Liberec remizoval s Panathinaikosem

28.11.2002, 20:58
Aktuality
Slovan Liberec dnes nastoupil k prvnímu utkání třetího kola poháru UEFA proti řeckému Panathinaikosu a měl to podle očekávání velice těžké. Aktivnější byli domácí snad jen úvodních deset minut, zbytek zápasu patřil hostům a liberečtí díky několika skvělým zákrokům Zbyňka Hauzra vydřeli alespoň remízu 2:2.

Prvních deset minut se fanouškům na stadiónu U Nisy muselo líbit, domácí hráli aktivněji a měli i pár příležitostí. Ve 12. minutě ale hloupě fauloval Johana, Basinas proměnil penaltu a dokonale zmrazil snažení hráčů Slovanu...

Statistiky zápasu a v průběhu večera i komentář si můžete přečíst zde.

Asi hlavně díky skvělým zákrokům gólmana Zbyňka Hauzra nakonec Liberec vybojoval remízu 2:2. V zájmu objektivity je nutno přiznat, že Panathinaikos byl po většinu zápasu jasně lepší a před odvetou je favoritem na postup.

Autor: Petr Starý

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele