Lippi povolal tři nováčky

28.02.2010, 19:58
Aktuality
Trenér Itálie Marcello Lippi zveřejnil nominaci na přátelské utkání s Kamerunem, jsou v ní tři nováčci Salvatore Sirigu, Leonardo Bonucci a Andrea Cossu.

Nominace Itálie:

Brankáři: Morgan De Sanctis (Neapol), Federico Marchetti (Cagliari), Salvatore Sirigu (Palermo).

Obránci: Daniele Bonera (AC Milan), Leonardo Bonucci (Bari), Fabio Cannavaro (Juventus), Giorgio Chiellini (Juventus), Nicola Legrottaglie (Juventus), Mattia Cassani (Palermo), Domenico Criscito (Janov), Christian Maggio (Napoli).

Záložníci: Andrea Cossu (Cagliari), Daniele De Rossi (AS Řím), Gennaro Gattuso (AC Milan), Claudio Marchisio (Juventus), Riccardo Montolivo (Fiorentina), Angelo Palombo (Sampdoria), Simone Pepe (Udinese), Andrea Pirlo (AC Milan).

Útočníci: Marco Borriello (AC Milan), Antonio Di Natale (Udinese), Giampaolo Pazzini (Sampdoria), Fabio Quagliarella (Neapol).

Autor: Radim Šantrůček

Komentáře (6)

Přidat komentář
$dolar$

Mario?

Reagovat
smazaný uživatel

Sunar tam nemá co dělat. Reprezentace není jen o tom, jak dobře umíš hrát, ale jak hráč také dokáže hrát pro tým a o umění chovat se na hřišti. Mario má fotbalový um, ale to je asi tak všechno.

Reagovat
GEGE

Bonera Jsem rád,že mě Lippi vyslyšel

Reagovat
smazaný uživatel

Jop, z tohoto materiálu bych to složil asi takto:

Marchetti - Cassani, Cannavaro, Chiellini, Criscito (Bonera) - Montolivo, De Rossi, Marchisio, Pepe - Di Natale, Borrielo (Quag)

Reagovat
smazaný uživatel

Itálie bude mít na MS nejslabší výběr za posledních 20 let.

Reagovat
smazaný uživatel

Co se týče jmen, tak určitě, ale pokud bys měl tendenci je podceňovat, tak ti rádím to nedělat.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele