Liberec přebírá Škorpil, asistovat mu bude Kozel

15.10.2007, 12:41
Aktuality
Vedení Liberce dnes oficiálně odtajnilo jméno nástupce trenéra Michala Zacha. Pod Ještěd se po angažmá u české reprezentace do 21 let vrací Ladislav Škorpil, jemuž bude asistovat Luboš Kozel...

Slovan před sezonou opustil Vítězslav Lavička a trenérského žezla se ujal Michal Zach. Tomu se ale vůdce nevedlo. V devíti zápasech získal pouhých šest bodů a poslední kapkou pro vedení byla týden stará remíza s Kladnem, po níž tým dočasně vedl asistent Radim Nečas.

Okamžitě po Zachově odvolání se v souvislosti s uvolněnou židlé nejčastěji spekulovalo o Ladislavu Škorpilovi. Zkušený kouč má na svědomí největší úspěchy Liberce v tomto tisíciletí. Společně s Josefem Csaplárem dovedl tým k mistrovskému titulu, v roce 2002 s ním postoupil až do čtvrtfinále Poháru UEFA a na začátku následující sezony ve třetím předkole Ligy mistrů málem vyřadil pozdějšího šampiona AC Milán.

Škorpilovým asistentem bude Luboš Kozel, který byl nedávno propuštěn ze sousedního Jablonce.

Autor: Tomáš Pavlík / idnes.cz

Komentáře (12)

Přidat komentář
smazaný uživatel

No já nevím, Škorpil je takovej moc velkej pohodář a já myslím, že hráči Libe teď potřebujou spíš přísnější ruku - Pudil si jezdí po nocích ožralej, Blažek je nonstop nakalenej, Nezmar mrzačí protihráče ... Nejsem si jist, že to Škorpil zvládne

Reagovat
HOST*Andy Conceicao

přeháníš

Reagovat
M11

to zas tak neber.. maji spatnej rok.. s tim alkoholem to mas vsude jen to novinari vytahnou kdyz se to na nekoho sype.. a s tim ze nezmar jednou nezvladl nervy to taky si nemyslim ze se to bude opakovat.. naopak skorpil je hodne dobry trener a v liberci ma srdce..

Reagovat
smazaný uživatel

přeháníš jako ostatně téměř vždycky, Pudil jel připitej pouze jednou, navíc si to uvědomil, šáhl si do svědomí, prodal auto, jezdí MHD, slíbil, že už se to nebude opakovat a teď je jen na něm ukázat nám, že nemluvil do větru:) Navíc myslim, že zatim se ubíra správným směrem.

Reagovat
smazaný uživatel

U Pudila to (podle mých informací) ani zdaleka nebylo jednou, bylo to dost časté, jednou ho pouze chytli. Blažek je prý ještě horší, ostatně také proto ho Paska tlačí do Sparty, aby v Liberci neshnil.

Reagovat
smazaný uživatel

Ale Blažek je srdcem slávista, tak jsem zvědavej:)

Reagovat
HOST*

myslím, že vožralej si denně ty.., jinak bys věděl, že pudil už jezdí po praze....

Reagovat
HOST*Andy Conceicao

chválím sekci "fotbal v tv"

Reagovat
smazaný uživatel

To brzo...

Reagovat
HOST*

Reagovat
HOST*Cenich

No myslim ze to bude na klidny stred rozhodnou zkusenosti

Reagovat
HOST*Cenich

No myslim ze to bude na klidny stred rozhodnou zkusenosti

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele