Liberečtí věří, že Budnik dokáže v útoku nahradit Rabušice

15.02.2014, 19:01
Aktuality

Text článku byl v souladu s podmínkami smlouvy s autorem článku, agenturou ČTK, ze systému vymazán.

Autor: ČTK

Komentáře (11)

Přidat komentář
smazaný uživatel

To už spíš věřím, že ho nahradí ten odchovanec Alkmaaru..ten vypadal hodně dobře..otázka ale je, jestli ho vůbec podepíšem..Budnik tu bude stejně jen na hostování a pak odejde..

Reagovat
paver

Dneska nastoupil za Ross County, takže začínám pochybovat...

Reagovat
smazaný uživatel

nerozumím té rotaci kádru v Liberci, ten Kárl musí být úplně vymaštěnej

Reagovat
smazaný uživatel

Kazdej nema majitele Kretinskeho. A odesli, protoze bud jim koncil kontrakt, nebo tam byla vystupni klauzule

Reagovat
osobnostx

Kárl je majitelem firmy která je závislá od výroby a která to měla těžkéí v posledních 6 letech. I tak je frajer co do toho klubu za ty léta už nastrkal a jaký uhrál výsledky...

Reagovat
smazaný uživatel

pochybuju otom že by tu dal vůbec nějakej gol :-D

Reagovat
HullCity

Pochyboval si takhle i o Rybalkovi?

Reagovat
Gryphonheart

Pokud jde ciste o kvalitu, tak jsme zase tolik neoslabili, rekl bych ze spis naopak. Kusnir muze chybet, ale vepredu ta kvalita je proste nezpochybnitelna. S Alkmaarem se, pri trose stesti, da i neco uhrat, ale stejne dulezity budou i vysledky v lize..

Reagovat
cetto

No neoslabili..obrana fungovala skvěle. Rajnoch není slabší než Kelic a Fleišman s Frýdkem na krajích by taky neměli být slabinou. Problém by mohl být vepředu, jelikož Rabušic je sice kopyto, ale svou roli plnil na 100%. Pochybuju, že se dokáže někde jinde prosadit. Pokud se nenajde někdo, kdo přesně zapadne do jeho role, tak to bude velká slabina Liberce. A druhý problém je v tom, že základní 11 je sice stále jedna z nej v lize, ale dál tam už není absolutně nikdo

Reagovat
smazaný uživatel

Liberec i bez formy porazí Alkmaar

Reagovat
PISTOLERO

Liberec Liberec Liberec everywhere

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele