Lingard u United opět nehraje, odejde už v lednu?

19.11.2021, 12:36
Aktuality
Jesse Lingard (© AFP)
Jesse Lingard se po úspěšné minulé sezoně vrátil do Manchesteru United, na Old Trafford se opětovně musel smířit s rolí náhradníka a znovu se spekuluje o jeho odchodu. Ofenzivně laděný fotbalista má kontrakt jen do konce sezony, jednání o novém pak byla pozastavena...

28letý Lingard loni na podzim vypadl ze základní sestavy a v zimě odešel na úspěšné hostování do West Hamu United, který měl zájem o prodloužení spolupráce, Red Devils si ale hráče nakonec ponechali a manažer Ole Gunnar Solskjaer mu nedává mnoho příležitostí. Lingard má na svém kontě osm startů, 160 minut a v nich dvě branky.

Sám Lingard není spokojen a začíná vyhlížet další odchod, podle některých zpráv dokonce odmítl jednat o prodloužení a není vyloučeno, že dres změní už v průběhu ledna. Klub mu nebude bránit v případě nabídky pohybující se okolo deseti milionů liber.

Lingarda už dříve sledoval Newcastle, zájem má mít i AC Milán.

Autor: Tomáš Pavlík / skysports.com

Komentáře (251)

Přidat komentář
Dufan

zájem bude, ale určitě bych vybíral něco v anglii než jinde

Reagovat
kissak

po hostování ve WHU když měl cenu, ho měli prodat

Reagovat
Tolstobik

Reagovat
Infernoqt

To by byl moc logický tah, to na nás nesedí.

Reagovat
Kucka

Reagovat
smazaný uživatel

On má pořád cenu

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
RadekVonCZE

Reagovat
r.mrazik

presne...

Reagovat
Front hell

Reagovat
Neutron

Reagovat
cr7sux

nechtěl

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Lingardinho . Asi do West Hamu by to bylo nejlepší.

Reagovat
Lemond Laws

COVIDOT: Rakušáci do toho celkem šlápli... Bojim se, kdy se budeme inspirovat.

Reagovat
bobis21
Reagovat
Lemond Laws

Baví mě diskuze a názory ostatních

Reagovat
Mastný Chobot

čo myslíš? povinné očkovanie? To je podľa mňa len otázka času tak, ako pri kope iných vírusov a ochorení, proti ktorým je vo vyspelom svete očkovanie povinné. A čím skôr sa nájdu odvážne vlády, ktoré to zavedú (Rakúsko), tým skôr ich budú všetky ostatné (my a vy) nasledovať.

Reagovat
Kucka

desetidenní lockdown asi myslí

Reagovat
jk

Reagovat
Lemond Laws

Zatím jsem myslel ten lockdown.. Ale teď AB prohlásil, že v žádném případě!!! nehrozí rakouský model. Takže kdy? Od pondělí?

Reagovat
srandamač

Reagovat
smazaný uživatel

Stát by musel převzít zodpovědnost. Z toho mají strach jinak by to očkování už povinné bylo. Přeci jen v tom jsou prachy, to je důležitější než zdraví.

Reagovat
Mastný Chobot

V akom zmysle? Za vedľajšie účinky vakcíny? To si nemyslím. U nás ju ani nenesie, ak si ju na seba sám nevezme. Nesie ju absolútne objektívne poskytovateľ starostlivosti a regresne výrobca vakcíny.

Reagovat
protiproudu

Samozřejmě že to není pravda.

Reagovat
REPLIKATOR

už dávno mělo být povinné a ušetřili bychom si měsíce zbytečných diskuzí, hádek a napadání mezi očkovanými a antivaxery

Reagovat
exot12

Ešte by som k tomu pridal, pár lockdownov a pár miliárd za testy, trasovanie a zdravotnú starostlivosť

Reagovat
vodka

Reagovat
Jazdec

No neviem ....Zaviesť povinné očkovanie v štáte cca 50% ľudí nie je/nechce sa očkovať a ešte viac segregovať spoločnosť ako je tomu teraz, si vyžaduje dosť veľkú odvahu. To by som sa viac bál ísť na ulicu z iných dôvodov ako tomu, že môžem chytiť nejaký vírus

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
J0EL

Reagovat
jk

Povinné očkování nepotřebuji, stačilo by mi, aby si lidé co se dobrovolně nechtějí očkovat, museli léčbu spojenou s cov19 platit sami. Každý máme na výběr, ale nevím proč bych měl platit léčbu kromaňoncům poslouchajícím Svobodný vysílač.

Reagovat
garruklol

Tesat do kamene

Reagovat
bobis21

Jenže tohle je asi jediné opatření, které by skutečně protiústavní bylo.

Reagovat
Mastný Chobot

Reagovat
REPLIKATOR

změnit ústavu a byl by klid

Reagovat
vladis271

Reagovat
Hlahart

Ale protiústavní by nebylo, kdyby měli vyšší odvody na zdravotní pojištění

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
Mastný Chobot

Problém je, že máme (predpokladám aj vy) nárok na bezplatnú zdravotnú starostlivosť stanovený priamo v ústave.

Reagovat
smazaný uživatel

"Bezplatnou", jinak teda nevím proč já a můj zaměstnavatel platíme měsíčně tisíce za zdravotní pojištění.

Reagovat
bobis21

No právě proto.

"Občané mají na základě veřejného pojištění právo na bezplatnou zdravotní péči a na zdravotní pomůcky"

Přesně kvůli této větě zrušil soud i těch 30 Kč na návštěvu doktora.

Reagovat
Lemond Laws

Jo no, bezplatnou

Reagovat
Mastný Chobot

Ty toho nevieš veľa, Jany.

Reagovat
smazaný uživatel

Aspoň tu nedávám zavádějící výroky jako někdo. Ta péče reálně bezplatná není, i když není financovaná přímo. Když se zvýší zdravotní pojištění pro neočkované, tak lze dosáhnout stejného výsledku bez porušení ústavy.

Reagovat
protiproudu

A co pro kuřáky?

Reagovat
SunFells

Víš jaké se platí daně u cigaret?

Reagovat
Mastný Chobot

"Nárok na bezplatnú zdravotnú starostlivosť" je doslova termín, ktorý je v našej ústave, ty zavádzač. Samozrejme, že to z niečoho financované musí byť, lebo tak to funguje Jany. To je tretí Newtonov zákon...

Ako náhle stanovíš ako diferenčné kritérium pre vyššie poistné to, či niekto je alebo nie je zaočkovaný, tak už to de facto financuješ priamo a dostáva sa to do rozporu s tým nárokom vyššie, vieš?

Reagovat
Mastný Chobot

... a samozrejme tým de facto trestáš ľudí za to, že nesplnili niečo, čo nie je povinné. Čo je samo o sebe bullshit.

Reagovat
smazaný uživatel

To samozřejmě není bullshit, takhle to už dávno funguje v zemích, kde zdravotní pojištění není povinné. A osobně si myslím, že je lepší mít možnost volby a neočkovat se (když na to člověk má), než to nařídit povinně.

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
Hlahart

Tím druhým si teda vůbec nejsem jistý, jelikož by ten rozdíl musel být imho v úplným excesu, jelikož já mám teda dojem, že tyhle úvahy o větším zdravotním pojištěním se pohybují v rovině - zvednout o pár set korun. To si teda myslím, že by to zvýšení (nebo relativní snížení pro očkované) muselo být mnohem vyšší, aby se dalo mluvit o přímém financování třeba pobytu na JIP, jehož provoz bude pro jednoho člověka odhadem v milionech měsíčně...

Reagovat
smazaný uživatel

U zaměstnaných osob by se to pojištění ani nemuselo zvyšovat. Stačilo by např. aby si neočkovaný zaměstanec musel platit i tu část, kterou normálně platí zaměstnavatel. Což by bylo pro firmu obhajitelné tím, že takový zaměstnanec je větší hrozbou pro ostatní zaměstnance.

Reagovat
smazaný uživatel

to je len polovica výroku domček, zabudol si - "na základe zdravotného poistenia"...

Reagovat
Eichel

Reagovat
Swarley

Tak problém, ono je asi dobře, že to funguje... Zlomíš si na fotbale nohu, tak si osádruj sám, neměl jsi na to hřiště lozit a to riziko zlomení nohy tam je přece jasné... Proč by se ti na to měl někdo skládat, zaplať si to sám...

Takhle to fakt nejde posuzovat

Reagovat
Golasso

A co když ráno sereš a zandáš takovýho candáta, že se ti řiť rozjede jak zip až k zátylku? Však sis nemusel večer dávat ten trojitej kebab

Všechno jsou to rovnocenné problémy, takže ty analogie jsou naprosto smysluplné ...

Reagovat
Swarley

Však samozřejmě, to pojištění je nastaveno tak, že pokrývá všechno... Dělat z očkování proti covidu nějakou výjimku prostě nejde...

Reagovat
Golasso

A proč by to nešlo? Jako sám nejsem příznivcem tady toho řešení s hrazením péče jen očkovaným, protože dezoláti a antivaxeři jsou taky lidi a je to dost drastické, ale proč by to nešlo?

Přece ani ty neřešíš v životě všechny problémy stejným způsobem a ve stejný okamžik. Ty závažnější mají větší prioritu a jsi ochoten k nim přistupovat specificky, jak je vyžadováno k jejich řešení. Pokud bych vyhodnotil, že nehrazení péče neočkovaným povede k dostatečně rychlé vakcinaci potřebné části populace, tak kromě morálního hlediska neexistuje důvod, proč bych to neměl udělat. Analogie s obezitou, zlomenou nohou, kouřením apod. kravinami nedává v kontextu pandemie žádný smysl, protože priority jsou jasné - je tu něco, co AKUTNĚ hrozí zhroucením zdravotnictví a dalšími důsledky snad ve všech oblastech lidské činnosti, tak bych k tomu měl přistoupit specificky.

Pak budu v odpovídajícím kontextu řešit věci jako obezitu a kouření, které nezpůsobují pandemie a řeší se v úplně jiném kontextu a časovém horizontu.

Reagovat
Swarley

Jak vidíš, může se stát cokoliv a i tohle se třeba nakonec stane...

Jde o to, že tím ohrozíš celý systém jako takový... Proč méně rizikový přispívá už teď víc na ty rizikovější? Proč ten, co má větší příjem, odvádí do společného pojištění více peněz a čerpá za to stejnou péči? Že teď aktuálně by se ti to zdálo spravedlivější, ok, ale spravedlivé to není ani teď... Pak tu klidně můžeme zavést něco jako v USA a bude to spravedlivé, na co máš, na to máš, na co ne, tak bohužel...

Reagovat
cristiano.K.

covid je fakt specifickej, tady fakt nemusíme dávat přirovnaní.

Reagovat
Swarley

Ve smyslu toho pojištění a stylu zaplať si léčbu sám fakt neni... Ať už se dáš očkovat nebo nedáš...kdo tuhle rádoby spravedlivou volovinu vymyslel... A ještě kolik lidí to podporuje...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
soukup

Reagovat
Mastný Chobot

Však samozrejme, ja súhlasím

Reagovat
jk

Tohle je hroznej bullshit. Opačně zase dělal něco pro svoje zdraví sportem a měl bys míst bonus…

Stavíš do jedný roviny dvě věci fakt účelově.

Reagovat
Front hell

Já zase nevím proč bych měl platit léčbu kuřákovi, obézním lidem nebo blaznovi za volantem,který se rozbije o první strom. To už raději povinné očkování kdy stát přebere veškerou odpovědnost.

Reagovat
Lemond Laws

Jojo, bohužel se to dá brát i takhle... Tohle je prostě nereálné

Reagovat
jk

Jsem pro.

Reagovat
Luc-Luc

S tema kurakama a obeznima je to slozitejsi, tam by se musela prokazat pricinna souvislost mezi chorobou a kourenim / preziranim se. Navic se muze jednat o byvalyho kuraka, kterej treba nekolik let nekouri nebo u obeznich, tam zas muzou byt zdravotni problemy, ktere nadvahu zpusobi.U tech nehod souhlas, jels jak kokot a vysekal ses, zaplat (pokud se to prokaze)

Reagovat
smazaný uživatel

Zdar soudruhu, a dokazani pricinne souvislosti u konkretniho pacienta mezi absenci ockovani a tezkym prubehem podle vas neni treba?

Reagovat
Luc-Luc

Soudruhu? To si me asi s nekym pletete. Nemyslim si, ockovani je vladou doporucovany nastroj boje s pandemii a pokud se nekdo neridi doporucenimi vlady, mel by nest nasledky. Nevim, proc by meli lide, kteri nejsou gumy, platit lecbu techto ignorantu (vyjimka samozrejme pro ty, kdo se z nejakeho objektivniho duvodu ockovat nemohou)

Reagovat
smazaný uživatel

Bohuzel nepletu, vyjadrujete se velice soudruzsky. Jednak zcela nekriticky prijimate doporuceni vlady, druhak chcete tato doporuceni zakotvit do ustavy a nasilim a vyhruzkami je vnutit vsem, kteri s nimi nesouhlasi = jste soudruh. O necem jako zasada primerenosti jste zrejme v zivote neslysel. Ten objektivni duvod by ve vasem soudruzskem videni sveta hadam stanovovala opet vlada. Ale ted pozor soudruhu, vite proc vsechny vase dosavadni snahy selhaly? Protoze se pokousely o objektivizaci v obrim meritku a napachaly tim tolik skod a neefektivnosti, ze se rozlozily zevnitr. Kazdy clovek vnima svet trochu jinak a rozhoduje se subjektivne na zaklade svych preferenci. Nekteri na sva rozhodnuti doplati i smrti, tento fakt nezmenite, i kdybyste sepsal celou novou soudruzskou ustavu. Na zaver otazka za milion dolaru, je lepsi zemrit nasledkem sveho subjektivniho rozhodnuti, nebo nasledkem objektivniho soudruzskeho rozhodnuti?

Reagovat
bobis21

To bylo to byl tak neskutečně budovatelský projev že by tě komunisti brali hned. A ty někomu říkáš soudruhu jo?

Reagovat
smazaný uživatel

Zdar soudruhu, vidim, ze jste slusne vychovan a cizim lidem obratem tykate. Mozna brali, mozna nebrali, urcite na to budete vetsi odbornik nez ja, ale ja bych k nim nesel : )

Reagovat
smazaný uživatel

podle nich bohuzel zijou v demokracii, kde ma hlas kazdej idiot /clovek s jinym nazorem/, ale doufaj, ze se jim to podari zmenit

Reagovat
Dayman

Reagovat
Luc-Luc

Ok, nastesti v Rakousku jsou zrejme take soudruzi a zavedou povinnou vakcinaci a dalsi zeme budou nasledovat a anarchisticti bohemove jako vy se budou moct tak akorat ukvicet vztekem

Reagovat
smazaný uživatel

Ano, v Rakousku jsou bohuzel take soudruzi : ) Pokud se nepletu, povinna vakcinace je aktualne pouze ve stavu vladnich prani a mela by jeste obstat v legislativnim procesu a nepochybuji o tom, ze nasledne i u soudu. Ale neodpovedel jste mi na otazku, narozdil od vas me zajima, co si myslite a z “ukviceni vztekem” u sveho nazoroveho oponenta se nezalykam smichy. Stejne tak z predstavy, ze nekomu vnutim, co sam nechce, nemam vlhke spodni pradlo ani hrejivy pocit na dusi, ze konam dobro. Holt nejsem soudruh, ale ten anarchisticky bohem no, muj kriz.

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
icka

Reagovat
vonavka

Reagovat
soukup

není to složitější, je to úplně stejné. Pokud si máš platit Covid, protože ses neočkoval, tak úplně stejně by si kuřák musel platit rakovinu plic nebo si zaplatíš, když si na lyžích urveš křížák, protože kdybys seděl na gauči, tak se ti to nestane, na lyže jsi jel dobrovolně, nes následky.

Prostě platba neočkovaných za léčení Covidu je nápad, který v praxi nejde zavést, protože by to byl precedens bourající celý princip, jak funguje zdravotnictví.

Reagovat
Luc-Luc

Tak v prve rade kurak plati cast nakladu ve forme spotrebni dane na tabak a za druhe rakovinu plic dostane i nekurak. Az bude schvalena vakcina na rakovinu plic, tak at je lecba zpoplatnena taky pro ty, co se nenaockujou

Reagovat
soukup

to je sice hezké, ale funkce spotřební daně na tabák rozhodně není sloužit jako příspěvek na zdravotní pojištění. Ano rakovinu plic dostane i nekuřák. Ovšem v nemocnici může skončit s Covidem i očkovaný. Mimochodem když v nemocnici skončí očkovaný, protože poruší některé z opatření, bude si to také platit?

A co s dalšími onemocnění, na které máme nepovinná očkování? Chřipka, Encefalitida, Pneumokok, to si taky neočkovaní budou platit, když to chytnou? A úrazy při sportu, které tě nikdo nenutí provozovat? Nebo když si ublížíš během opilosti? Analogií jdou najít mraky...

Popisuješ to tu jako Hurvínek válku

Reagovat
LokoLFC

Reagovat
vonavka

Reagovat
Swarley

je to absolutní nesmysl

Reagovat
Čenda

Reagovat
Jazdec

Reagovat
Luc-Luc

Neni, funkce spotrebni dane na tabak je, aby si stat nabrabal celkem snadno prijmy do rozpoctu, to je zname...jake opatreni by mel porusit ockovany? Az stat uzna za vhodne podporit vakcinaci boj proti nejake chorobe, tak bych nebyl proti...ja si to mozna predstavuju, jak Hurvinek valku, ale po roce jsme se prakticky nikam nepohnuli, nastesti bude ockovani brzo povinne

Reagovat
El Cid z City

Peníze nemají mašličky,jak s oblibou říkával Kalousek, na cigárech se vybere nehorázně majlant a zdravotnictví se z nich prostě spolufinancuje.

Reagovat
Nihilister

Reagovat
PH8

No náklady na léčbu jsou jasné, tak prostě funguje české zdravotnictví. Ale ani bych se nedivil, kdyby neočkovaným například stát ani zaměstnavatel neproplácel nemocenskou. Podle českých zákonů 'Nárok na nemocenské nemá pojištěnec, který si dočasnou pracovní neschopnost přivodil úmyslně'. Tzn, tam kdyby byla vůle si to ohnout na neočkované, tak si to ohneš. Zkrátka mají možnost cca 4x snížit možnost nakažení a neudělají to...

Reagovat
Benzema

Reagovat
cristiano.K.

je rozdíl se bavit o desítkách lidech, co si zlomí denně nohu na lyžích vs 10 000 lidí nakažených covidem.

Reagovat
soukup

Je to rozdíl v počtu, ale není to rozdíl v principu. V ČR prostě máme systém veřejného zdravotního pojištění, které se aplikuje na všechny lékařské úkony. I když jsi píča a vysekáš se ožralej v autě, tak ti neřeknou "smůla panáčku, za to si můžeš sám, vysol milion a budem se ti věnovat". Prostě takový přístup a výjimky nejsou ze zákona možné. A není to možné ani s Covidem. Návrh, že by si neočkovaní platili léčbu prostě není možný. Leda bychom úplně od základu překopali systém zdravotnictví a přešli na USA model, kde je zdravotní pojištění a zdraví obecně komerční záležitostí. A ani pak by to nešlo udělat úplně tak, že se bude k neočkovaným coviďákům přistupovat v nemocnici jinak než k očkovaným.

Reagovat
cristiano.K.

já ten princip chápu, všude jsou nějaké výjimky. Já to spíš myslel ve smyslu toho.....jsi neočkovaný, nedostaneš nemocenskou. Nechci dělat rozdíly mezi očkovanými a neočkovanými, co se týče zdravotnické péče.

Reagovat
El Cid z City

Pokud bude jedno lůžko volné a lékař se bude rozhodovat mezi ožralým řidičem a jiným zraněným, komu dá asi přednost?

Reagovat
REPLIKATOR

Nepovinná očkování nejsou zdarma a uvedené nemoci / úrazy nezpůsobují kolaps zdravotnictví

Reagovat
Bayern +

Reagovat
Infi

Reagovat
Mastný Chobot

Reagovat
Heisenberg

To samý covid a očkovaní, v nemocnicích jsou i lidi s očkováním. Vakcína na raka není, ale stejně jako u covidu máš studie prokazující kauzalitu, tzn. všichni kuřáci měli vědět rizika.

Kde je ten rozdíl?

Reagovat
vonavka

Reagovat
Bayern +

Reagovat
vodka

do budoucna se podle me za tohle stejne zavede spoluucast

Reagovat
Heisenberg

Léčba se bude platit jen vysportovaným árijcům bez genetických problémů, kteří mají v práci čas na internet, zbytek Schweinerei zaplatí léčbu svoji i jejich.

Paní, to ze jste z práce a starání se o děti tak v prdeli, ze nemáte čas uvařit si sojový hovno bez kalorií jak tady pan Front hell, je Vaše osobní odpovědnost. Drzte hubu a zapalte mi doutník.

Reagovat
Mastný Chobot

Reagovat
vladis271

Nepise o tebe

Reagovat
Front hell

Soju nesnáším

Reagovat
bbbauch

Tenhle argument s kurakama porad oni ti kuraci neplati 65,50 na spotrebni dani jen tak

Reagovat
iamek

Reagovat
protiproudu

A co je komu potom kolik je daň na cigara, když je spotřební a tudíž na jiný účel. Nebo chceš tvrdit, že jde přímo na léčbu nemocí s kouřením spojených, ty argumente?

Reagovat
bobis21

Ano, v důvodové zprávě při zavedení spotřební daně na tabák jsou náklady na zdravotní péči zmíněny.

Reagovat
soukup

přesto se nedá spotřební daní argumentovat ve smyslu, že je to nějaké zdravotní připojištění

Reagovat
Hlahart

Fakt ne? Část z těch spotřebních daní je poplatkem za vzácnost té komodity (její spotřebování vzhledem k vzácnosti) a část za negativní externality vytvořený spotřebováním, ne?

Reagovat
soukup

ano, spotřební daň je na tabák a alkohol uvalena kvůli jejich zdravotní a sociální škodlivosti. Ale ve smyslu, aby vyšší cena zhoršila jejich dostupnost a kuřáků a alkoholiků bylo méně. Nemá plnit funkci, že si tím kuřáci a alkoholici doplácí na zdravotní péči

Reagovat
bobis21

No ale důvodová zpráva při schválení toho zákona s tebou nesouhlasí, přesně to tam totiž říká. I proto se tabákové firmy snažily tu daň snížit a argumentovali tím, že ty náklady na zdravotnictví jsou nižší. Což pak zkusila spočítat lékařská fakulta UK a zjistila, že jsou naopak vyšší takže se zvedla

Reagovat
protiproudu

Tak jde nebo nejde?

Reagovat
smazaný uživatel

Zdar soudruhu, vite, proc existuje tolik ruznych dani a jak s nimi stat pracuje? U spotrebni dane z phm se take argumentovalo tim, ze z neceho je treba stavet a opravovat silnice. V roce 2019 takto stat z phm vybral 90 miliard Kc. Na vystavbu, udrzbu a opravu dalnic se ale vynalozilo miliard pouze 45. Ze spotrebni dane z tabaku se vybira cca 60 mld. Kc rocne. Bohuzel narozdil od silnic nelze jednoduse porovnat s naklady na lecbu chorob bezne s kuractvim asociovanych, bylo by to urcite zajimave. V onom roce 2019 jsem dohledal pouze nejake dohady, a ty byly kolem 100 miliard. Ve skutecnosti stat pouze na oko rozmelnuje danovou zatez, aby oveckam nedoslo, ze jim schramstne klidne i 75% prijmu. Vsechno, co stat schramstne, nahazi na jednu velkou hromadu a z ni naplnuje jednotlive rozpocty podle sve potreby.

Reagovat
bobis21

Soudruhu si vy komunisti říkejte mezi sebou, mě do sveho spolku netahej

Reagovat
smazaný uživatel

Zdar soudruhu, chapu, ze v dnesni dobe promenlivych definic, kdy zitra znamena uz dnes, je velmi snadne zmast lidi bez dostatecnych zivotnich zkusenosti ci mdlejsiho rozumu, tak vam to trochu rozpletu. Objektivni, univerzalni, kolektivisticka reseni bez ohledu na efektivitu, nasledky nebo vuli podstatne casti populace patri do soudruzskeho, tedy vaseho, arzenalu. Subjektivni, individualni pristup a zodpovednost k anarchistickym bohemum, jak muj arzenal o kousek vedle definoval vas predrecnik.

Reagovat
Front hell

Tak teď už tady není asi takova možnost jak dříve,ale není to tak dávno co se zrovna s cigaretami kšeftovalo jedna báseň. A u těch fakt velkých kuřaku si viděl cigarety z ukrajiny apod. Ale tak pokuď se tě to nějak osobně dotýká,klidně si kuřáky zaměň za narkomany

Reagovat
bbbauch

Ne, nedotyka se me to, nekourim. Zamenim si kuraky za narkomany a bude to absolutne neporovnatelna cifra ve srovnani s naklady na lecbu neockovanych. Jeste nejakej super priklad te napada?

Reagovat
Front hell

Není to o nákladech

Reagovat
fenixLFC

Tym neplaris ty, ti si platia viac skrz spotrebnu dan za tabak, alkohol a naftu

Reagovat
Front hell

cigarety vi výše, alkohol si vyrobíš doma v garaží a spotřební daň za naftu by neměl být důvod,aby ti byla hrazená léčba že jezdíš jak debil.

Reagovat
bbbauch

Alkohol si vypalis v garazi… vis kolik lidi by si takhle muselo palit doma, aby si ty cisla mohl srovnavat? Stejne jako s tou lecbou lidi, kteri se vlastni blbosti rozstreli v aute. Ten dopad koronaviru na vsechny je neseovnatelne vyssi a divim se, ze ti to neni jasny.

Reagovat
Front hell

Samozřejmě,ale je to způsob jak obejít spotřební daň za alkohol. Se divím že ti pořád nedošlo že se tady nebavím o nákladech odepřít někomu lékařskou péči je úplná blbost. To už je mnohem reálnější povinné očkování.

Reagovat
bbbauch

Ja taky nejsem zastance samoplatby neockovanejch. Ale pouzivat pro to tyhle srovnani je tak casty a blby, ze mi to nedalo. Samozrejme ze je to realnejsi a nebyl bych proti

Reagovat
Front hell

Vím že je to blbé. Proto jsem to použil. A taky raději povinné očkování než tyhle kokotiny kolem toho.

Reagovat
Golasso

Ty analogie s kuřáky a obézními jsou nesmyslné a furt se to někde opakuje. To existuje nějaká centrální databáze tady těch výroků nebo je to jen demonstrace toho, jak fungují sociální bubliny? Já jen, že je to tu už cca třikrát, prakticky v tom samém znění ...

Ale to je fuk, já stejně nejsem příznivcem tady toho přístupu, že by se neočkovaným neměla platit léčba z pojištění. S povinným očkováním bych souhlasil. Jen mi nepřijde reálné, aby stát přebíral odpovědnost. Neumím si představit, že by se stát měl soudit s každým debilem, který si myslí, že ho Bill Gates chce eliminovat nebo že se z něj stal po vakcíně 5G repeater. Sice snadno řešitelné případy, ale při tom množství absolventů VŠ života v populaci ... no nvm nvm

Reagovat
Front hell

Tak jsou stejně nesmyslné jako aby si neockovany platil léčbu sám.

Pokud chceš něco udělat povinné tak by jsi za to měl přebrat zodpovědnost jinak ukazujes lidem že té vakcinaci vůbec nevěříš. I když chápu co za blbce by se potom vynořili.

Reagovat
Azazelo RD

Anebo chudým, který dávají na pojištění málo. Ti jsou nejhorší. A ještě čím chudší, tím víc kouří a chlastaj a nejdou zdravej životní styl.

Reagovat
cristiano.K.

kdo přebírá odpovědnost? ty při očkování podepisuješ papír, že nikdo za nic neručí

Reagovat
merlick

tebou vymenovane veci pravdepodobne nikto nikdy nevyriesi. Covid vyliecis 5 eurovou injekciou. Fajcenie a podobne veci su beh na dlhu trat.

Reagovat
Front hell

Ale já neřeším jestli to vylecis nebo né. Já dávám příklad jak hloupé je řešení aby jsi neockovany člověk platil léčbu sám.

Reagovat
Luc-Luc

presne, Ustava jde zmenit, nevim, kde je problem, resp. vim, chybi politicka vule

Reagovat
protiproudu

I ty malý komunisto.

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
Coutinho10

to by bylo naprosto idealni.....win-win

Reagovat
vladis271

to je práve právny problém. ústavne máš právo na zdravotnú starostlivosť aj ked si dezolát. Minule čítal pekné porovnanie. Plno zaočkovaný človek 2mi vakcínami od pfizeru stojí štát 40 eur. Kompletná liečba človeka s najťažšou formou covidu na pľúcnej ventilácii stojí štát 12 tisíc eur.

ústavný súd by podobný návrh zatrhol. Smutné je, že teraz sa môže stať aj sa stane, že dezolát, ktorý sa nakazí skôr zaberie kyslík nejakej úbohej 2 krát zaočkovanej dôchodkyni ktorej pre jej vek a zlú reakciu organizmu nepomôžu ani 2 dávky vakcíny a zomrie pori čakaní v rade, lebo jej miesto zaberá hlúpy dezolát.

A najhorší sú politici ako odľud a škaredý nečlovek Blaha s celým smerom, republikou a kotlebom, ktorí si na tomto ešte budujú politický kapitál.

Reagovat
widlak

Na těch lidech si nic nevezmeš. Já bych jim prostě neposkytl ošetření související s CoViDem - nebo si ho může zaplatit, ale předem.

Podobně si to už dlouho myslím u kouření a s tím spojených onemocnění.

Reagovat
smazaný uživatel

a co kuřáci?? nebo třeba ten kdo dostane encefalitidu a není očkován? ten by si to měl taky zatáhnout?...nebo ten, co jede autem jak dement a rozseká se..

lidi, co si normálně platí zdravotko, tak by měli být ošetřeni....

pokud to takhle hejtuješ, tak by se to mělo hodnotit obecně....můžeš si za svoje zdravotní problémy, tak bys to měl platit...a ne to vztahovat jen na covid

Reagovat
Kluivert9

Reagovat
Swarley

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
smazaný uživatel

No nieco take sa da ocakavat, aspon u nas az pojdu nasi rodicia do dochodku.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Lemond Laws

A myslíte, že v tom Rakousku je to povinný očkování takhle definitivní? Nebo je možné to "napadnout" a vůbec se to tedy nedá ještě brát za hotovou věc?

Reagovat
Mastný Chobot

Pokiaľ viem, tak zatiaľ len vydali vyhlásenie, že od 02/2022 by chceli, aby bolo povinné. Nič viac.

Reagovat
Lemond Laws

OK

Reagovat
r.mrazik

musi to legislativne schvalit...ted to povinne dat nemuzou

tusim ze naposledy meli povinne proti spalnickam v 1948?

Reagovat
vladis271

no som zvedavý. Je to fakt odvážne. Tam môžu dezolé vyjsť do ulíc.

u nás pri našej hnusnej deštruktívnej opozícii a posranej vláde na čele s odporným multioteckom zbabelým, ktorý len číha na príležitosť kedy šahne do postele prechlastanému bradavičnatému ficovi je to nereálne.

Reagovat
r.mrazik

urcite budou jantari pindat...to se da cekat

bohuzel jinou cestu nevidim

Reagovat
vladis271

a hlavne je to aj cca zbytočné. Ak už tak povinné očkovanien ľudí 60+ by úplne stačilo, bolo menej logisticky náročné a rýchlejšie proveditelné.

Reagovat
Jazdec

Reagovat
bobis21

Jakože tam nemají normálně povinné očkování? To je snad ve všech zemích v Evropě ne?

Reagovat
r.mrazik

nemyslim ted deti,ale cela populace...zkusim najit

Reagovat
bobis21

Tak ono to platí pro celou populaci, jen to má většina z toho dětství

Reagovat
r.mrazik

z clanku:

"Pokud na povinné očkování příští rok skutečně dojde, nebude to v Rakousku poprvé, píše server BNO News. V roce 1948 byla vyhlášena povinná vakcinace proti pravým neštovicím. Kdo ho odmítl, riskoval vysokou pokutu."

Reagovat
bobis21

Ale nevztahuje se to právě k tomu, že je to poprvé jako jednorázová akce? Protože povinné očkování tam myslím mají úplně stejně jako my (jen ten seznam mají jiný. Ale nedělá se to jako jednorázová masová akce, ale prostě postupně od dětství ...

Reagovat
r.mrazik

jojo,myslim ze je to tak,jak pises

Reagovat
Mastný Chobot

povinné očkovanie pre každého človeka je bežná vec vo väčšine krajín EÚ, aj v SR a ČR

Reagovat
r.mrazik

"Pokud na povinné očkování příští rok skutečně dojde, nebude to v Rakousku poprvé, píše server BNO News. V roce 1948 byla vyhlášena povinná vakcinace proti pravým neštovicím. Kdo ho odmítl, riskoval vysokou pokutu."

nevim,jak je to mysleno...jak jsem koupil,tak prodavam

Reagovat
exot12

Niekde som zachytil, že si to musia ošetriť - upraviť zákony, aby to bolo právne v poriadku

Reagovat
Luc-Luc

Davam tomu tyden. Je potreba zavest povinne ockovani, abychom nemeli tyhle lockdowny kazdy rok.

Reagovat
bourbon

a v jakých intervalech? jednou za půl roku, jednou za měsíc nebo třeba každý čtvrtek?

Reagovat
Luc-Luc

Jak bude potreba podle pouzite vakciny

Reagovat
GrimeBaller98

NAZI Austria. Ocividne chteji delat radost svemu rodakovi

Reagovat
fenixLFC

Otec dnes rano ked to pocul v spravach- vsetci dezolati a antivaxeri sa z toho poseru a budu spominat hitlera

GrimeBaller- spomenie hitlera

Vy ste tak predvidatelni

Reagovat
RKBoy

neviem čo je hlúpejšie a smutnejšie, nazývať celú skupinu ľudí ktorá sa nedala očkovať kvoli roznym dovodom dezolát a antivaxer, alebo človek ktorý si tým ešte pumpuje ego.

naozaj nevidím zmysel v tomto segregovaní a pomenovávaní, a je smutné že tu máme také veľké množstvo jednoduchých jedincov ako ty, ktorí tomu podliehajú.

Reagovat
vladis271

ak by si dnes dostal infarkt, prasklo ti slepé črevo alebo ťa zrazilo auto je dosť slušná šanca, že umrieš skôr než príde sanitka (pričom pred 2 rokmi by ťa stihli zachrániť). A komu sa môžeš podakovať? nejakému milému dezolátovi ku ktorému práve smeruje sanitka, ktorá mohla ísť za tebu, ale nejde lebo on si ju zavolal skôr a kapacity záchraniek sú vyčerpané. Prídu si už len pre telo s koronerom.

Reagovat
Jazdec

Takže títo dezoláti(70 ročné babky??) sú na vine, že je nedostatok lôžok, sanitiek a lekárov a sa ti nedostane pomoci s prasknutým črevom? Je smutné, že ľudia sú "nútení" správať sa zodpovedne, lebo štát sa o chorých nedokáže postarať.

Reagovat
vladis271

a čo by si ako chcel? 100 tisíc nemocničných lôžok pre prípad, že príde pandémia a štát má projektovať situáciu pri ktorej sa ti polka populácie nezaočkuje existujúcou a život zachranujúcou vakcínou a kvôli tomu má liať prostriedky do zdravotníctva ako Nórsko?

Aj keby nám zdravotníctvo nesfľundroval smer čo si ako myslíš, žeby sme mali nato sa starať o 50k ľudí na lôžkach???

Reagovat
Jazdec

Pandémia neprišla včera, že...Štát mal čas pripraviť sa na túto 3 vlnu(skoro som zabudol, že vraj sme najlepšie pripravený v Európe). Štát mal čas celý rok robiť rozumné kroky vďaka, ktorým by bola vyššia zaočkovanosť (vyššia dôvera vo vládu = vyššia ochota sa zaočkovať ak ťa k tomu štát nabáda).

A čo takto teda do toho zdravotníctva konečne začať liať peniaze keď je vykradnuté? Zvýšme platy ľuďom v prvej línii, ktorí zachraňujú životy a až rok sú na pokraji zrútenia? Skúsme presvedčiť lekárov nech sa vrátia zo zahraničia (na vyšší plat). Neverím, že by ktokoľvek s rozumom lekárom bojujúcich s covidom nedal bonus.

A prečo 100 000? Opatrenia doteraz neboli momentálne žiadne(čiže horšie by sme s počtami nakazených na tom neboli) a aj tých 1000 lôžok navyše (a potrebná zdravotná starostlivosť k nim) by nám pomohla.

Reagovat
vladis271

na toto sa nepripravíš. Nezvládli sa pripraviť bohatšie krajiny so schopnejšími vládami než my. A prečo všetko hádzať na vládu? Čo tak niečo hodiť aj na ľudí?

Je tu vakcína, pred rokom nebola. Koľko ľudí už leží s 3 metrami hliny nad hlavou a nemuseli? Ak fakt niekomu nadávať tak tej odpornej hnusnej opozícii čo si na tomto vytĺka politický kapitál. Ten hnusný, bradavičnatý alkoholik má stredne ťažký priebeh, v grécku odpadne, pomaly ho musia oživovať na tajnom odpočúvaní hovorí o covide ako o strašnej, strašnej chorobe a aj napriek tomu sa hrá na nativaxera? Čo za špinu musí byť ked si nahána percentá na ľudských životoch?Existovať karma tak covid ich všetkých......

Mám 30 rokov bez nejakých zdravotných problémov. Už mám za sebou 2 dávky. S vedomím, že aj pri vakcíne existujú nejaké štatisticky veľmi malé riziká som sa dal zaočkovať aj s tým, že som vedel, že mak by som chytil covid bez vakcíny prasvdepodobne by som sa z toho saj tak dostal. A čo teraz? Môj život je menej cenný než život nejakého dezoláta ktorý sa ho bojí "riskovať"?

Reagovat
Jazdec

S praktikami opozície takisto nesúhlasím, no takisto nič nevyrieši ak sa nízka zaočkovanosť bude hádzať na protikampaň opozície. Bez šaškovania minulý rok s celoplošným testovaním, Sputnikom na letisku, očkovacou lotériou by tie čísla zaočkovaných mohli byť vyššie. A to má na svedomí jak vláda, tak aj opozícia.

Do vlákna som sa zapojil skrz to, že verím, že sloboda voľby by sa mala zachovať bezohľadu na to koľko ľudí umiera. Odstránenie slobody možnosti voľby môže mať nedozerné následky.

A opäť, segregovanie ľudí už teraz vyvoláva napätie spoločnosti a to očkovanie ani nie je povinné. Pre mňa je ten dezolát práve stále človekom, práve pretože tú možnosť voľby stále má, aj keď sa rozhoduje zle.

Sám mám nejaké výhrady voči očkovaniu, no vo výsledku mám aj ja v sebe 2 dávky. Mám 25 a je nepravdepodobné, že by som či už očkovaný alebo nie bol na príťaž zdravotníctvu (myslím priamo, nie prenosom vírusu na niekoho, kto by mal ťažší priebeh).

Reagovat
kissak

Kde jsi přišel na 70leté babky?

Reagovat
Jazdec

Tak nemocnice sú plné staršou vekovou kategóriou(prevažne) vďaka, ktorým nie je dostupná potrebná zdravotná starostlivosť pre ľudí s inými problémami ako covid. 1 milý dezolát(povedznme 40 ročný), ktorý sa nedal zaočkovať a má ťažký priebeh nemá veľký vplyv na to, že práve ku tebe nie je dostupná zdravotná starostlivosť. Takto sa to nedá brať.

Reagovat
kissak

A co když ty 70leté babky jsou tam z jiných než covid důvodů a právě ten 40letej nezodpovědnej člověk jim tam zabírá místo jen svou vlastní blbostí?

Reagovat
Jazdec

Tak tých ľudí, ktorí zaberajú miesto v nemocniciach s iných dôvodov ako covid a vlastnou blbosťou bude tiež dosť...čo takto zvýšiť kapacitu zdravotnej starostlivosti(aj keď len dočasne) a pomôcť každému. Či je lepšie segregovať ľudí na očkovaných a neočkovaných a hlúpych/rozumných?

Ja chápem, že vakcína + starostlivosť vyjde štát na tých 40e čo Vlado niekde spomínal vo vlákne a prečo je výhodnejšie ak sa občan nechá zaočkovať, to ale neznamená, že prednostné právo na záchranu života má ten rozumný očkovaný jedinec s prasknutým črevom. Obaja(aj ten nečkovaný dezolát) by mali mať právo na rovnakú zdravotnú starostlivosť.

Reagovat
kissak

Čím a jak chceš zvyšovat péči, rozumíš tomu že v nemocnicích chybí to nejpodstatnější a sice personál? Lidi kolikrát pracují na pokraji sil jen díky tomu, aby pokryli ten nedostatek a nebo kapacitu nových příjmů.

Reagovat
Jazdec

Neviem aká je situácia s personálom v Čechách, ale na Slovensku je známe, že množstvo lekárov máme v zahraničí a v lete nám odišlo na Slovensku veľké množstvo lekárov a sestier...

Ja rozumiem, že práca v nemocniciach počas pandémie v takých podmienkach aké sú a pochovávanie pacientov (kvôli ľudskej hlúposti) nie je nič čo by som prial aj najhoršiemu nepriateľovi, ale nejaký finančný bonus(zaslúžený) by mohol pomôcť lekárom vrátiť sa do nemocníc.

Kľudne dať 5x väčší plat(ak bude potreba) každému s personálu, ktorý bojuje čo mu sily stačia...ja by som im doprial každý jeden cent.

Reagovat
kissak

Krásně se to čte, ale na tohle Ti žádná vláda nekývne neboť všichni již dost vykrváceli na protiepidemických opatřeních. Nejlevnější varianta je, aby lidé vzali rozum do hrsti a nechali se očkovat.

Reagovat
Jazdec

Ak to chceš mať lacnejšie, resp. ako ideálne opatrenie berieš očkovanie, tak dajme peniaze dôchodcom(kritickej kategórii) za očkovanie.

Na Slovensku máme cca 190k nad 70 rokov, 400k+ nad 60 rokov. Hoďme 500e za očkovanie - 200 000 ľudí = 100 000e.

Protipandemické opatrenie typu očkovacia lotéria za 20M je výsmech každému pracujúcemu lekárovi.

Je mi jasné, že žiadna vláda niečo také neschváli, no nech sa potom nečuduje, že nemocnice kolabujú, ľudia zomierajú a lekári odchádzajú...

Nejaký ten dezolát sa na peniaze nachytá a ľudia čo sa nechali očkovať kvôli tomu, že nechceli stratiť výhody nech si prskajú koľko chcú.

Reagovat
kissak

Peníze jsi odměna za vykonanou práci jsou sice moc pěkná věc, ale v tomto případě i takoví lékaři by chtěli vidět světlo na konci tunelu a ne jen další nové maso pod rukama.

Podstata věci je stále ulehčit nemocnicím takže se zas a znovu musí začít u lidí samotných.

Reagovat
RKBoy

ak si chceš vybíjať hnev, vybíjaj si ho na vláde ktorá sa celé desaťročia nestarala o zdravotníctvo, dovolila aby nám doktori, sestričky, zdravotníci či opatrovateľky odchádzali do zahraničia a dostali nás do situácie kde sme dnes, ked pár stoviek ľudí v nemocniciach znamená problém, kvoli nedostatku personálu a zariadení.

za tú nedoveru voči vakcínam, može tiež v prvom rade vláda ked nedokázala zvládať situáciu na začiatku, klamala, zavádzala a média len prilievali olej do ohňa až sa to dostalo do bodu kedy rozdelili celú republiku na 2 tábory, ktoré ukazujú prstom jeden na druhého ale nie na skutočného vinníka celej tejto kalamity.

Reagovat
Jazdec

Reagovat
Lemond Laws

UPDATE: Někdo příští víkend na hory do Rakouska?

Reagovat
fenixLFC

Cim skor tym lepsie

Reagovat
janinho

u nas zial nikdy, lebo v CR a SR si dnes prijebani politici ktori su zodpovedni za riadenie cohokolvek nedovolia nic co by im nedajboze ubralo 0,0001% preferencii.

Reagovat
kissak

Já být zdravotníkem, tak jsem permanentně nasranej kvůli takovej lidem.

Reagovat
vladis271

Reagovat
Svatej

Velmi by ses divil tomu, kolik zdravotníků je neočkovaných. V některých nemocnicích jde i o cely oddělení, které dokonce mají na starosti covid pacienty.

Reagovat
kissak

Však o těch nejde řeč. Buď je člověk zodpovědný a nebo bezohledný.

Reagovat
RKBoy

každý je zodpovedný v prvom rade za seba.

ked sa niekto rozhodne nedať si nepovinnú vakcínu, z akéhokoľvek dovodu, nikto mu to nemože mať za zlé lebo nič neporušuje.

každý kto sa chce chrániť sa chráni sposobom akým uzná za vhodné.

príklad - ja sa tiež chránim tým, že nefajčím a snažím sa vyhýbať situáciam kedy nejaký fajčiari okolo mňa sú.. ale nevykrikujem im ako škodia sebe a ostatním a že ked dostanú rakovinu, majú si všetko hradiť sami, lebo liečenie berú peniaze na liečenie iným.

Reagovat
kissak

Proč má nezodpovědnost jednoho odnášet druhej? Aneb tam kde končí nezodpovědnost jednoho musí začít odpovědnost druhého za toho nezodpovědného.

Reagovat
RKBoy

koľko ľudí si už videl ísť do práce chorých a nebrali ohľad na nikoho? moj príklad ti asi tiež ušieľ..

ked jazdíš na aute, snažíš sa hlavne ísť opatrne kvoli sebe a kohokoľvek vezieš.. to isté robia aj iný vodiči.. a potom sa tu nájdu taký ktorý úmyselne jazdia ako idioti či pod vplyvom, ohrozujú seba a druhích a to už problém je.

a tu sa dostávame k jadru problému, ja ani nikto iný nebehá s vedomím že prenášam smrteľnú chorobu a úmyselne tak ohrozujem iních.. a to že ju možem nádohou mať nie je pádny dovod na moje alebo kohokoľvek obmedzovanie, lebo nikto nemože byť trestaný len na základe teoretickej možnosti, že niečo niekomu spraví.

vakcína tiež nie je povinná, tj. neporušujem zákon.

Reagovat
kissak

Snažíš se to vysvětlovat opravdu moc hezky, ale to na jádru věci vůbec nic nemění. Momentálně se celý svět pere s covidem a tím že lidé budou nezodpovědný, tím se z toho nevyhrabeme.

Největší problém je, že očkování proti covidu není povinné ze zákona pokud by tomu tak bylo už jsme někde jinde.

Reagovat
homeles8

ne, nejsme

Reagovat
RKBoy

to je už iná debata, lebo povinné očkovanie može naštartovať niečo iné a može to znamenať koniec demokracie akú poznáme a začiatok totality, ktorá sa bude postupne stupňovať až si za 10 rokov uvedomíme do akého zlého bodu sme sa dostali a toho sa bojím viac ako covidu.

samozrejme je to teoretické zmýšlanie, ale kedysi bolo tiež nemyslitelná myšlienka, že nás korporácie a agentúry sledujú a dnes je to realita, že cirkev zakrýva pedofilské činy vo vlastných radoch bola tiež len absurdná myšlienka a vtip a nakoniec to bola realita.

samozrejme budem rád ak sa mýlim a tieto protizákonné, protiústavné vyčínania vlád nebudú pokračovať po covide, ale momentálne si tým istý niesom.

Reagovat
El Cid z City

Pohled očkovaných je jiný. Je to jako by byl řidičák dobrovolnej, a jedna skupina se snažila tu druhou donutit k tomu,aby si ho udělali. Nehody nezmizí, jen ubudou.

Reagovat
M0rb1D4S

A víš taky o tom, že velká část těch dementů, kteří si vakcínu nedají v tom brání i zbylým členům rodiny?

Reagovat
Svatej

Mluvil jsi o zdravotnicich, kteří by meli byt nasrani, pritom jsou součástí "problému".

Mimochodem tohle primitivní dělení na dvě extremistický frakce je vážně na hovno, fakt je to hroznej zvyk společnosti.

Reagovat
bobis21

Křéťo jednej!

Reagovat
ratusek

Proč Křéťa? Náš velkotovárník.

Jo ty myslíš do WHU

Reagovat
vceradnesazitra

Do Sparty

Reagovat
bobis21

Přes Buchtu se neprosadí, seděl by na lávce ...

Reagovat
j_mrazik

Buchta? Nemyslel jsi Rýži?

Reagovat
bobis21

No ratusek psal o Baníku, takže jsem myslel Davida Buchtu

Reagovat
Mariano13

Naozaj nie je treba športového riaditeľa, však nepustiť hráča preč za 25-30M, ale nehcať ho sedieť a vyhnať z klubu za drobné je cesta . Jediné šťastie, že aj za tie krátke cameá dokázal dať góly.

Reagovat
LAM

Tragéd

Reagovat
kolouch

Pořád by se nám hodil, do 10 mega určitě. Jen by jeho pozice byla podstatně složitější než loni. Neumím si představit, že by teď posadil někoho z trojice, Bowen, Benrahma, Fornals

Reagovat
PhilipS

za deset mega by to byl no brainer

Reagovat
Leon7

Může se to točit, bude víc alternativ, může hrát i na hrotu místo Antonia, kterej by měl víc odpočinku. Tarkowski, Lingard, Nketiah by byl vysněnej přestupák a můžeme směle bojovat o LM.

Reagovat
PhilipS

nketiah prosím ne.

Reagovat
GrimeBaller98

Nketiah je overrated AF

Reagovat
Coutinho10

do rotace super za tu cenu, ikdyz on bude chtit hrat stabilne, kazdopadne pokud bude tak prinosny, tak si zaklad proste vybojuje jako v minule sezone

Reagovat
srandamač

PHU ideální

Reagovat
ACSMan

Prodloužit smlouvu a nechat ho sedět, to samé Beek, Jones, Mata. Nechápu styl uvažování u United. To samé Romero, mohl odejít ale musel sedět do konce smlouvy a pak jít zadarmo.

Reagovat
REPLIKATOR

United Nepustí ho jinam a stejně ho nechají sedět

Reagovat
Infernoqt

A to nechceme ani prodat Pogbu, kterého necháme odejít zadarmo (podruhé už). Nemluvě o tom, že Sancho je zatím jako posila absolutně na hovno.

Reagovat
r.mrazik

u nas jsou hrozni amateri ...

Reagovat
smazaný uživatel

asi máte veľa peňazí , možete si to dovoliť

Reagovat
Infernoqt

Aspoň že máme dobrého trenéra

Reagovat
r.mrazik

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
Front hell

Vím jak se cítíš

Reagovat
r.mrazik

Reagovat
GrimeBaller98

Jeste vydrz pul roku a v lete do Bourne v PL!

Reagovat
Infernoqt

Solskjær: "We've corrected a few things, put some things right. I'm sure we'll see a reaction and a good performance tomorrow." #mulive

To je jasný, ten chlap je rozený vítěz

Reagovat
Infernoqt

Solskjaer: "Sometimes you hit the post and it goes out, sometimes it goes in, that can affect the mood, atmosphere. We've got to focus on getting the start right." #mufc

Žádné špatný výkony doposud... smůla to byla

Reagovat
Swarley

Škoda že máme problém vystřelit, ne tak do tyčky nebo třeba i do brány

Reagovat
dantetomas

Takze ste posunuli brany?

Reagovat
Infernoqt

Původně jsem si z toho dělal srandu, ale tohle je spíš už k pláči.

Reagovat
Hlahart

Imho je s přihlédnutím k dosavadnímu managmentu pravděpodobnější, že zítra prohrajeme 4:0, Oleho vyhodí a po Contem přijdeme i o možnost využít právě proběhlou repre pauzu

Reagovat
r.mrazik

jestli nas porazi i watford,tak to vem klidne ty,protoze horsi by to nebylo

Reagovat
ACSMan

Co na tom jakej je plán, kolik let ještě tu mám

Co na tom oč tu běží, vždyť na tom nezáleží

Co na tom jakej je plán, kolik let ještě tu mám

Co na tom co se chystá, jsem věčnej optimista

Reagovat
smazaný uživatel

hustý ACSMan. Sleduju tvoje příspěvky už delší dobu. Jsi fakt vtipný

Reagovat
mithro

tak cau, keby ten klub nebol totalny bordel, je davno predany a aspon by z neho neico bolo, dalsi totalny prekauc vedenia. a ludia si stale myslia, ze tato banda idiotov dokaze vybrat trenera

Reagovat
ACSMan

Ta (ne)přestupní politika je k smíchu, a když už někdo teda odejde tak za cenu co by si mohlo dovolit i Slovácko

Reagovat
smazaný uživatel

Co se navážíš do Slovácka vždyť vás v neděli povodí jak malý kluky

Teda tipuji, že fandíš Spartě

Reagovat
ACSMan

Tipuješ správně, netuším jak si to vydedukoval ale jsi chytrej kulíšek Každopadně upřímně, že bych čekal že slovácko sestřelíme 0:5 se říct nedá

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vladis271

inak je to rumour, z athletica. V nejakom článku som čítal, že glazerovci čakajú kým bude trh v takom stave, že klub sa bude dať predať za 10 miliard.

Reagovat
Swarley

Je otázka, nakolik za to může sám hráč... Pokud odejít nechtěl a chtěl se porvat o šanci, tak to je těžké... Na druhou stranu mu klub měl dát jasné stanovisko, jestli s ním v plánech do budoucna počítá nebo ne... Což se podle všeho asi těžko stalo..

Reagovat
Leon7

Hoši běžte doprdele s tím covidem běžte si to řešit třeba na fb tohle je forum o fotbale jestli Vám to nedošlo…

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele