Liberec odvolal trenéra Zacha

07.10.2007, 11:42
Aktuality
Krize fotbalistů Slovanu Liberec má celkem logické vyústění, vedení klubu dnes odvolalo trenéra Michala Zacha. Poslední kapkou byla včerejší remíza s Kladnem, po níž klub i nadále zůstává s jednou výhrou v sestupovém pásmu...

"Jméno nového trenéra veřejnosti prozradíme v nejbližších dnech. Vedením týmu byl pověřen trenér Radim Nečas a trenérská rada. Trenér Michal Zach vedl tým ve 13 soutěžních zápasech. V lize tým vyhrál jedno utkání, třikrát remizoval a pětkrát odešel poražen. V Poháru ČMFS svěřenci trenéra Zacha dvakrát zvítězili, a v Intertoto Cup jednou remizovali a jednou prohráli," zhodnotil Slovan krátké působení Michala Zacha.

Zach na lavičce Liberce v létě nahradil u fanoušků oblíbeného Vítězslava Lavičku, který se nepohodl s vedením a stal se novým koučem české reprezentace do 21 let. Již před Zachem letos přišli o práci dva další čeští prvoligoví trenéři - v Českých Budějovivích odvolali Františka Cipra, špatný start do sezony se pak stal osudným mladoboleslavskému Luďku Zajícovi.

Gambrinus liga bude mít příští týden reprezentační přestávku a nový kouč Slovanu tak bude mít dostatek času na seznámení se s hráči. Ty poté poprvé povede na hřišti Mladé Boleslavi.

Autor: Tomáš Pavlík / fotbal.sport.cz

Komentáře (17)

Přidat komentář
smazaný uživatel

oooo jake překvapení....

Reagovat
-Kopy-

Zach měl jít někde po čvrtém kole, nevím na co čekali...

Reagovat
smazaný uživatel

Přesně tak, ovšem jsem zvědavý koho místo něj dají.

Reagovat
rufus

Asi na to až skončí přestupy, aby novej trenér nechtěl nějaký nový hráče, za který by musel Libere něco zaplatit

Reagovat
smazaný uživatel

fíha tak to nikdo nečekal měl jít ale dřív

Reagovat
HOST*

Ja hlavne nechapu jak ho vubec mohli poverit tim aby delal trenera. Tym kterej hraje o pohary prece nemuze trenovat trener kterej nema vubec zadny zkusenosti a nic nedokazal Ale divim se tomu ze ho tam drzeli tak dlouho az sem myslel ze ho tam nechaj aby s libercem spad do druhy ligy a pak ho teprv odvolaj

Reagovat
HOST*Sniper

Konecne je pryc !!! Ale taky nechapu proc ho nevyhodili driv asi cekali nez toho zmrvi tolik aby Liberec dovedl do druhy ligy priklad za vsechno je odchod Pudila za tohle bych mu asi zprerazel obratle mrcasnikovi

Reagovat
HOST*

Blboune...o odchodech hracu nerozhoduji treneri, ale majitele klubu...aspon teda doufam.

Reagovat
smazaný uživatel

Že ten Pudil poslední rok něco hrál. Naopak, byl marný.

Reagovat
smazaný uživatel

Hlavně aby si nevybrali dalšího teoretika jako je např. Csaplár, to by zůstali přešlapovat na místě.

Reagovat
HOST*GEGE

Csaplár jenom toho ne

Reagovat
HOST*Koláč

Je lepší vyhodit jednoho trenéra než jedenáct hráčů!! Když někomu prodávají to nej co mají, je těžký s tím něco udělat :(

Reagovat
smazaný uživatel

Každej prodává. Je taky na trenérovi, aby si trochu dupl. Nicméně i tak má Liberec kádr dost dobrej na to, aby se pohyboval v horní polovině tabulky a ne na předposledním místě.

Reagovat
HOST*Markýz

trenér bude někdo z trojce hřebík,csaplár,tobiáš,,mam to ze zeručených zdrojů,,Sigma je nejlepší

Reagovat
HOST*

První kloudná vec co se Liberci letos povedlo...

Reagovat
smazaný uživatel

Imho dalším bude Luboš Kozel. Já mu hodně věřil, v našem "B" udělal skvělou práci, měl ty nejlepší vyhlídky do budoucna, ale možná šel do první ligy moc brzo. Kdo ví, jestli dostane ještě někdy šanci.

Reagovat
HOST*

hmm libe bude letos špatný..spíš teskoma překvapí uvidíte,,,

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele