Ligový pohár: památné výhry outsiderů

26.10.2010, 09:16
Profily, historie
Carling Cup je mnohými považován za zbytečnou soutěž, jež by mohla být zrušena. Tento ročník je atraktivní alespoň z toho hlediska, že v osmifinále hrají třetiligový Brentford a čtvrtiligový Northampton Town. V historii najdeme hned několik úspěchů týmů z nižších soutěží.

Posledním neprvoligovým týmem, kterému se podařilo ligový pohár vyhrát, byl Sheffield Wednesday v roce 1991. Od té doby se ve finále ukázaly ještě čtyři druholigové kluby − Bolton Wanderers, Middlesbrough, Tranmere Rovers a Birmingham City. Větší úspěchy si týmy z nižších soutěží připsaly v začátcích ligového poháru, založeného roku 1961. Tehdy se však některé prvoligové kluby do této soutěže vůbec nepřihlásily, protože nezaručovala účast v evropském poháru.

Hned druhý ročník vyhrál druholigový Norwich City. Jeho soupeřem bylo Rochdale, jež je jediným týmem ze čtvrté ligy, jemuž se podařilo postoupit do finále ligového poháru. Ke konci 60. se zadařilo hned dvěma třetiligovým celkům. V roce 1967 porazili Queens Park Rangers poměrem 3−2 West Bromwich Albion. O dva roku později šokoval Swindon Town výhrou 3−1 nad Arsenalem, jenž byl oslaben kvůli chřipkové nákaze v týmu. Zápas se navíc hrál na příšerném terénu ve Wembley, kde se o týden dříve konala přehlídka koní.



Výčet neprovoligových vítězů uzavírá Aston Villa z roku 1975, která ve stejné sezoně vyhrála druhou ligu. Cesta do finále je dlouhá, fotbaloví trpaslíci tak mají větší šanci zviditelnit se v jednotlivých utkáních, na něž se nyní zaměříme:

1974−75: CHESTER CITY 3−0 LEEDS UNITED
Semifinálová skladba tohoto tohoto ročníku byla velmi zajímavá. Druholigová trojice Aston Villa, Norwich City a Manchester United, která si ve stejné sezoně vybojovala postup mezi elitu, byla doplněna týmem Chester City ze čtvrté nejvyšší soutěže. Tomu se také podařilo postoupit o soutěž výše, kromě toho si připsal památnou cestu pohárem. Dokázal porazit jednoznačným poměrem Leeds United, mistra první ligy, který byl na cestě do finále Poháru mistrů evropských zemí. Aby toho nebylo málo, ve čtvrtfinále vyhrál nad Newcastlem United. Chester City dokázala zastavit až Aston Villa v semifinálovém dvojutkání poměrem 5−4.

Tento klub v posledních letech provázely vážné finanční problémy, jež vyústily v jeho zánik na začátku tohoto roku. Nástupcem Chesteru City je nový klub Chester FC, založený a vlastněný fanoušky. Tým zůstal na Deva Stadium, jehož zvláštností je poloha přímo na hranici s Walesem.

1995−96: MANCHESTER UNITED 0−3 YORK CITY
Sir Alex Ferguson musel před patnácti lety překousnout nepříjemnou domácí prohru s třetiligovým celkem. Skotský manažer šetřil několik opor, ale stejně v základní sestavě nastoupili hráči jako Pallister, Irwin, Phil Neville, McClair, Beckham a Giggs. Hosté se ujali vedení z penalty, po vyloučení Pata McGibbona přidali další dvě branky. Nejznámějším hráčem z týmu soupeře byl brankář Dean Kiely. V tomto ročníku se hrálo kolo na dva zápasy, Manchester United v Yorku vyhrál 3−1, dvakrát se trefil Paul Scholes, ale na postup do třetího kola poháru tento výsledek nestačil.

Manchesteru United se nedařilo ani v Poháru UEFA, z kterého jej vyřadil Rotor Volgograd. Nakonec to nemuselo Red Devils příliš mrzet, protože se na konci sezony radovali ze zisku FA Cupu a výhry v Premier League. York City v následující sezoně dokázal vyřadit v ligovém poháru také Everton. Po remíze 1−1 na Goodison Parku dokázal na svém stadionu soupeře z Premier League porazit 3−2. Klub z Yorkshire si prošel finanční krizí, jež ovlinila výsledky na hřišti. V roce 2004 sestoupil do páté nejvyšší souteže, kde hraje dodnes.

2005−06: GRIMSBY TOWN 1−0 TOTTENHAM HOTSPUR
Grimsby Town dokázalo v roce 2001 vyhrát na Anfield Road 2−1 a vyřadit tak obhájce trofeje ze soutěže. Rozhodující branku vstřelil Phillip Jevons, fanda Liverpoolu a bývalý hráč Evertonu. The Mariners byli v té době druholigovým týmem, proto je z hlediska překvapení zajímavější jejich výhra nad Tottenhamem. Grimsby Town v roce 2005 hrálo až čtvrtou nejvyšší soutěž, navíc Spurs nastoupili v silné sestavě. O vítězství domácích rozhodl minutu před koncem trefou z voleje Kamudimba Kalala. Grimsby v obou případech vypadlo v následujícím kole poháru. Postupný pád klubu byl završen v roce 2010 sestupem do 5. ligy.



2005−06: DONCASTER ROVERS 3−0 ASTON VILLA
Doncaster Rovers hraje už třetím rokem v Championship, v roce 2005 však byl ještě týmem z League One, tedy třetí nejvyšší soutěže. Aston Villa nastoupila v nejsilnější možné sestavě, přesto ji domácí jasně přehráli a zvítězili třígólovým rozdílem. David O'Leary nebyl v té době příliš oblíbený mezi některými fanoušky, po otřesném výkonu v tomto zápase se proti němu obrátilo mnoho dalších. Irský manažer po sezoně ve funkci skončil, Aston Villa totiž nehrála v lize o moc lépe a skončila až na 16. místě. Do Doncasteru v následujícím kole zavítal Arsenal, po výsledku 2−2 následoval penaltový rozstřel, v němž byl úspěšnější tým z Premier League. O'Leary se po čtyřleté pauze vrátil na lavičku, zlákala ho nabídka klubu Al-Ahli ze Spojených arabských emirátů.



2006−07: SOUTHEND UNITED 1−0 MANCHESTER UNITED
Překvapivé vítězství druholigového Southendu nad Manchesterem United zařídil povedenou trefou z přímého kopu Freddy Eastwood, romský fotbalista žijící v karavanu. Výhra byla o to cennější, že za Red Devils nastoupili Rooney a Ronaldo. Southend si sice připsal skvělý výsledek, ale jinak neprožíval v Championship povedený ročník a nakonec sestoupil. V současnosti hraje až ve čtvrté nejvyšší soutěži. Manchester United v následujícím ročníku vypadl z Carling Cupu po domácí prohře s Coventry 0−2. Proti mistrovi Premier League, jenž nastoupil v oslabené sestavě, se dvakrát trefil maltský útočník Mifsud.

Autor: Martin Hájek

Komentáře (310)

Přidat komentář
smazaný uživatel

jaj?

Reagovat
scholes18

Eastwood goal..top,top class

Reagovat
smazaný uživatel

Ten terén ve Wembley Jak se může hrát fotbal na přehlídkovém mole pro koně?

Jinak článek

Reagovat
cristiano.K.

redaktorovi palec nahoru

Reagovat
niflheim

Krásné čtivo

Reagovat
smazaný uživatel

To grimsby bylo úžasné

Reagovat
xfox88

Reagovat
smazaný uživatel

v tomto jsou poháry nejkrásnější

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Nejlepší bylo slávia líšeň

Reagovat
smazaný uživatel

Rádoby pohár

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Je to sice pravda, že pohár to je takovej nemastnej neslanej, ale počítá se jako trofej stejně jako FA Cup, nebo EPL

Reagovat
smazaný uživatel

no stejně asi ne

Reagovat
smazaný uživatel

Myšleno tak, že se to počítá jako trofej stejně jako FA Cup a EPL, ne že je to na úrovni FA Cupu a EPL

Reagovat
fantomas

No tak jasně, to se počítá i Kyselka Cup nebo St. Johnstone's Paint Trophy.

Reagovat
smazaný uživatel

Ale počítá . Než si říct, že se na CC vysrat a bejt v lize 3., 4., tak je lepší si na konci sezóny říct. Máme trofej

Reagovat
fantomas

No dyt neřikám, že počítá.

Reagovat
fantomas

* nepočítá

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fantomas

Reagovat
mithro

ja som za CC rad aspon mozem vidiet v akcii mladych hracov, kt v P dostavaju sancu len velmi sporadicky

Reagovat
Chazy

Tu kritiku CC nechápu, přínáší mimořádný cesty podceňovanejch klubů, jako kdysi Wiganu do finále nebo Burnley až do semi přes CFC, AFC atp..

Navíc má spousta fandů šanci vidět, že ti talenti, který furt cpou do základu, vlastně za nic nestojí.

Reagovat
smazaný uživatel

Zase některý hráče cpou do základu právě kvůli výkonům v CC, ačkoliv na to absolutně nemaj.

Reagovat
Chazy

Jistě, však nějakej matlák z CFC tam odehrál 20 min a najednou je novej Lampard

Reagovat
fantomas

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
mithro

Reagovat
herbage

No, takový Wilshere zářil i ve velmi kvalitním Emirates Cupu a září naplno až letos

Reagovat
Godwinson

Northampton by přes ty tragédy mohl jít dál.

Reagovat
smazaný uživatel

Super, dneska bude souboj dvou mých nejoblíbenějších týmů v PL. Doufám, že to skončí 8:7

Reagovat
cerwi

paradni clanek

Reagovat
Tomanatura

Jó, Bebe v základu.

Reagovat
kiwwi

First XI: Amos, Brown, Smalling, J Evans, Fabio, Carrick, Gibson, Park, Obertan, Macheda, Bebe.

Subs: Kuszczak, Neville, Rafael, Brady, Eikrem, Morrison, Hernandez

Reagovat
kiwwi

dost odvazna zostava ale skoda ze nedal Eikrema od zaciatku...uz som ho chcel vidiet...a inac ten Morrison je mega talent, som zvedavy co z neho bude

Reagovat
mithro

ja sa tesim a ta zostava je odvazna ale tak sir je schopny nieco podobne postavit aj na ligu majstrov takze tu ma to vobec neprekvapuje snad to bude dobry zapas

Reagovat
smazaný uživatel

Docela bych věřil v úspěch vlků . Šanci mají velkou

Reagovat
smazaný uživatel

Legendarni

Reagovat
smazaný uživatel

Brutální sestava. YES

Reagovat
smazaný uživatel

To je poprvé co vidím na Old Trafford prázdné sedačky Je to hodně nezvyklý pohled.

Reagovat
smazaný uživatel

Vzdyt je to v Carlingu uplne bezny, i na OT.

Reagovat
Chazy

To určitě ne, když MU prohrálo s Coventry doma 2-0, tak bylo pěkně plno.

Reagovat
Chazy

Diváci: 74.055

Reagovat
smazaný uživatel

Nekdy pred 4 rokama. Rikam, ze tohle je posledni dobou naprosto bezny, ze je OT v Carlingu poloprazdnej, hlavne v tech uvodnich kolech. Na Scunthorpe loni bylo kolem 30000 a ani Tottenham nebyl vyprodanej, obvykla navsteva je tak kolem 50000 a k tem se to bude blizit i dnes. Proste to zdaleka neni poprve, Covenry necoventry

Reagovat
Chazy

To je ale zvláštní, ani jsem to nepostřeh. Jak bylo na Coventry plno (nejsou to 4 roky), tak byly zápasy CC součástí permanentky k PL, takže fandové neměli moc na výběr ..

Reagovat
smazaný uživatel

Tri roky no

Reagovat
Chazy

Reagovat
smazaný uživatel

Ja to hledal az ted, samotnyho me to zajimalo. Zapasy Carlingu si sotva vybavim ty lonsky I kdyz nektery perly jako Southend se nezapominaji

Reagovat
Chazy

Já si pamatuju nejvíc asi tu sezonu, kdy hrál finále Wigan a Saha se díky CC stal asi nejlepším hrotem MU, tam jsem ten pohár začal respektovat, kdo ví jestli by bez něj dokázal posadit Ruuda a vyhnat ho tak z MU.

Reagovat
mithro

aj na Bursaspor nebolo plno

Reagovat
smazaný uživatel

Hráč jako Bebé by měl hrát někde první, druhou portugalskou a ne se snažit prosadit v ManUtd

Reagovat
Tomekcz

hlavne ze nehraje spatne....., kdyz si ho nikdy nevidel tak nekecej

Reagovat
smazaný uživatel

di do prdele

Reagovat
smazaný uživatel

Porad lepsi nez Macheda a Obertan

Reagovat
smazaný uživatel

To sou ty samý případy. Hráči, kteří nevynikaj a tudíž neni důvod je brát do cizí země.

Reagovat
mithro

macheda ma zacina pekne ...

Reagovat
kiwwi

mna neskutocne vytaca...uz len ten jeho look a este k tomu uplne lezerny vykon

Reagovat
mithro

dnes pokazil na co prisiel, dufam ze tam na koniec hodi javieria tak na 10 min by malo stacit ked bude 0-0

Reagovat
mithro

dnes pokazil na co prisiel, dufam ze tam na koniec hodi javieria tak na 10 min by malo stacit ked bude 0-0

Reagovat
mithro

on si ukaze kam to chce a potom ide inde, ach to je striker

Reagovat
kiwwi

obdivujem Alexa jaku ma trpezlivost s tymi hracmi...ja by som Machedu a Obertana vysmaril tak rychlo zeby ani smrad po nich neostal

Reagovat
Chazy

To bys to ale moc daleko nedotáh. Evra vypadal jako největší tragéd po přestupu.

Reagovat
Tomanatura

Přesně. V tomhle jsem se naučil věřit SAF, jelikož být po mojem, tak v United už není Nani, Fletcher, Vidič, ze kterých se vyklubali klíčový hráči.

Reagovat
Chazy

Tak Vidic byl už po přestupu výbornej (i když vím, že sem se ho zastával asi jako jedinej), hlavně v tom zápase proti Arsenalu, jak nádherně někoho obral před gólem Rooneyho. Jen dělal moc zbytečnejch faulů před vápnem.

Ale Evra. Ten vypadal jako nejhorší kup všech dob, na co sáhnul, to posral.

Reagovat
mithro

cize Fabio ma stale sancu hovoris?

Reagovat
Tomanatura

Pro mě byl Vidič velmi špatný, získal si mě až časem.

Evra mi ani moc nevadil, modlil jsem se, ať je lepší než ten pakouš Heinze.

Reagovat
smazaný uživatel

Heinze byl ale spatnej az ke konci, predtim byl vybornej. Dokonce byl zvolenej hracem sezony.

Reagovat
Tomanatura

To ano, ale mě vadil z trošku jiných důvodů, než výkonů

Reagovat
smazaný uživatel

Ja ho taky nemel rad

Reagovat
Tomanatura

To byl snad jediný argentinec (možná ještě Veron), kterého jsem si nedokázal oblíbit. Možná až teď, kdy dohrává kariéru, mi začíná být konečně trošku sympatičtější.

Reagovat
herbage

Toho si pamatuji jen, jak trefil proti Spartě z half-voleje spojnici

Reagovat
Chazy

Reagovat
Chazy

1. Heinze byl od přestupu nejlepší hráč MU

2. Evra hrál proti Boru cca hodinu a udělal asi 3 neskutečný chyby až ho střídal Kierana, další příšernej zápas měl proti Rovers jak dal Bentley hattrick a víceméně sám prohrál derby se City, kde ho střídal SAF ještě během poločasu.

Nevím na jaký MU jsi koukal, ale Vidic hrál pořád a hrál (podle mě) dobře, zatímco Evra byl označovanej za nejhorší nákup posledních sezon a kdykoliv hrál, tak byl první střídanej.

Reagovat
Tomanatura

Vždyť sám píšeš, žes byl jedinej, kdo Vidiče tehdy bránil...

Ale vždyť mi je jedno, kolik čeho zavinil. Přece v tom příspěvku píšu, že jsem se modlil za to, ať je jednou jak Heinze...

Čti pozorně.

Reagovat
Chazy

To třeba, ale hrál pořád, takže mám opět chuť ho bránit, protože je naprosto nepochopitelný, že podlě někoho hrál špatně ..

Píšeš že ti nevadil, což je naprosto nepochopitelný

Reagovat
Tomanatura

Tak v situaci, kdy nenávidíš současného levého beka a už došla jeho náhrada, tak ji musíš trošku podporovat Navíc, já už ty jeho zápasy zapomněl, stejně jako už si nevzpomenu na špatné první zápasy Valencii z loňska. U něj taky po pár rocích zapomenu na to, že jsem mu nevěřil...

Reagovat
Chazy

No co s tebou, Heinze jeden z posledních sympaťáků co hráli v MU

Reagovat
Tomanatura

Reagovat
vodka

stylem hry určitě... já sem ho rád ěml, skončil až tím, že chtěl do LFC... na Silvestreho vzpomínám taky rád...

Reagovat
smazaný uživatel

Aby ne, když vám pomohl vyhrát tituly a když už na to neměl, tak jste ho poslali škodit do Arsenalu

Reagovat
vodka

ale on hrával fakt výborně... nevim, co s ním wenger udělal...

Reagovat
Chazy

Zranění, uplně ho zničily :(

Reagovat
kiwwi

no ved hovorim ze Alexa obdivujem

Reagovat
Tomekcz

tak jako dneska hrajou vsichni tuzku, ale je pravda ze Macheda si vubec neumi zpracovat mic a Obertan pri behu s micem zas vypada, jak kdyz nevi co delat s nohama A jeste me dost vadi Evans se kazdyho drzi jak blazen

Reagovat
Tomanatura

Ježiš, to je až moc velká hrůza

Bébé se zatím docela snaží. Se mi líbí, že se vůbec nevzteká, prostě sklopí hlavu a zatne zuby. Macheda je hrozný.

Jinak, to je neuvěřitelné, jací hráči můžou za United nastoupit. Už jenom nosit ten dres by neměl kdejaký blbec, ne?

Reagovat
herbage

No jako některým vašim hráčům se jde vyloženě jen smát. Fabio nenahradí Evru ani za sto let, Bébé dělá obhazovačky jak někde na plácku za barákem a ty jeho kličky a lá Bednář No a Macheda - Obertan, to je kategorie sama pro sebe. Komičtější útočné duo jsem dlouho neviděl

Reagovat
Tomanatura

Tak se směj, mně je to fakt srdečně jedno, jelikož jsem smířený s momentálním kádrem a vím, na co má.

Reagovat
herbage

Ale tak Rooney teď prodloužil, takže nejdýl po sezóně nějaké změny přijdou. Že skončíte jak Liverpool si nemyslím

Reagovat
Tomanatura

Tak to je snad jasné, základní 11 máme furt kvalitnější než Arsenal, jen s náhradníky už je to horší.

Reagovat
herbage

No to prrr, povíme si po vzájemném souboji. Když jsou v Arsenalu všichni zdraví, tak je kvalita spíše na straně Arsenalu. Ale to se asi neshodnem

Reagovat
Tomanatura

Když jsou hráči ve formě, tak je United jasně lepší. Nemáte lepší vůbec nic, na všech postech má SAF lepší hráče. Jen je problém s tím, kdy se všichni sejdou ve formě.

Jiank, už si měň nick

Reagovat
herbage

Reagovat
smazaný uživatel

Almunia - Sagna, Koscielny, Vermaelen, Clichy - Song, Wilshere, Fabregas - Walcott, van Persie, Nasri vs van der Sar - O'Shea. Ferdinand, Vidić, Evra - Valencia, Fletcher, Scholes, Nani - Rooney, Berbatov

Byl by to vyrovnaný match, ale vsadil bych na Arsenal

Reagovat
Tomanatura

A teď mi řekni, který post má Arsenal lepší...

Reagovat
smazaný uživatel

RB, CM, CF, i když je to sporné. Nejde ani tak o individuální kvalitu, ale o celkový herní dojem týmu

Reagovat
Tomanatura

Celkový herní dojem? MU je lepší... Ale nebudem to řešit, stejně v takových sestavách nenastoupí ani jeden tým.

Reagovat
smazaný uživatel

A proto se projeví silnější lavička Arsenalu v a prosinci vám porazí

Reagovat
Tomanatura

Tak pokud bude MU pokračovat v této formě, tak je to samozřejmě možné, no.

Reagovat
fantomas

Zase ty tvoje ukvapený závěry na základě jedinýho zápasu. Ty se snad nikdy nepoučíš, herbage.

Reagovat
smazaný uživatel

Jak ukvapený?

Reagovat
fantomas

Co ty, "vtipálku"?...chci se bavit s herbagem.

Reagovat
smazaný uživatel

Kdo mohl tušit, že dá ten neumětel gól?

Reagovat
fantomas

Já o něm třeba ani nemůžu říct, že je neumětel, v životě sem ho neviděl.

Reagovat
fantomas

Ježiši, to seš fakt ty. No jak ukvapený? Viz. Fabio nenahradí Evru ani za sto let...

Reagovat
smazaný uživatel

Viděl jsi ho dneska? Tomu bych neříkal případ Evra. Sice Clichy byl zprvu taky plašan, ale co je moc, to je moc. Fabio nemá ani důraz, ani odhad, ani poziční hru, což je u obránce docela problém

Reagovat
fantomas

Neviděl, ale stačí mi, že jak Chazy vzpomínal - i Evra byl zpočátku za tragéda. To samý Clichy, ten za úplného tragéda. Prostě je to ukvapený no.

Reagovat
smazaný uživatel

Jenže Evra už zářil v Ligue1 a zahrál si i finále LM, ještě než si kopl v MU. To bylo dáno spíše nervozitou, než že by to neměl v noze. Mimoto důraz, techniku a bezmeznou fyzičku měl vždycky. Z Rafaela možná ještě něco bude, ale z Fabia pochybuji

Reagovat
Chazy

Se ale dlouhodobě říkalo, že ve Fabiovi je víc.

Reagovat
Chazy

Já jsem tu mistr ukvapenejch prognóz a stejně mám vždycky pravdu, takže nepodceňovat odhady na základě skoro ničeho ...

Reagovat
fantomas

Ty nejsi herbage.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak ty fantíku dáváš hráčům cizích týmů takových šancí, ale Vermaelena, Bendtnera či Velu skoro nikdy nepochválíš

Reagovat
fantomas

Taky za co?

Reagovat
smazaný uživatel

To si snad děláš srandu, ne? Vermaelen byl třeba v all-star teamu a to byla jeho premiérová sezóna. Kolika obráncům se tohle v PL první rok povede? A Bendtner s Velou ti ještě ukážou

Reagovat
Chazy

Bendtner je mimořádně podceňovanej hráč

Reagovat
smazaný uživatel

Jj, on své kvaltiy prokázal třeba na MS. To co tam občas předváděl, to jsem valil oči. Nicméně on je hráč spíš pro klub jako Aston Villa apod. Nevím, jestli se někdy v Arsenalu nastálo prosadí a jestli ano, tak možná bude mít sklony tým opustit

Reagovat
Chazy

V PL se určitě uplatní, pokud v AFC nezůstane, tak neodejde za míň jak 6 mega. On jen potřebuje trošku srovnat hlavu, občas je pro něj vyložená šance ta nejtěžší

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fantomas

A sem tu zase za jeho předního podceňovače. Faktor herbage opět zaúřadoval.

Reagovat
Chazy

To určitě ne, já to nesměřoval na tebe, ale tak obecně.

Reagovat
fantomas

Jde o to, že on fakt umí bejt tragickej, ale když se využije - viz. konec loňský sezony v Arsenalu a repre, může bejt fakt super hráč, ne-li světovej. Jenže když nám ho bude Wenger cpát na křídlo nebo ho všeobecně bude do hry pouštět až na posledních deset minut (a že před Chamakha a RvP - oba těžko budou někdy zranění - se dostane jen stěží, když hrajem na jednoho hrota), bude to mít těžký. Asi by mu fakt pomohl ten přestup někam do AV.

Reagovat
fantomas

Achjo, a pořád to budeme řešit, pěkně dokolečka.

1) Těm argumentům skrz all-stars teamy sem už zpoodrážel a ony tu budou snad věčně. Mně to je ukradený! Já chápu, že fandové Arsenalu mají nárok po těch letech obranných nedostatků na to mít tendence uchcávat z každé docela povedené posily na stopera, ale opravdu se z Vermaelena hned po jedné sezoně nemusí dělat top stoper. Ty poziční nesmysly, co tam vyrábí, tu horkou hlavu - já si to, proboha, nevymyslel, to tam prostě je, a jestli to nevidíte, tak musíte bejt zaslepeni. Jinak příjemně překvapil, to rozhodně, i sem se snad omluvil za to, že sem mu tak nevěřil, ale prosím vás, necpete mi už ty all-stary od rádoby odborníků a hlavně tím nepodpírejte myšlenky o "Vermaelenovi, světovém stoperovi". Díky.

2) Zas není pravda, že bych Bendtnera nechválil. Koncem loňský sezony, kdy měl těžkej úkol odtáhnout tu klíčovou pasáž sezony vlastně jako jediný hrotový hráč, byl skvělej. Pracoval pro tým, rozdával přesný přihrávky, hrál doopravdy HROTA, a to se vším všudy. Ale jinak sorry no. Když se předvede buď jako žolík-kopyto akorát do vápna na hlavu, nebo žolík-křídlo, je těžký ho chválit. Opravdu ode mě nečekej náký výbuchy euforie, že v 88. minutě využil jeden slušnej centr a zajistil nám výhru. To by se to muselo stát ve finále LM, nebo by to snad musel bejt "title decider" (nenapadá mě krátkej českej ekvivalent, sorry).

3) Ať mi to předvede někde ve Španělsku. Něco v něm je, ale u nás jen zaclání. To mi prostě nevymluvíš. Nikoho bych z Arsenalu nevyhostil s větší chutí než jeho.

Reagovat
smazaný uživatel

Já tě víceméně chápu, ale asi se shodnem na tom, že Vermaelen je momentálně náš stoper číslo jedna. A jestli stačí pro výhru nad Manchestrem City i takový Djourou alias přerostlý šnek, tak na těžší zápasy Vermaelen rovněž postačí, když budem kontrolovat hru. Bendtner těžké zápasy rozhodnout umí, třeba v semifinále LM proti Liverpoolu nádherně vykopl míč z branky(bohužel liverpoolské). Ale teď vážně. On je skutečně nic moc hráč, ale jako bijec do vápna a proti těžkým venkovním soupěřům platný bude a zatímco Robin bude převážně marodit, góly Nicka budou k titulům zkrátka potřeba. Na zápasy s MU či Chelsea vystačíme s Robinem a Chamakhem. A na Velovi se asi neshodnem. Jemu nesedí rozestavení 4-3-3, on je hráč do 4-4-2, ale může být časem platným náhradníkem a jednou třeba hráčem základu. Jsou to všechno vesměs průměrní hráči, přesto i takové je nesmírně důležité mít v kádru

Reagovat
fantomas

Vermaelen určitě je náš nejkvalitnější stoper, otázka ale je, jestli je to dobře nebo naopak vůbec ne. Já se spíš přiklánim k tomu druhýmu, koneckonců že nás obrana může letos zase srážet, už letos dalo znát několik zápasů/okamžiků (argument Djourou vs. ManCity neberu, protože jednak hrál soupeř celej zápas o deseti, jednak tam šancí na gól pořád bylo ažaž).

Souhlasím, že bude potřeba, ale jak píšu výše Chazymu, jen aby mu moc neklesala morálka. On už zná svou cenu, ví, že je to jednička repre na svym postu, takže mu celosezonní vysedávání už asi moc pod nos nepůjde.

Ne, neshodnem. Radši tam uvidim JETa jako toho borce, co se takle bude probíjet výš a výš, než právě Velu, kterýmu se navíc, jak píšeš, musí přizpůsobovat systém, aby mohl vyniknout (případně ho stavět na hrot, kde je plno momentálně). Bude mu líp někde v teple na jihu, věř mi.

Reagovat
smazaný uživatel

Jen k Velovi, protože jinak celkem souhlasím. dal bych mu šanci minimálně do konce sezóny či ještě tu další, ale pokud neukáže výrazný progres, pustil bych ho hledat štěstí jinde. Nicméně takový často odepisovaný Denílson si taky vydobyl novou smlouvu a nyní je to náhradník k nezaplacení, protože za a)nebrblá že nehraje, za b) kdykoliv nastoupí, své si odvede a je na něj spoleh

Reagovat
fantomas

Jen aby měl šanci ten progres vůbec dělat, rezerva, kde ho navíc zastiňuje JET, nebo CC asi nebudou ta úplně ideální místa. Na křídle ho zaprvý nechci už nikdy vidět, za druhý to je snad nejvíc nabušený místo v sestavě, a na hrotu má před sebou taky tři borce. Nevim, nevim.

Reagovat
smazaný uživatel

No nevím jak ty, ale já s uzdravením Robina počítám částečný návrat k 4-4-2 a překopání sestavy, takže bych Velu předčasně neodepisoval

Reagovat
fantomas

Když to takle relativně funguje?

Reagovat
smazaný uživatel

Vzhledem k tomu, že z trojice hrotů Bendtner, Robin a Chamakh byli většinou dva zranění, tak Wenger ještě neměl šanci vyzkoušet všechny herní varianty. Ale dle mého něco kuje, náznaky tam byly. Čekám obdobu rozestavení jako v sezóně 2007/2008 s tím že hrot bude hrát jeden z dvojky Nicklas, Marouane, podhrot Robin, Vela či Aršavin(možná Wilshere), Aršavin, Rosa, Nasri - levá záloha, Walcott, Nasri, Rosa - pravý záloha, Song, Diaby, Cesc, Wilshere, Denílson, Ramsey - střed

Reagovat
fantomas

Wilshere alias novej Bergkamp (doufám, že já s Wengerem nejsem úplně jedinej, kdo ho v něm z velký části vidí) na podhrotu, to je muj sen!

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fantomas

* nejsme úplně jediní

Reagovat
smazaný uživatel

Jestli sis všimnul, tak mu tam Wenger pomalu ale jistě buduje pozici

Reagovat
fantomas

Tak zatim hraje spíš jakési CM, kde mu to ale taky vyhovuje - navíc tam za chvíli bude kralovat Ramsey, když si trošku zahraju na tebe a budu čirej optimista.

Reagovat
fantomas

* místo navíc ovšem neumim se vyjadřovat dneska

Reagovat
smazaný uživatel

Tak proti Partizanu hrál právě na podhrotu a moc mu to tam šlo. CM je takové provizorium, aby se naučil lépe bránit a přihrávat více na jistotu. To je jasný Wengerův záměr, i z toho jak Jackie tvrdí hru je patrné, jaké dostává asi pokyny

Reagovat
fantomas

Tak zápas s Partizanem sem neviděl a nemyslim si, že by zrovna utkání LM měly být nějak určující. Spíš to byla zkouška no. Do ligy s nim asi zatim počítá na CM.

Reagovat
smazaný uživatel

Jestli sis všimnul proti City, tak Fabregas hrál hodně zataženě a Song se často pohyboval až před vápnem soupeře. Já z toho usuzuji, že záloha bude hrát hodně variabilně, přičemž zíkladní role budou následující: Song - klasické DM, Fabregas - CM, mozek hry, Wilshere - AM, tvůrce hry

Reagovat
smazaný uživatel

a kdo vám bude hrát na stranách?

Reagovat
smazaný uživatel

Walcott, Aršavin, Rosa, Nasri - mohutně podporování Clichym, Gibbsem, Ebouém či Sagnou

Reagovat
smazaný uživatel

Takže akorát Nasri se dá označit za křídelníka a to je ještě tématem horlivých diskuzí o tom jestli neni lepší ve středu hřiště Chtělo by to novýho Pirése a Ljungberga

Reagovat
smazaný uživatel

Rosický - nový Pirés, Nasri - nový Ljunberg

Reagovat
smazaný uživatel

Nebudu ti brát iluze

Reagovat
SunFells

Jsou tam dva, kteří se dají označit za křídla a Nasri mezi ně rozhodně nepatří.

Reagovat
smazaný uživatel

Walcott je asi o 100% lepší na hrotu. ROsický křídlo teda rozhodně neni, sobec Aršavin taky nebude typický křídelník. Nasri je jedinej kdo tam je schopnej zahrát velekvalitně

Reagovat
fantomas

Je fakt, že úplně klasický křídlo typu Lennon, Ronaldo nebo Bentley v týmu holt nemáme no.

Reagovat
smazaný uživatel

Jinak už jen Aršavin, popř. Vela out, Hazard in a nic nás nezastaví

Reagovat
fantomas

Souhlas, plus bych klidně střelil Clichyho, pokud přijde ucházející nabídka.

Reagovat
smazaný uživatel

No to rozhodně ne nebo kdo by měl hrát levého beka, když by byl Gibbs zraněný? Jestli se Clichy smíří s pozicí dvojky jako Eboué, s tím že si stejně 20 zápasů za sezóny zahraje, tak není důvod jej pouštět

Reagovat
fantomas

Vermaelen, Eboué nebo posila no. Clichy je ale už sezonu a půl, ne-li dvě fakt na úrovni beka pro střed tabulky, ne pro nás. To se musí nějak řešit.

Reagovat
smazaný uživatel

Clichyho bych vůbec neodepisoval, je mu 25 a to nejlepší ještě ukáže

Reagovat
fantomas

Ale no tak. Neser mě porád s těmahle tvýma optimistickýma prognózama.

Reagovat
Godwinson

Hazard do PL snad ne.

Reagovat
smazaný uživatel

Barcelona, Real, Arsenal, moc jiných možností ani zájemců nevidím

Reagovat
Godwinson

Těžko říct, možností se může objevit více, ale chtěl jsem ho vidět v Realu, což je teď asi ta nejnepravděpodobnější varianta.

Reagovat
smazaný uživatel

Real snad ne. V obou Manchestrech nebo Chelsea bych ho velmi nerad viděl, stejně tak v SeriiA. Barcelona by mi nevadila a v ARsenalu bych ho přímo žral

Reagovat
Godwinson

Arséne je šetřivej, nevěřim, že tam skončí, ale kdo ví. Už brzo uvidíme.

Reagovat
fantomas

Mimochodem já Fabiovi žádný šance nebo co nedávám, mně je zrovna on úplně ukradenej. Jen tyhlety soudy fakt nemám rád. Sralo mě to třeba i u Wilshera, kterýmu se nepovedl zápas s Live a hned bylo v álejích od scouserů nablito, jak je přeceňovanej.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak Wilshere je jiná kategorie, tam o jeho talentu nemohl pochybovat snad nikdo krom pár pomatenců

Reagovat
fantomas

Právěže se našli tací chytráci.

Reagovat
mithro

no Evans je stale mimo, fabio nam pekne hori dozadu, Macetu nekomentujem to dufam uz v zime bude minulost, park s carrickom do toho trapenia pekne zapadli, a bebe s obertanom aspon behaju a snazia sa

Reagovat
Tomekcz

Snad SAF trosku zarve a dokazou si aspon prihrat i kdyz ten stred Carrick - Gibson paradni

Reagovat
Tomekcz

Park boze

Reagovat
mithro

park

Reagovat
Tomekcz

GOOOOOOOL

Reagovat
Tomekcz

Bebe

Reagovat
herbage

A doprdele

Reagovat
Tomekcz

vetsi haluz nemohl dat

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kiwwi

Reagovat
mithro

Reagovat
smazaný uživatel

Rozhodčí

Reagovat
Tomanatura

Parádně

Reagovat
mithro

Reagovat
kiwwi

hahaha ja sa poserem

Reagovat
mithro

dlho som sa tak dobre nezasmial..a ten jeho tancek

Reagovat
mithro

a uz viem preco ho Alex kupoval

Reagovat
kiwwi

dnes Brown

Reagovat
Tomekcz

1:1

Reagovat
Chazy

Mauro Boselli dal konečně soutěžní gól v dresu Wiganu.

Reagovat
kiwwi

mam podane na Wigan...ale co z toho ked skurveny Real...

Reagovat
kiwwi

Amos teraz nejak zhaluzil nie?

Reagovat
Tomekcz

macheda, to je fakt lempl

Reagovat
mithro

maceta dole, bez utocnika sa neda hrat ani CC

Reagovat
mithro

maceta

Reagovat
kiwwi

ten Bebe hra prisampacku dobre

Reagovat
Tomanatura

Ježiš ten Evans je tak jalovej. Ten už snad přes půlroka nepodal výkon...

Reagovat
kiwwi

ten Evans to je zmetkar

Reagovat
mithro

dnes jednoznace Smalling lepsi

Reagovat
kiwwi

nie len dnes

Reagovat
mithro

hned za chicharitom mile prekvapenie tejto sezony

Reagovat
Tomekcz

PARKKK

Reagovat
Tomekcz

jeste ze je Macheda takovej lempl a ukopli u to

Reagovat
kiwwi

Parkyyyyyyyy

Reagovat
mithro

konecne ten traged trafil branku

Reagovat
smazaný uživatel

gooool

Reagovat
Tomekcz

to je takovej hnus ta obrana, Evans

Reagovat
smazaný uživatel

Takovej průchodák,to je co říct u vás

Reagovat
mithro

hrozne hrozne hrozne

Reagovat
kiwwi

to je geco ten Gibson...jak toto moze spravit pred vlastnou sestnastkou

Reagovat
smazaný uživatel

Wow. Ta měla jít do kisny

Reagovat
smazaný uživatel

Gibson stratí loptu na vlastnej šestnástke, to ma poser.

Reagovat
kiwwi

toto milujem na nasich obrancoch jak donekonecna budu ustupovat pred utocnikom s loptou

Reagovat
Chazy

Birmingham napokraji vypadnutí, MU - Wolves, další tým PL jde pryč (možná to může být MU), zítra se vyřadí NUFC nebo AFC, taky se vyřadí WHU nebo Stoke.

Wigan má šanci zopakovat finále 2006

Reagovat
smazaný uživatel

Finále Arsenal - Wigan? Nezlobil bych se

Reagovat
smazaný uživatel

Arsenal zítra končí :*

Reagovat
smazaný uživatel

Sázka?

Reagovat
SunFells

Nemáš už dost?

Reagovat
smazaný uživatel

Proč, vždyť i tuhle herbage vyhrál

Reagovat
fantomas

Reagovat
smazaný uživatel

Nesázím se. Jedinou sázku v životě jsem uzavřel před 14 dnama a to o pět piv, že na konci sezóny bude Newcastle v tabulce nad West Hamem.

Reagovat
smazaný uživatel

Škoda. Jen mě napadlo, že kdyby Arsenal postoupil, tak bych ti na týden přenechal tento cool nick a kdyby postoupi dále Newcastle, tak bych si jeho užívání o týden prodloužil

Reagovat
smazaný uživatel

Tak tohle je sázka o totální náhodě, protože (nevim jak u vás) u nás vůbec nedokážu odhadnout sestavu, kterou Hughton postaví. Jasně, mladíky jako posledně na CFC, ale těch je tam hodně se stejnou šancí nastoupit. A když už bych se měl sázet, tak aspoň abych o tom něco věděl. Navic se Newcastlu vubec nedari. Takze asi bych stejne nevsadil na postup. ALe verit budu

Reagovat
smazaný uživatel

*navic se Newcastlu proti Arsenalu vubec nedari.

Reagovat
smazaný uživatel

Vyhrals.

Reagovat
smazaný uživatel

Tos tvrdil i mně, když jsem uzavíral sázku s terrym

Reagovat
smazaný uživatel

Tak tebe opit rohlikem neni tezky

Moc casto se nepletu, ale uznej sam, kdyz se muze splist i Getzo 2.0, proc bych nemohl ja?

Reagovat
Chazy

Kdo je Getzo 2.0? :(( dost dobře si to neumím představit

Reagovat
smazaný uživatel

No proto jsem se vsadil, protoze vetsi jistotu abys ve svete pohledal

Reagovat
Chazy

No na tý poslední cestě do finále Wigan právě Arsenal vyřadil, takže strach nemám

Reagovat
smazaný uživatel

ta obrana MU, to je tak na urovni divize

Reagovat
mithro

alex striedaj lebo toto je utrpenie

Reagovat
Tomanatura

To tam chceš dát Morrisona, Eikrema, nebo koho?

Reagovat
mithro

eikrem

Reagovat
Ligter

Reagovat
mithro

chicharito, to som zvedavy co mu ta zaloha dopraje

Reagovat
Tomekcz

tohle jeste projedem ta obrana je hnus

Reagovat
Tomekcz

joooooooooo

Reagovat
Tomanatura

Chicharito > Rooney

Reagovat
smazaný uživatel

A za 3 roky Real

Reagovat
mithro

Reagovat
smazaný uživatel

nebo city, nabidnou mu nejvetsi plat

Reagovat
Tomanatura

Real mi nevadí, hlavně ne Chelsea..

Reagovat
iamek

Chicarito zatim vypada, ze nema narozdil od Ronalda, Naniho a dalsich v hlave vypatlano :)

Reagovat
mithro

to snad nie, vyzera ze ma rozum, uvidime, uz ked vidim ako bozkava odznak tak sa bojim ze odide

Reagovat
kiwwi

odznak

Reagovat
mithro

znak whatever

Reagovat
Side

Reagovat
smazaný uživatel

A to byl před nějakou dobou Rooney lepší než Messi

Reagovat
kiwwi

noa?

Reagovat
kiwwi

darmo, zabijak

Reagovat
Tomekcz

mazacky Chicho

Reagovat
smazaný uživatel

ten mačeta me neuveritelne sere, a to jak hraje, jak se chova i jak vypada

Reagovat
SunFells

To už je šílený, Chicharito

Reagovat
mithro

cely Vela toto

Reagovat
smazaný uživatel

Chicharito, ten sa nemýli. Ešte, že ho máme za dnešný výkon si ten postup nezaslúžime.

Reagovat
kiwwi

a Wolves hej?

Reagovat
smazaný uživatel

No, nehrali tiež bohviečo, ale naša obrana dnes bola úplne slabá.

Reagovat
Ligter

To bude spasitel pro tuhle sezonu.

Reagovat
Tomekcz

to zas budou titulky od CTK

Reagovat
smazaný uživatel

Bezdomovec s Hráškem zachránili slavný Manchester United před Vlky.

Reagovat
Ligter

Reagovat
Tomanatura

Reagovat
kiwwi

Reagovat
mithro

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fantomas

Reagovat
smazaný uživatel

teda Bezdomovec s Hráškem zachránili Manchester před Vlky by bylo ještě lepší, ale co...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Carlos Juan Pablo

Reagovat
Losinho

Reagovat
Tomekcz

Macheda, obrana Javier

Reagovat
mithro

a v dalsom kole Ipswich doma, Keanov navrat na Old Trafford

Reagovat
kiwwi

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vodka

chudák Kightly... křídla Jarvis, Hun a Kightly by byly jedny z nejlepších v PL...

Reagovat
vodka

Hun samozřejmě Attila...

Reagovat
Azza

Reagovat
vodka

mohl bych poprosti někoho o nějaký stručný souhrn s hodnocením hráčů MU? na manutd.cz píšou, že Obertan byl jeden z nejlepších, což se mně zdá jako mission impossible...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kiwwi

to urcite nie...dnes bol dobry Brown so Smallingom, celkom pekne zahral Bebe, svoj standard si odohrali Carrick, Park a Gibo (aj ked pri gole na 2:2 stratil loptu pri vlastnej 16ke), Obertan dost zle, Macheda traged

a samozrejme Javi

Reagovat
kiwwi

jasne skoro by som zabudol na tragickeho Evansa

Reagovat
iamek

Amos - Tragicke vybihani. Neodhadl snad zadny mic. Aspon ma dobrou hru nohou.

Brown - Skvele branil, dobre podporoval utok a byl zatracene jisty

Smalling - Narozdil od Evanse nezmatkoval a vyhraval v pohode kazdy hlavickovy souboj. Navic rozehravka paradni

Evans - Ten byl uplne mimo. Spatne branil, spatna rozehravka, vetsinou nakopaval. Jak sel na levou stranu tak byl jeste horsi nez na stoperu

Fabio - Prvni polocas byl vsude. Dobre utocil a branil. Ve druhem se vytratil

Obertan - Hral skvele. Bojoval, nabizel se, dobre nahravky a hlavne ta rychlost ♥

Carrick - Prvni polocas zadny zazrak, ale v druhem pasy rozdaval jako za starych casu

Gibson - Stejny pripad jako carrick + pridal par slusnych strel. Ma velky potencial jen to chce trosku vice hrat

Bebe - Tak ten kluk me prekvapil. Gol byl sice nahoda, ale ta rychlost, klicky, bojovnost a hlavne primocarost manchesteru trosku schazi. Ten kluk ma slusny potencial, ale chce to jeste hodne pracovat

Park - Sice dal gol, ale nenadchnul. Samozrejme se snazil, makal jenze ta jeho koncovka je mizerna.

Macheda - naprosty traged. Nebyl schopny udelat hrace 1na1, neumel nahrat, zpracovat mic, rval na rozhodci, spoluhrace ... Strasny frajirek !

Stridajici hraci :

Neville - Za celou dobu mel asi 2x mic.

Morrison - hral asi minutu takze nic

Hrasek - Paradni zakonceni a paradni hra za tech par minut. Nehorazne to tam rozpohyboval. Radost se na toho kluka divat. Strasny zabijak.

Reagovat
smazaný uživatel

Who are ya?

Reagovat
vodka

iamka si pamatuju eště z mu.cz tak před 5 rokama...

fábio s obertanem fakt neni vtip?

Reagovat
iamek

Fabio se mi hodne libil, ale jak rikam hral dobre prvni polocas. Ve druhem uz se vytratil a spise jen branil. Obertan hral rozhodne lepe nez predchozi zapasy. Ale porad tomu neco schazi.

Reagovat
kiwwi

v podstate so vsetkym suhlasim okrem Obertana...neviem ci som zaujaty alebo co ale mne to prislo strasne co dnes predvadzal...rozhodne som ho uz videl zahrat lepsie

Reagovat
fantomas

Sem rád, že mi Macheda čim dál častěji dává zapravdu, že MU momentálně nemá co dát.

Reagovat
kiwwi

vzdy som radil Dannyho pred Machedu, nechapem preco Danny siel na hostovanie a Kiko ostal

Reagovat
smazaný uživatel

Momentalne?

Reagovat
fantomas

Myslíš, jako že nejen momentálně?

Reagovat
smazaný uživatel

Na nem je videt, ze na sobe vubec nepracuje, nevidis zadnou zvysenou snahu, zadny pokroky, jen ten jeho ksicht rikajici "ja jsem hrac MU, kdo ste vy?" Ja u nej nikdy nevidel moc potencialu, ale rikal jsem si, ze je mladej a muze na sobe zamakat. Jenze pokrok zadnej nevidim.

Reagovat
fantomas

Já byl proti němu, právě už když se na něm onanovalo, jak se mu povedly ty dva zápasy. Řikal sem si, možná koncovej hráč no, nic víc. Jednou to bude takovej Toni třeba. Ale jak tak slyšim, spíš pude po jeho vzoru jen Serii B a C, než že by někdy prorazil v týmech jako Fiorentina nebo Bayern. A sem za to rád, fakt mi neni sympatickej.

Reagovat
smazaný uživatel

Mne taky ne. Ja doufam, ze tohle je jeho posledni sezona v MU. Pak bych ho poslal nekam do Cagliari hostovat a tam uz si ho urcite nechaji

Reagovat
Godwinson

Obertan

Reagovat
smazaný uživatel

Co to je za blbost s tim Obertanem? K cemu mu to je, ze se nabizi, kdyz pak neni schopnej po prevzeti mice ten mic dorucit nekam dal a bud si ho predkopne do obrance nebo prihraje nepresne? Vzdyt to se nedalo vydrzet koukat se na ty jeho nesmysly, co zas predvadel.

Reagovat
kiwwi

konecne, uz som si myslel ze som sam

Reagovat
mithro

uff konecne spravny nazor na to jeho vcerajsie pobehovanie sem a tam jemu ta lopta proste obcas slusne zavadzia

Reagovat
smazaný uživatel

Na to, ze je to nejvetsi technik francouzskyho fotbalu, mu zavazi balon az prilis

Reagovat
smazaný uživatel

Ale hovno.. On u toho jenom zvláštně vypadá, ale nohy má rychlý jako blesk a většinou se mu kličky dařej..

Reagovat
kiwwi

hej som videl vcera

Reagovat
smazaný uživatel

Vsimam...

Reagovat
vodka

to teda ani náhodou... on právě ten balon pod kontrolou moc nemá, pořád mu odskakuje do řiti a dohání to akorát tou rychlostí...

Reagovat
smazaný uživatel

Hezkej článek Jinak Jevonsův gól s Liverpoolem a to fandím LFC

Reagovat
Counter

Vela dneska hattrick, cítím to v kostech

Reagovat
kiwwi

ten bol dobry

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Azza

Reagovat
mithro

Reagovat
afc

Reagovat
Carrick

Pěkný kurs na neprohru Newcastlu.

Reagovat
smazaný uživatel

Szczesny - Eboue, Koscielny, Djourou, Gibbs - Eastmond, Denilson - Walcott, Rosický, Vela - Bendtner.

Reagovat
SunFells

Tak místo Lansburyho nakonec Eastmond, to čumím

Reagovat
smazaný uživatel

snad ho tam pak dá, aspoň na 2. pol...

Reagovat
smazaný uživatel

Jsem slyšel, že tu měl někdo s Henrim pravdu

Reagovat
Side

Máte někdo nějakej funkční link na sopcast prosím?

Reagovat
smazaný uživatel

co to má Denilson na hlavě za komedii ?

Reagovat
SunFells

Denilsonův účes

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele