Brückner je v Rakousku pod palbou kritiky

16.10.2008, 10:26
Aktuality

Text článku byl v souladu s podmínkami smlouvy s autorem článku, agenturou ČTK, ze systému vymazán.

Autor: ČTK

Komentáře (44)

Přidat komentář
smazaný uživatel

ja se ni nedivim

Reagovat
smazaný uživatel

"Vyjádřil rakouský tisk pochybnosti o tom, zda má jeho působení u mužstva perspektivu." U nich si to aspon uvedomi po par zapasech. Kdezto u nas by vsichni cekali na spaseni do MS, ktere by stejne neprislo. Su zvedavej jak dlouho tam Klekí-petra vydrzi.

Reagovat
smazaný uživatel

To jó, Brückner má dobrý renomé...

Reagovat
Liquid

Nejdražší trenér??? Tak on děda zase staví pro své dcery chrámy? Patří do důchodu!

Reagovat
smazaný uživatel

"nejdražší trenér všech dob"

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Najprv ho tu všetci vychvalovali a teraz sa mu už smejete, mali by ste sa hanbiť.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

S tim "všetci" nemohu souhlasit.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak takmer všetci no...

Reagovat
smazaný uživatel

Za co stydět? Naší repre po počátečným úspěchu poslal do průměru a pak utekl si vydělat do Rakouska. Já jsem moc rád, že se mu nedaří.

Reagovat
smazaný uživatel

No tak trochu skodolibe. Ae je pradva ze ted se aspon ukazuje ze mel spise stesti na generaci v nasi repre. Jinak by nas nikdy nedostal na MS ani EURO.

Reagovat
smazaný uživatel

Stejně jako měl štěstí na generace v Sigmě? Díky štěstí se stal už v roce 1985 trenérem roku, díky štěstí proplouvala Sigma evropskými poháry pod jeho vedením v devadesátých letech?

Reagovat
smazaný uživatel

No tak Bruckner nikde nikdy nevydrzel aspon 5 let jako trener. Kdyby byl tak uspesny tak by zustal v tymu kde ma rozpracovanou praci a nemenil by kazdy rok dva noveho zamestnavatele. Pro me je to jenom lucky man co neumi pracovat koncepcne a jelikoz repre mela zrovna uspesnou generaci z Eura 96 a ME21 se mu darilo. A po tech 7 letech u repre pak odesla stribrna generace z anglie, tak uz to s nim slo z kopce, proto radsi utekl do rakouska tak jak to udelal mnohokrat ve sve trenerske kariere.

Reagovat
smazaný uživatel

Souhlasím s "bommparym",měl k dispozici jeden z nejlepších týmu evropy s nejlepší zálohou světa.A stejně toho potenciálu nedovedl využít.S tím týmem by to každý druhy trener dotáhl tam kde on.

Reagovat
smazaný uživatel

já mu fandím a přeji mu úspěch. ono s tím "materiálem" co má k dispozici se zázraky dělat moc nedají, hlavně po 2 měsících, to je úplná blbost. S tím štěstím nesouhlasím, vzpomeň na nedvěda když hrál v repre, tragickej frajer co jen padal a hádal se. potom opora mančaftu, tahoun. řekl bych že na to má bruckner taky zásluhu.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to je taky otázka,nakolik za to může trenér,který ho má na starosti 5 týdnů v roce nebo ti,kteří se o něj starají zbylých 40 týdnů... Každopádně se mu povedlo poskládat zálohu do smysluplné formace,ale nebyl absolutně flexibilní a nedokázal ani zálohu,ani obranu udržet ve stálé formě.

To by sice nedokázal nikdo,za vinu mu to dávat nemůžeme. Maximálně jeho sázky na oblíbence a neschopnost reagovat na situaci...

Reagovat
smazaný uživatel

U nás už mediia po jehop odvolání mluvili taky dřív a skončil až po 2 letech krytiky!Podle mě Rakousku nepomůže ani svědcená voda.Já s eřídím jednou rovnicí:Máš kvalitní hráče hraješ,nemáš kvalitní hráče tak nehraješ!

Reagovat
smazaný uživatel

Ale Rakúsko zasa tak zlý tím nemá, kludne by mohli hrávať na vrchu tabulky....

Reagovat
forrest

To je blbost ta tvoje rovnice. Podivej se napriklad na letosni EURO... Kde skoncili Francie, Italie, Portugalsko a kam se dostali Rusko, Turecko? U klubu to plati take... viz. Tottenham, ma kvalitni hrace a nehraje...

Reagovat
smazaný uživatel

Kdše skončial Francie,Itálie?Dostali se jako vžd yna euro a to je uspěch je jasný že kyž je 20 špičkových týmů v evropě že vžd yněkdo vypadne ale dostat se tam je důležité už to svědčí o tom že je to silný tým a to se tam dostaly!A Rusko a Turecko řadím teda taky mezi evropskou špičku oba dva výběry mají výtečné hráče tam nejde o žádné překvapení!Kdbyy jakýkoliv trener trenoval třeba Slovince,San Marino,Kypr atd. tak se na Euro nedostane z 95%musíš mít kvalitní hráče,bez kvlaitních hráčů nemlžeš čekat zázraky.Jednou se dá s někým vyhrát ale dlouhodobě není šance.

Reagovat
smazaný uživatel

Brucknerovi nepřeju nic špatného,ale zároveň cítím takové zadostiučinění

Reagovat
Liquid

to cítíme všichni, já ho za první 2 roky u repre chválil, ale jakmile začali ty "Týcové, Vachouškové, Sivokové, Zelenkové, Blažkové a v té době i Plašilové" tak už sem nadával, protože už od toho roku 2004 tam štval ty své oblíbence a i přesto, že měl na Euru úspěch tak bych ho po něm odvolal a to sem tvrdil už tehdy. Skácel v životní formě a šanci nedostal, Jirka Jarošík a Hübschman téměř taky né. A od eura2004 už nikdo chválit Brücknerovu práci nemůže, protože od té doby jsme se nikam nehli a naopak upadali do šumu což je i velká chyba Brücknera, když neustále zkoušel nakopávanou na Kollera a stavěl čím dál impotentního Baroše a zejména Bednář nedostal ani šanci se předvést. Nechápu o co je Bednář horčí než byl Lokvenc, kterého Brückner také povolával furt.

Reagovat
smazaný uživatel

Lokvenc byl tehdy špička hrál za Kaiserslautern a dával branky pravidelně a i v repre!Bednář tehdy tak dobrej nebyl začal hrát až poslední1-2

Reagovat
smazaný uživatel

Lokvenc byl tehdy logická náhrada za Kollera,aby se nemusel měnit styl hry(což by občas chtělo).

Zelenka byl v době,kdy byl povoláván jedním z největších talentů českého fotbalu - říkalo se,že větší než Rosickej. To,že pak skončil v turecku je jinej problem. Stejně tak byl Pláša velkej talent.

Vlastně všichni hráči na seznamu byli dobří v době,kdy byli povoláváni. Jenže přišel problem v tom,že všichni byli takové ty one-season stars,což nám nic moc nepřinášelo.

Reagovat
milan78

by si rakušáci měli uvědomit, že jejich účast na ME byla díky pořadatelství.., francie byla vrcholem, na litvu nestačili, ta byla rozjetá, že vybrala rumuny, na fajerech je to klasika.., ostřelování traktoru za bránou.., a na srby Brückner prostě neumí..

Reagovat
smazaný uživatel

dobře ti tak,dědku

Reagovat
smazaný uživatel

Ti rakušáci to jsou fakt oslové, nejdřív ho vynáši do nebes a ted tohle . To chtěli silné Srbsko porazit?

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to jsem nečekal po té Francii, že to bude tak brzy, kdy ho budou kritizovat. Kdyby si rakouský svaz udělal anketu u Českých fanoušků, ještě dřív než ho přijal, tak by ho nevzal. To mohl Brückner čekat, že to takhle dopadne nebo si snad myslel, že výkony České republiky nebyla jeho chyba. Každopádně, teď už v podstatě nemá ani trochu cti. Češi ho nemají rádi, kvůli tomu, že tady to zapíchl a breptal, že končí jako trenér. A za pár týdnů měl smlouvu s Rakušákama a ty ho teď nemají taky rádi. Měl skončit už na Euru 2004, né na darmo se říká, skončit na vrcholu. Pak sice měl dobrou kvalifikaci ještě na Euro 2008, ale jinak to nezvládl.

Reagovat
smazaný uživatel

A to se divíte že ho chcou vyhodit dyť vy chcete taky vyhodit Radu po 4 zápasech

Reagovat
fantomas

Ja nevim, co ti Rakušáci chtěj. Oni po něm nepožadujou jen zázraky, ale ještě něco víc.

Reagovat
smazaný uživatel

Jesli myslíš, že porazit faerské ostrovy je zázrak, tak máš zázrak každý den.

Reagovat
fantomas

No dobrá, jeden ulet a hned se mluví o vyhazovu. Zase mě nechytej za slovo...myslel sem to obecně.

Reagovat
jtbs

proti francuzku to bol zazrak, ale mali aj superov nad ktorymi vyhrat urcite mohli

Reagovat
fantomas

Mohli akorát nad Faeřany vyhrát a to to ještě venku s nimi taky nikdy nebyl žádný med. Natož s takovým týmem jako maj Rakušáci, co si budem povídat, není to nejlepší.

Reagovat
M11

Reagovat
smazaný uživatel

Čtyři body ze čtyř utkání je přeci jenom málo. A Vzhledem k tomu, že veřejnost byla namlsána herně povedeným Eurem....

Reagovat
fantomas

Namlsána sice byla ale z těch uvodních zápasů mohli Rakušáci papírově víc bodů vytěžit snad jen ze zápasu s Faeřany, možná pak šla Litva. Ale Francie na druhou stranu byla nad plán a Srbové, ač doma, byli zkrátka nad jejich síly. Každopádně leč nelze zatim Brücknerovo angažmá hodnotit jako povedené, řeči o případném odvolání opravdu nechápu.

Reagovat
smazaný uživatel

co by chtěli,Francii porazili jen dky dvou standartkám a penaltě,a pak už nic nehráli,s Livtvou,Faerskými ostrovy a teĎ další bída,to se dalo čekat

Reagovat
smazaný uživatel

Nechapem preco si z neho vsetci robite srandu, bol to a stale je to pan trener, bez neho by ste nedosiahli uspechy ktore ste mali, urobil toho pre vasu repre naozaj vela tak by si zasluzil od vas aspon trochu respektu

Reagovat
smazaný uživatel

Tolik, kolik toho pro repre uděla, tak toho i zazdil, trpíme a budeme tím trpět ještě nějaký čas. Pan trenér už to není dávno. Se svou nakopávanou zaostává za všemi moderními trendy fotbalu a není schopný jakéhokilv pokroku. Pro naší repre jen dobře, že už je pryč. Škoda jen, že neodešel o dva roky dříve.

Reagovat
smazaný uživatel

Zato teď všichni jásáme, jak ta naše repre válí...

Reagovat
smazaný uživatel

Ne, ale i za to z velké části může Bruckner a kdyby k ní nenastoupil ocásek Rada, tak by to bylo o mnoho lepší.

Reagovat
smazaný uživatel

To akoze rakousaci cakali ze trener s velkym menom im automaticky vybojuje ucast na MS ???? ved to je velmo dobry vtip

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele