Ligue 1 - preview 6. kola: Lille je doma neporazitelné

22.09.2023, 08:23, aktualizováno 26.09.2023, 11:44
Previews
Jonathan David (© AFP)

Francouzská nejvyšší soutěž má v neděli večer na programu duel tradičních velikánů PSG a Olympique Marseille, který jde do vzájemného souboje s bodem k dobru. RC Lens si brousí zuby na první výhru proti Toulouse. Stade Rennes se zase pokusí ukončit remízovou sérii s Montpellierem...

Lille OSC - Stade Reims

úterý 21:00

Světový šampionát v ragby ve Francii je v plném proudu a měl také přímý vliv na duel 6. kola Ligue 1. Protože se minulou sobotu Anglie střetla s Chile právě na Stade Pierre-Mauroy, bylo třeba odložit plánované střetnutí mezi Lille a Remeší do úterního večera. Sám domácí stratég Paulo Fonseca přitom neměl úplně radost, že nedávno po trávníku pobíhali právě ragbisté.

Jak se lidově říká, zelený pažit totiž dostal slušně na frak. Ragby je zkrátka vůči trávě velmi nekompromisní, zelené stonky nejsou prakticky nikdy vůbec šetřeny. A to je pochopitelně hodně špatná zpráva pro fotbal, v němž jsou naopak hráči na profesionální úrovni na hladký povrch zvyklí. "Nemohu nic namítat. Ale je pro nás prostě těžké hrát na takovém hřišti po zápase ragby," postěžoval si portugalský lodivod.

Už předtím mimochodem tribuny ve Villeneuve-d'Ascq mohly sledovat jiný ragbyový zápas, a to ten mezi Francií a Uruguayí. A možná že v tomhle mači tak bude vůbec nejdůležitější, kdo se s různými drny a nepříjemnými nástrahami popasuje lépe. Ekipa kouče Willa Stilla se jinak představí venku již počtvrté v nové sezóně, i pro ni rozhodně nemusí být stav hrací plochy uspokojivým faktem. "Hřiště není po těch dvou zápasech v dobré kondici. Má spoustu nerovností, je velmi složité na něm hrát. Budeme se ale snažit přizpůsobit," dodával Fonseca.

Lille OSC - pravděpodobná sestava:
Chevalier - Tiago Santos, Yoro, Umtiti, Ismaily - André, Ang. Gomes - Yazici, Haraldsson, Cabella - J. David

Stade Reims - pravděpodobná sestava:
Y. Diouf - Foket, Okumu, Abdelhamid, De Smet - Munetsi, Matusiwa, Teuma - Ito, Daramy, Nakamura

Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.93 - 3.86 - 4.00

Tip EuroFotbal.cz: 10

Více informací k zápasu

FC Metz - Racing Strasbourg

neděle 13:00

Les Grenats po opětovném postupu mezi elitu zatím rozhodně nepůsobí dojmem, že by se za třicet kol měli strachovat o udržení. Ani Racing si v úvodních pěti kolech nevedl špatně, takže vzájemné střetnutí složitěji hledá favorita.

Mistr světa i Evropy Patrick Vieira má jako hráč i trenér zkušenosti s působením v Anglii. Na opačné straně Lamanšského průlivu si od něj hodně slibovali v Nice, nicméně tak očekávání nesplnil. Ve městě na francouzsko-německé hranici od něj především očekávají, že vylepší patnáctou příčku z minulého ročníku, byť někteří důležití hráči odešli za lepším a nedá se tvrdit, že by za ně vedení přivedlo adekvátní náhradu.

Jednou z opor byl Habib Diallo, do jehož formy má Lebo Mothiba docela daleko, ač je aktuálně nejlepším střelcem. Zatímco v prostředí domácího Stade de la Meinau má jeho tým ze všech osmnácti nejlepší statistiku, na venkovních stadionech se v nové sezoně nepodařilo ze dvou možností uhrát ani bod, což je nelichotivá statistika, jakou se můžou "chlubit" už jenom v Lens.

Méty měly při minulém pobytu mezi elitou pod Frédérickem Antonettim výbornou pasáž, ve které byly rovněž střelecky nesmírně produktivní. V současnosti si vedou tak, že sedm vstřelených branek v pěti duelech nepředstavuje žádné oslnivé číslo, na druhou stranu za ostatními účastníky Ligue 1 rozhodně nezaostávají.

Kouč László Bölöni věří, že se do střelecké formy dostane z Hullu hostující kolumbijský útočník Oscar Estupiñán, jenž před týdnem proti Lens vydržel na hřišti hodinu. O jedinou branku utkání se ale postaral jeho spoluhráč Joel Asoro, pro něhož šlo o premiérový zásah v dresu klubu z Lotrinska. A není vyloučeno, že se o poslední zářijové neděli roku 2023 neprosadí znovu.

FC Metz - pravděpodobná sestava:
Oukidja - Kouao, Hérelle, Fali Candé, Udol - Jean-Jacques, N'Doram - Asoro, L. Camara, Sabaly - Estupiňán

Racing Strasbourg - pravděpodobná sestava:
Sels - Senaya, Nyamsi, L. Perrin, Delaine - Doukouré, Deminguet - Angelo, Gameiro, H. Diarra - Emegha

Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 3.00 - 3.20 - 2.63

Tip EuroFotbal.cz: 10

Více informací k zápasu

Le Havre AC - Clermont Foot

neděle 15:00

Jediný bod dokázal Clermont získat na své konto za uplynulých pět kol Ligue 1. A svou dost nelichotivou bilanci se bude snažit samozřejmě změnit na půdě nováčka nejvyšší soutěže, čili proti Le Havru. Domácí si zatím nepočínají vůbec špatně, vždyť přemožitele našli jen jednou jedinkrát. Pro ně bude i nadále hlavním cílem oddalovat se co nejvíce od sestupového pásma.

K dlouhodobému plnění těchto cílů by každopádně ekipa kolem kouče Luky Elsnera přece potřebovala častěji vyhrávat. Doposud to dokázala jenom v duelu s Lorientem. A zároveň by se neměla nijak utěšovat, že nynější soupeř je na tom v tomto ohledu ještě hůře a že si výhru ještě nepřipsal. Špatnou zprávou pro Clermont je, obecně pak vlastně pro celky, pro něž je prvořadá záchrana na nejvyšší úrovni, že ze tří klání před vlastními fanoušky ještě nebodoval. Zvládnuté zápasy před domácím publikem jsou totiž mnohdy klíčem k úspěchu.

Les Lanciers opravdu nejsou v dobrém rozpoložení, i proto se spíše papírové predikce kloní velmi mírně na stranu Le Havru. "Čeká nás moc kvalitní soupeř, který se nebojí hrát a který je nesmírně sebevědomý,” uznával hostující lodivod Pascal Gastien. "Vypadá přesně jako my před dvěma lety, kdy jsme se dostali do Ligue 1. Hraje s téměř stejným systémem, co loni, a hlavně má stejnou chuť hrát dobře.”

Le Havre AC - pravděpodobná sestava:
Desmas - Salmier, A. Sangante, G. Lloris, Opéri - Casimir, Kuzjaev, A. Touré, Kechta - N. Alioui, Bayo

Clermont Foot - pravděpodobná sestava:
M. Diaw - Seidu, Pelmard, Caufriez - Zeffane, J. Gastien, Gonalons, Allevinah - Cham, Nicholson, Rashani

Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.58 - 2.98 - 3.30

Tip EuroFotbal.cz: 0

Více informací k zápasu

RC Lens - Toulouse FC

neděle 15:00

Obhájce druhého místa snad ani nemohl začít ročník hůř. TFC se však tváří býti vhodným soupeřem k nastartování dobré série. I proto, že ze vzájemného klání vyšel klub ze Stadium Municipal vítězně naposledy v roce 2011.

Racing v týdnu žil Ligou mistrů, která se na sever Francie hraje teprve podruhé v historii (ještě jedna účast se datuje do dob PMEZ). V Seville se podařilo uhrát remízu 1:1, když na vedoucí gól Ocampose dokázal odpovědět Angelo Fulgini. Cena tohoto bodu se v konkurenci Eindhovenu a Arsenalu teprve ukáže.

"Tenhle moment si budu už navždycky pamatovat. Každý fotbalista sní o tom, že si jednou zahraje Ligu mistrů. To, že jsem dal gól ve svém prvním zápase v téhle soutěži, je příjemný bonus navíc. Ale jsem rád, že díky tomu odsud odvážíme bod," prohlásil šťastný střelec. Jeho kouč Franck Haise úplně nemá důvod příliš zasahovat do sestavy, šanci od začátku by každopádně mohla dostat i nová posila z Leicesteru, totiž Nampalys Mendy.

Toulouse dokázalo oplatit Nantes porážku z finále Coupe de France, což znamená, že i jeho se na podzim týkají evropské poháry. Proti belgickému Saint-Gillese se v Evropské lize rovněž podařilo uhrát remízu, přičemž v konkurenci Liverpoolu a LASK Linz rozhodně není postup nereálný. Samozřejmě by neměl být na úkor nesnází v domácí soutěži, kde se v pěti duelech povedlo uhrát šest bodíků.

"Ke skupinovým zápasům přistupujeme tak, jako by se pokaždé jednalo o finále. A věříme, že těchto šest finálových střetnutí povede k sedmému a osmému. Chci, aby moji hráči nastupovali na trávník s tím, že ať už proti nám stojí jakýkoli soupeř, můžeme ho porazit," poodkryl svůj přístup Carles Martínez Novell, jenž převzal mančaft po Philippe Montanierovi a jenž se na Stade Bollaert-Delelis bude muset obejít bez Ibrahima Cissoka, Naatana Skytty či Olivera Zandena.

RC Lens - pravděpodobná sestava:
B. Samba - Gradit, Danso, Medina - Aguilar, Abdul Samed, A. Diouf, Frankowski - Sotoca, W. Saïd, Thomasson

Toulouse FC - pravděpodobná sestava:
Restes - Desler, Logan Costa, Nicolaisen, Mous. Diarra - Schmidt, Sierro - Dönnum, César Gelabert, Magri - Dallinga

Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.45 - 4.58 - 7.96

Tip EuroFotbal.cz: 0

Více informací k zápasu

Montpellier HSC - Stade Rennes

neděle 17:05

Případné vítězství by pro Les Rouges et Noirs znamenalo, že po šesti kolech budou na vedoucí příčku ztrácet dva bodíky. Naopak pro MHSC by eventuální prohra byla už třetí z posledních čtyř zápasů.

La Paillade měli před týdnem po prvním poločase ve Štrasburku nakročeno k vítězství, když díky trefám Wahbiho Khazriho a Arnauda Nordina vedli 2:0. Jenže po změně stran se domácím podařilo vyrovnat. Přitom střílení branek Der Zakarianovým svěřencům zatím překvapivě problémy nedělá, byť se Akor Adams střelecky poněkud zadrhnul a Musa Al Tamari trochu řeší zranění.

Při formaci 4-2-3-1 by mohli třiadvacetiletému Nigerijci na hrotu útoku poskytovat podporu Kazhri, Nordin, Delaye či kapitán Téji Savanier. Zato na trávník nevyběhne Théo Sainte-Luce. A na další porci minut si brousí zuby Léo Leroy, jenž byl při posledním vzájemném utkání v základní sestavě. Jenže rozhodující gól Stephyho Mavididiho sledoval už z lavičky.

V Rennes jsou na poháry celkem zvyklí, a tak není divu, že první zápas základní skupiny proti Maccabi Haifa zvládli v prostředí domácího Roazhon Parku na výbornou. Už po sedmapadesáti sekundách skóroval Ludovic Blas. Do listiny střelců se spolu s ním zapsali Adrien Truffert a Bertug Yildirim. O postup se budou chtít poprat i Panathinaikos a Villarreal.

"Pro postup ze skupiny uděláme všechno. Nestanovujeme si žádné limity, protože víme, čeho jsme schopní. Věřím, že nám pomůžou pohárové zkušenosti z minulých sezon a že se díky nim a podpoře fanoušků dostaneme v Evropské lize daleko," nechal se slyšet kapitán Benjamin Bourigeaud, který ve druhé nejprestižnější soutěži nastřádal za kariéru už třiadvacet startů. A svému týmu by měl být oporou i na Stade de la Mosson.

Montpellier HSC - pravděpodobná sestava:
Lecomte - F. Sacko, Omeragic, Kouyaté, I. Sylla - Chotard, Ferri - Delaye, Savanier, Khazri - Adams

Stade Rennes - pravděpodobná sestava:
S. Mandanda - Assignon, Omari, Theate, Truffert - Le Fée, Matič - Bourigeaud, Blas, Salah - Gouiri

Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.79 - 3.60 - 2.56

Tip EuroFotbal.cz: 02

Více informací k zápasu

Paris Saint-Germain - Olympique Marseille

neděle 20:45

Marseille si rozhodně nevybrala vhodnou dobu na dusno, které aktuálně klub provází. Před vždy důležitým Le Classique, které je nejen pro fanoušky obou celků nesmírně prestižní, se konala rošáda na trenérském postu. A to jen po pár týdnech od jmenování kouče Marcelina. Do boje s PSG tak povede marseillskou ekipu dočasně zvolený stratég Jacques Abardonado.

Říká se, že v obou klubech je obecně velký tlak na výsledky. Několikanásobně větší než v ostatních francouzských uskupeních. Separace španělského lodivoda přitom potvrzuje, že na tom něco pravdy určitě bude. Možná že osmapadesátiletý rodák z Asturie prostě neměl zapotřebí babrat se v diskuzích s prezidentem klubu Pablem Longoriou či snášet mnohdy až přehnanou kritiku médií, když v Ligue 1 rozhodně nesbírali Les Phocéens vyloženě špatné výsledky.

Ostatně stejně to asi cítil ještě dřívější trenér Igor Tudor, který loni získal s OM solidní třetí příčku. U kormidla vydržel Chorvat jen jednu sezónu, Marcelino dokonce ani ne tři měsíce. Co každopádně na jihu Francie evidentně nepřenesli přes srdce, to byl nepostup do hlavní fáze Ligy mistrů. Alespoň to se hodně šušká. "Celý klub je extrémně zklamaný, že se musel vypořádat s odchodem trenéra a jeho technického personálu. Do Marseille přišli všichni teprve 23. června. Byli přitom plně oddáni klubu, na vině byly nesportovní důvody," stálo v oficiálním prohlášení, které ale jako by nevyčítalo Marcelinovi a spol nezdar na poli milionářské soutěže.

Tak jako tak hosté museli hledat rychlé řešení pro nového muže na lavičku. Už ve čtvrtečním duelu Evropské ligy na hřišti Ajaxu musel do akce pětačtyřicetiletý Abardonado, který byl asistentem aktuálně již bývalého španělského kouče. Prostředí klubu velmi dobře zná, působil tam jako hráč i jako trenér různých výběrů, od mládeže až po rezervní tým. Na každý pád ho čeká v pozici hlavního šéfa střídačky opravdu hodně ostrý start v Ligue 1. Derby přitom v minulosti, tedy až na pár světlých výjimek, vyznívalo ve prospěch jeho úhlavního rivala. A rozhodně nebude za této atmosféry lehké změnit bilanci k lepšímu.

PSG v současné chvíli buduje nové mužstvo. A jak se říká, když stavíte dům, létají třísky. I proto se zřemě před týdnem nečekaně padlo s Nice, i proto není pařížská parta na těch top pozicích v tabulce. Všechno si zkrátka musí ještě sednout. Pochopitelně že pro Les Parisiens však nejsou žádné výmluvy na pořadu dne. Ty vlastně nejsou v jejich repertoáru nikdy. Očekává se zkrátka, že trenér Luis Enrique získá napevno ligový titul, nejlépe pak bez váhání a zcela napřímo, bez ohledu na jakýkoli kontext, dobu či jiné potíže. Zvládnuté Le Classique je přitom pokaždé něco, co je součástí všech vysokých cílů výběru z hlavní francouzské metropole.

Paris Saint-Germain - pravděpodobná sestava:
Donnarumma - Hakimi, Marquinhos, Škriniar, L. Hernández - Zaïre-Emery, Ugarte, Vitinha - O. Dembélé, Goncalo Ramos, K. Mbappé

Olympique Marseille - pravděpodobná sestava:
Pau López - Clauss, C. Mbemba, Gigot, Balerdi, Renan Lodi - Ounahi, V. Rongier, Veretout - Vítinha, Aubameyang

Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.53 - 4.59 - 6.24

Tip EuroFotbal.cz: 1

Více informací k zápasu

FC Nantes - FC Lorient

sobota 17:00

Soubojem dvou bretaňských rivalů bude pokračovat program 6. kola francouzské nejvyšší soutěže. Nantes v posledních třech zápasech neprohrálo, i tak se ovšem rozhodně nesmiřuje nejlépe se skutečností, že se nachází jen těsně nad červenými příčkami. Lorient je na každý pád v tabulce jenom o bod a pár míst vepředu, čili by ve finále mělo jít o vyrovnanou partii.

Kanárci obecně na svého soka před vlastním fanoušky umějí zahrát. Les Merlus prostředí bouřlivé kulisy na Stade de la Beaujoire úplně nemusejí, naposledy se tam radovali z výhry v roce 2007. Od té doby devětkrát v řadě uhráli na tomto stadionu maximálně remízu. "Naším cílem je nyní získat první domácí vítězství v sezóně,” vzkazoval Pierre Aristouy, kouč FCN. "I když je to v tuhle chvíli vlastně trochu nepodstatné, naší motivací je také dostat se v pořadí před našeho soupeře.”

Svěřenci kouče Régise Le Brise naposledy remizovali na půdě Monaca, tedy na hřišti, ještě do pátečního večera, lídra Ligue 1. Zatím našli přemožitele jen jednou, nicméně vyhrát uměli také pouze jedinkrát. I proto se ocitají až v dolní polovině pelotonu. Tříbodový výsledek zkrátka Lorient potřebuje podobně jako Nantes, aby se mu dýchalo do dalších týdnů lépe a byl od sestupového pásma vzdálen na daleko bezpečnější odstup.

FC Nantes - pravděpodobná sestava:
Descamps - Pierre-Gabriel, Castelletto, Cömert, Merlin - K. Bamba, Pedro Chirivella, Mollet, Douglas Augusto, Simon - Mostafa Mohamed

FC Lorient - pravděpodobná sestava:
Mvogo - Talbi, Laporte, I. Touré - G. Kalulu, L. Abergel, Ponceau, Le Goff - Faivre, Tosin, Kroupi

Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.35 - 3.38 - 3.28

Tip EuroFotbal.cz: 10

Více informací k zápasu

Stade Brestois - Olympique Lyon

sobota 21:00

Pakliže je od startu sezóny v nějakém klubu Ligue 1 opravdové dusno, prstem musíme jasně ukázat na Lyon. Ambiciózní francouzský gigant získal za uplynulých pět kol pouze dva body, dohromady vsítil tři góly a inkasoval jich deset. Zato v Brestu panuje velká spokojenost. Pro celek, který má za svou prioritu především záchranu, je třetí příčka luxusním nadstandardem.

Lens, Le Havre a naposledy Remeš, tyhle tři soupeře již dokázali bretaňští Piráti skolit. Navíc uhráli také plichtu v lokálním derby s Rennes, tedy s velikánem severozápadní Francie, který se pravidelně zúčastňuje evropských pohárů. Jediný nezdar zapsali v Marseille, což se v kontextu papírových predikcí rozhodně nejevilo jako žádná velká a zásadní ostuda. Suma sumárum, parta trenéra Érica Roye je zatím asi nejpříjemnějším překvapením dosavadního průběhu.

V opačném kontrastu je naopak třeba hovořit o Les Gones. Ti vyhlašovali útok na přední pozice, když už by se nepodařilo získat ani je, alespoň návrat do pohárové Evropy. Jenže aktuálně jsou na padáka. Ještě nevyhráli. To už bylo pravděpodobně příliš i na majitele klubu Johna Textora, takže se rozhodl pro změnu na postu šéfa lavičky. A možná že ani sám kouč Laurent Blanc už v takovém prostředí nechtěl pracovat, protože to, co budoval, se mu ve finále rozpadlo po letním přestupovém období. Kádr zasáhlo několik ran, noví rekruti zůstávají za očekáváními.

V Auvergne-Rhone-Alpes nakonec vsadili na jaksi temperamentnější povahu italského rodáka Fabia Grossa, který si svůj debut odbyde právě nyní. Trenérskému řemeslu se věnuje již několik let, zkušenosti by mu v tomto ohledu chybět neměly. A byť ve Francii ještě nikdy netrénoval, prostředí klubu dobře zná, neboť v Lyonu působil v minulosti jako hráč. Nemá před sebou snadný úkol dostat tým do slušné pohody. Na druhou stranu se tato volba nemusí ukázat jako vůbec špatná, přihlédneme-li k tomu, že OL v současné chvíli potřebuje hlavně najít jiskru. A tu by Grosso bezpochyby zažehnout mohl.

Stade Brestois - pravděpodobná sestava:
Bizot - Lala, Chardonnet, Brassier, Locko - Mah. Camara, Lees-Melou, Magnetti - Del Castillo, Satriano, Le Douaron

Olympique Lyon - pravděpodobná sestava:
Anthony Lopes - Kumbedi, Clinton Mata, Diomandé, Tagliafico - Caqueret, Alvero, Tolisso - Diego Moreira, Lacazette, Nuamah

Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.72 - 3.50 - 2.68

Tip EuroFotbal.cz: 1

Více informací k zápasu

AS Monaco - OGC Nice

pátek 21:00

Derby de la Cote d'Azur, aneb řežba o Azurové pobřeží, odšpuntuje program 6. kola Ligue 1. Pokud přitom Monaco uhraje tři body, udrží se i po tomto víkendu na samotném čele tabulky. Nice se každopádně drží jen v mírném povzdálí, konkrétně hovoříme o dvou bodech, a tak by na aktuálního lídra neměla čekat jednoduchá zkouška. Už to třeba Knížata pocítila v únoru.

Tehdy domácí utrpěli proti Nice jednu z nejtěžších porážek za uplynulých několik let, před vlastními fanoušky inkasovali hned tři branky. Hůře si počínali za zhruba uplynulé desetiletí jen dvakrát, a to v roce 2016 a 2017, tehdy se však v obou případech představovali na půdě soka. Svěřenci kouče Adiho Hüttera tak mají svému lokálnímu protivníkovi co vracet, určitě by nechtěli podobný výsledek jako v loňské sezóně opakovat. V případě svého vítězství by se totiž Les Aiglons dokonce dočasně vecpali na první místo průběžného pořadí.

Asi nejlépe současnou formu obou ekip vystihl monacký záložník Youssouf Fofana. "Bude to souboj nejlepší obrany proti nejlepšímu útoku v lize. A samozřejmě to bude velká bitva," připomenul současná primární čísla, na kterých oba celky vystavily své nynější úspěchy. Zatímco dosud Les Monégasques vsítili patnáct branek, v průměru tedy přesně tři na jedno ligové klání, a jsou v tomto ohledu v celém pelotonu francouzské nejvyšší soutěže nejlepší, pak výběr OGC inkasoval ve stejném počtu duelů pouze čtyřikrát. Stejnou sumu obdržených gólů má na svém kontě už pouze třetí Marseille.

Nice možná na začátku ročníku trochu paběrkovalo, lépe řečeno tři plichty v řadě nebylo nic, na co by mohlo být vyloženě pyšné. První výhru každopádně urvalo hned poté, a to nad Štrasburkem, přičemž tu další v pořadí získalo v Parku princů. Porazit PSG na jeho půdě, to se stává vážně sporadicky. Jak se říká, k takovému politováníhodnému nedopatření dochází jednou za několik let. Ale pochopitelně že na Stade Louis-II přicestuje parta trenéra Francesca Farioliho notně povzbuzená o takový sukces. "Je to náš největší soupeř, na kterého od začátku ligové sezóny narazíme,” uvědomoval si Hütter.

AS Monaco - pravděpodobná sestava:
Köhn - Singo, Maripán, Zakaria - Vanderson, Yous. Fofana, Moh. Camara, Caio Henrique - Minamino, Ben Yedder, Golovin

OGC Nice - pravděpodobná sestava:
Bulka - Atal, Todibo, Dante, Bard - Sanson, Ndayishimiye, K. Thuram - Laborde, Moffi, S. Diop

Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.41 - 3.75 - 2.90

Tip EuroFotbal.cz: 0

Více informací k zápasu

Tabulka před začátkem kola

Tým
Z
V
R
P
S
B
1
AS Monaco
5
3
2
0
15 : 7
11
2
Stade Brestois
5
3
1
1
7 : 6
10
3
Olympique Marseille
5
2
3
0
7 : 4
9
OGC Nice
5
2
3
0
7 : 4
9
5
Paris Saint-Germain
5
2
2
1
10 : 6
8
6
Lille OSC
5
2
2
1
7 : 7
8
7
FC Metz
5
2
2
1
7 : 9
8
8
Stade Rennes
5
1
4
0
10 : 6
7
9
Stade Reims
5
2
1
2
9 : 7
7
10
Racing Strasbourg
5
2
1
2
6 : 8
7
11
Le Havre AC
5
1
3
1
8 : 6
6
12
FC Lorient
5
1
3
1
7 : 7
6
13
Toulouse FC
5
1
3
1
5 : 6
6
14
Montpellier HSC
5
1
2
2
9 : 9
5
15
FC Nantes
5
1
2
2
6 : 8
5
16
Olympique Lyon
5
0
2
3
3 : 10
2
17
Clermont Foot
5
0
1
4
4 : 10
1
18
RC Lens
5
0
1
4
4 : 11
1

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (2)

Přidat komentář
onze

ALLEZ PARIS SG ! ! !

Reagovat
Israha

No, při pohledu na livescore bylo zcela správné rozhodnutí koukat na madridské derby. To mají ti dementi ve Francii za to, že vyhnali Marcelina. 6 inkasovaných gólů za dva zápasy, protože 4-4-2 je přece málo ofenzivní rozestavení a musíme hrát hurá fotbal . Je to svým způsobem masochismus, ale tohle si ta banda tupců, co si říkají "fanoušci", zaslouží.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele