Lingard má jasno, podepsal roční smlouvu s Nottinghamem Forest

21.07.2022, 21:34
Aktuality
Nottingham Forest angažoval Jesseho Lingarda. Nováček Premier League uspěl proti ligové konkurenci a s bývalým hráčem Manchesteru United podepsal roční kontrakt...

Lingard byl po odchodu z Old Trafford spojován hlavně s West Hamem United, kde úspěšně hostoval v sezoně 2020/21, zájem o anglického reprezentanta projevily rovněž Nottingham Forest a Fulham.

Forest nakonec ze souboje vyšli jako vítěz, devětadvacetiletému křídelníkovi předložili nejlukrativnější nabídku, zatímco Hammers se odmítli pouštět do finančních dostihů. Lingard se dohodl na roční smlouvě bez opce.

Nottingham Forest, který se mezi anglickou elitu vrací po 23 letech, je na přestupovém trhu velmi aktivní, utratil již přes 80 milionů eur. Za nováčka budou hrát Moussa Niakhaté (Mainz), Omar Richards (Bayern Mnichov), Giulian Biancone (Troyes), Neco Williams (Liverpool) nebo Taiwo Awoniyi (Union Berlín). Na hostování z Manchesteru United navíc dorazil brankář Dean Henderson.

Autor: Jiří Vojík / skysports.com

Komentáře (328)

Komentáře k článku naleznete zde.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele