Lille vede ligu. Trenér Garcia ale na titul nemyslí

22.11.2010, 11:45
Aktuality
Lille včera porazilo Monako a dostalo se do čela francouzské ligy. Trenér Rudi Garcia ale odmítá jakékoliv řeči o mistrovském titulu. Uvědomuje si, že čelo tabulky je nesmírně vyrovnané. Cílem Lille zůstává skončit do pátého místa.

"Líbí se mi, jakým způsobem hrajeme. Bylo to týmové vítězství," uvedl Garcia po výsledku 2:1. "Rovněž se mi líbí, že jsme na první příčce, je tu ale sedm nebo osm týmů v rozdílu dvou bodů, takže se může situace v tabulce hodně rychle změnit."

V Ligue 1 je odehráno čtrnáct kol, která však nejsou kompletní. Rennes či Marseille mají k dobru jeden zápas. Lille nyní drží sérii tří výher v řadě a příští týden ho čeká těžká zkouška - utkání v Bordeaux, které začalo pravidelně bojovat a dotáhlo se na přední příčky.

"Naším cílem zůstává umístění do pátého místa. Zatím je hodně předčasné mluvit o titulu, důležité je, abychom si udrželi formu. Hned o víkendu nás čeká velmi těžký zápas. O titulu bude možné mluvit až v druhé polovině sezóny. Zatím to vypadá, že uchazečů bude mnoho," dodal Garcia.

Autor: Radim Šantrůček / football365.com

Komentáře (13)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Hrává Rozehnal , jak ??

Reagovat
Kucka

baroko

Reagovat
smazaný uživatel

Na slovni spojeni "na titul nemysli" zacinam byt silne alergicky.

Reagovat
REPLIKATOR

Bože to jsou nadpisy, odehraných pár kol, za něma 7 týmů co mají jenom o bod nebo o dva míň Navíc Rennes a Marseille zápas k dobru

Reagovat
SqueeZy

klasická otázka novinářů na leadera tabulky... Nevím čemu se divíš

Reagovat
REPLIKATOR

Novinářům

Reagovat
SqueeZy

Nevím co je na tom divného zeptat se trenéra na stanovisko ohledně titulu. Není to tu poprvé ani neposledy. Trenéra Lazio se ptali na titul už víc jak před měsícem. A nadpis je zcela v pořádku, vše je v textu obsaženo.

Reagovat
cristiano.K.

je to klasická otázka novinářů. Ohledně Brestu to nebylo na místě se na tohle ptát, ale Lille skutečně je aspirantem na titul

Reagovat
REPLIKATOR

Příště se budou ptát Montpellieru

Reagovat
cristiano.K.

budou,ale tam to není na místě

Reagovat
Godwinson

Reagovat
cristiano.K.

očekáváš snad,že Montpellier bude hrát o titul?

Reagovat
RC

vypadá skoro jako Van Basten

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele