Lille se s Atléticem Madrid dohodlo na přestupu Mandavy

31.01.2022, 23:40
Aktuality
Reinildo Mandava (© AFP)
Reinildo Mandava nakonec vyměnil Lille za Atlético Madrid již nyní. Obě strany se dohodly na odstupném tři miliony eur a samotný hráč podepsal smlouvu do roku 2025...

Osmadvacetiletý obránce na sebe výrazněji upozornil až během uplynulé sezony, ve které byl nedílnou součástí mužstva, které získalo překvapivý titul v Ligue 1.

Mandava se ocitl v hledáčku zvučnějších klubů a vzhledem ke smlouvě do konce sezony se dohodl na letním odchodu do Atlética Madrid, kam se však stěhuje už nyní.

Lille nakonec s protistranou našlo společnou řeč a podle nepotvrzených informací vyinkasuje odstupné tři miliony eur. Mosambický reprezentant dostal smlouvu na tři a půl roku.

Autor: Jiří Vojík / mundodeportivo.com

Komentáře (9)

Přidat komentář
smazaný uživatel

za 3 mega naprosto super, navíc z takovýho klubu.

Reagovat
Tromas

Konečně platný obránce, kterého jsme potřebovali, jako sůl (letošní sezónu je ta obrana hlavně stoperská dvojice fakt tragická).

Reagovat
Seydou Doumbia

taky záleží, co od něj očekaváte

Reagovat
Phillipinho

Ze umi branit. Coz by mel splnovat, protoze udajne co se tyce defenzivni cinnosti, tak je vybornej.

Reagovat
Seydou Doumbia

Jo tak to splňuje. Když po něm nebudete chtít nějaké ofenzivní výpady tak ok

Reagovat
Eichel

je to atlético, tam sa neočakáva, že pridá toto

Reagovat
Phillipinho

Ty zijes teda z dobrych stereotypu

Reagovat
Eichel

Máš pocit, že pri tom ako horí atléticu celú sezónu obrana tak zháňajú niekoho kto pridá nutne útočnú nadstavbu alebo niekoho kto im to tam vzadu hlavne stabilizuje a to im bude momentálne stačiť?

Reagovat
Phillipinho

Utocnou nadstavbu nepotrebujou. Je nutnej jakykoliv clovek, kterej se postavi do obrany a nejmenuje se Felipe nebo Hermoso.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele