Liberec po penaltovém vítězství postupuje!

14.11.2002, 21:56
Aktuality
Slovan Liberec dokázal v odvetě druhého kola poháru UEFA vymazat jednogólový náskok Ipswiche z prvního zápasu a po vítězném penaltovém rozstřelu zaslouženě přes anglický prvodivizní tým postoupil do třetího kola...

Po celý zápas, snad až na úvodní dvacetiminutovku, kdy se soupeři trochu rozkoukávali, byl Slovan lepším týmem. Hodně dlouho ale své převahy nedokázal využít, spasil ho až tři minuty před koncem Gyan, který zblízka propálil vše, co mu stálo v cestě. Během prodloužení se nic zvláštního nestalo, oba týmy hrály hodně opartně, i když více šancí si vypracovali opět domácí. A tak se kopaly penalty...

Komentář a statistiky zápasu si můžete přečíst zde.

Autor: Petr Starý

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele