spartě, nastala by totiž situace která se stala v polovině 70.let kdy Sparta spadla do druhé ligy, protože by zcela jistě stavěl své oblíbence Kuliče a Matušoviče a někeré další zformyhrající hráče.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Velmi vtipné.

Reagovat
smazaný uživatel

ja se smeju tomu ze by sparta sestoupila

Reagovat
smazaný uživatel

Mslím, že to nehrozí. A je to dobře, na čí účet bychom se pak bavili, kdyby Sparta nehrála první ligu? Ano, představa, že hraje někde ve druhé lize s Ústí n/L nebo Vítkovicemi je dost škodolibá, ale myslím, že ani sešívaní fanoušci by tohle nepřežili - s kým by hráli derby, dávali si do zubů... ?

Reagovat
smazaný uživatel

Aha, a Lavička tyto dva nestavěl? Spartě by se jistě hodil mnohem lépe, než Chovanec, kterého vůbec neberu jako kouče, nikdy na tomto poli nic nedokázal - narozdíl od Brücknera.

Reagovat
Liquid

To že porazil Francii bylo spíše tím, že Francie hrála opravdu špatně než, že Rakousko dobře, viděl sem sestřih, co tam předváděl Mexes bylo příšerné. Jinak remízovat s Rakouskem na Faerských Ostrovech??? To opravdu bude tím, že kádr mají obě země vyrovnané viď?

Reagovat
smazaný uživatel

A co remíza z Itálií? A když srovnáváš kvalitu kádru, myslíš, že Rakousko má lepší hráče než Francie, když ji porazilo?

Reagovat
Liquid

s Itálií to byl přátelák, já si taky myslím, že máme kvalitnější hráče než Severní Irsko a byli sme tam rádi za remízu, napiš mi kdy naposled Brückner krom zápasu s Francií opravdu uspěl, myslím že od zápasu s Německým béčkem nic podobného nenajdeš, Brückner byl do roku 2004 dobrej, ale pak začal blbnout, všude v normálních zemích by ho vyhodili už po MS, tím že poslední roky stavěl repre neustále na 13 hráčích se dostala do repre do problémů, Fenin, Suchý, Šírl, Bednář toho už měli mít daleko více odkopáno

Reagovat
smazaný uživatel

Netvrdím, že je to nejlepší trenér současnosti, ale zaslouží si respekt - i když je to stará škola.

Reagovat
smazaný uživatel

Bruckner vydrží... Na tohle měl vždycky štěstí

Reagovat
smazaný uživatel

Karel Bruckner je trener ktery nepouziva moderni trendy ktere jsou potreba pro uspech v dnesnim fotbale...Mam ho rad a vazim si ho pro to co udelal s ceskym fotbalem ale uz to nebude nikdy takove jako kdysi..

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Doufám, že ho vyhoděj.

Reagovat
j_mrazik

Proč? Chceš ho jinam?

Reagovat
smazaný uživatel

kájo miluju tě jen bojuj a ukaž jim to darebákum

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele