Lipsko ještě není dost dobré na to, aby vyhrálo titul, překvapil Nagelsmann

03.01.2020, 22:12
Aktuality
Trenér vedoucího týmu německé bundesligy z Lipska Julian Nagelsmann překvapil prohlášením, že podle jeho názoru ještě tým není připravený na to, aby získal titul. Podle něj zkrátka stále ještě mužstvo není dostatečně dobré. Vylepšit by prý mělo především výsledky v zápasech s přímými konkurenty.

Mönchengladbach doma Nagelsmannův tým na podzim porazil, s Bayernem Lipsko remizovalo. Doma ale nestačilo na Schalke a v Dortmundu krátce před zimní přestávkou uhrálo po divokém průběhu také bod. To není úplně zlá bilance. Podle Nagelsmanna ale budou právě jarní výsledky s těmito soupeři dost možná rozhodovat.

"Mluvíme vždycky o tom, jak využít slabšího Bayernu nebo Dortmundu. Na jaře bychom je ale měli porazit. Jinak nás bude čekat hodně těžký konec sezony," řekl Nagelsmann v rozhovoru pro Bild.

"Musíme se zkrátka ještě zlepšit, momentálně ještě nejsme dost dobří na to, abychom se stali mistry," doplnil mladý kouč.

Lipsko vede po polovině sezony tabulku o dva body před Borussií Mönchengladbach. O další dva body zpět je obhájce titulu Bayern Mnichov. Ve hře zůstávají také čtvrtý Dortmund i páté Schalke, které ztrácí sedm bodů. Na jaře se tak dá očekávat lítá bitva.

Autor: Jiří Fišara / onefootball.com

Komentáře (15)

Přidat komentář
SpecialOne

Tady ten nealibismus mě tak štve

Reagovat
Witcher

Yoda

Reagovat
El Campeon

Reagovat
PH8

Wtf. Nagelsmann mluví o tom, že jsou první hlavně proto, že ostatní favorité hodně ztráceli a že pokud chtějí udržet první místo, musí se zlepšovat a vyhrávat. Neříká, že jeho tým nemá na titul.

Reagovat
kilobyte

Přesně. Jirka měl ten nadpis dobře. Škoda, že podlehl nátlaku hloupých haterů a změnil ho.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kluivert9

*OT

Reagovat
irik

Frajer

Reagovat
Modi6

Jasně, že to Lipsko bude mít nesmírně těžké. I když bych mu kvůli Schickovi titul moc přál. Největším favoritem je ale jako vždy ten s nejnabitějším kádrem, tedy Bayern, následován Dortmundem.

Reagovat
Csaplárova past

V závěru sezony rozhodnou zkušenosti a Lewa, o titulu Bayernu není pochyb.

Reagovat
DieryVonry

Dělá to dobře, je potřeba shodit tlak. Letos na to určitě mají, záleží jak daleko dokráčí v Cl a kolik jim to sebere sil.

Reagovat
cristiano.K.

ot: nevíte, jestli to Lipsko udělat titul?

Reagovat
Neon
Reagovat
Frantszek

zajímavé čtení

Reagovat
Neon

díky, cením

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele