Lille přišlo o záložníka Martina, který si poranil koleno

11.10.2013, 09:52
Aktuality
Lille se bude po reprezentační přestávce muset několik týdnů obejít bez Marvina Martina. Pětadvacetiletý záložník, který je historicky nejdražším hráčem severofrancouzského klubu, si poranil meniskus v pravém kolenu a čeká ho minimálně měsíční nucená pauza...

Martin se zranil v posledním ligovém zápase proti Ajacciu (3:0), když musel těsně před přestávkou přenechat místo na hřišti Ronnymu Rodelinovi. Na přesnou diagnózu si člen širšího kádru francouzské reprezentace musel počkat až do včerejška.

"Důkladná vyšetření ukázala, že má poraněný vnitřní meniskus. Včera se podrobil úspěšné operaci," stojí v oficiálním prohlášení aktuálně třetího celku francouzské ligy, který předpokládá, že ofenzivní středopolař bude chybět čtyři až šest týdnů.

Martin přišel do Lille před rokem za deset milionů eur a stal se tak nejdražším hráčem v klubové historii. Předtím rodák z Paříže působil rovných deset let v Sochaux, kde se z mládežnických struktur propracoval do prvního týmu.

Autor: Petr Vaněček / bbc.co.uk

Komentáře (6)

Přidat komentář
smazaný uživatel

dobrý hráč

Reagovat
smazaný uživatel

ale není teda dvakrát gólový

Reagovat
domingo

Vsak on je trequartista ve 4-3-1-2, neni tam od golu.

Reagovat
Arne

No ale aby z téhle pozice nedal za 52 zápasů ani gól, to je docela umění.

Reagovat
domingo

Hraje tam az pod Girardem, Garcia hral stromek a Martin nenastupoval pod hrotem, ale v ty zatazeny trojici, cili dost daleko od brany..

Ale jasne, neni to zadnej strelec. Nicmene loni sedm acek, letos uz tri

Reagovat
smazaný uživatel

Winger Sidney Govou will train with the Lyon 1st team (currently a free agent) starting next Monday.

Sign him

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele