LFA bude řešit počet hráčů hostujících z jednoho klubu v druhém

05.08.2020, 19:48
Aktuality

Text článku byl v souladu s podmínkami smlouvy s autorem článku, agenturou ČTK, ze systému vymazán.

Autor: ČTK

Komentáře (50)

Přidat komentář
h8_sfatto

a teď tu o řešení střetu zájmů...

Reagovat
smazaný uživatel

LFA by měla ve spolupráci s ostatními sportovními subjekty hlavně tlačit na politiky, aby nedošlo k postupné likvidaci sportu v dnešní podobě. Místo toho chce řešit kraviny, které nikoho nebolí.

Reagovat
smazaný uživatel

Tohle nikoho neboli? Vsak preci Slavia si takto zajistuje naprosto jasne body, treba z Liberce proti nim nemuzou hrat 3-4 hraci zakladu, loni z Jablonce nesmeli Jugas, Sykora, Matousek, temer osa tymu. Ja doufam, ze nejaka regulace bude.

Reagovat
PISTOLERO

Reagovat
ratusek

12 bodů zadarmo

Reagovat
smazaný uživatel

Jen naivní člověk si může myslet, že proti mateřskému týmu podají maximální výkon. Rozumný trenér je nepostaví, i kdyby mohl.

Reagovat
Pablos

Já bych naopakbhrál s pořádnou motivací za to, že mě šoupli na hostování... o to víc bych se chtěl blýsknout. A jestli bych si tím poštval proti sobě mateřský klub či fanoušky, tak bych je měl za ultra dementy.

Reagovat
jackinho10

Pravda, vsem trem chodila vetsina penez ze Slavie nez od Jablonce, tak z ktery tym v tom zapase budou hrat?

Reagovat
Hunt

Hrát stejně nebudou.

Reagovat
bobis21

Pokud jsou tak neprofesionální že nejsou schopni podat výkon když jsou na hostování, hned bych jim ukončil smlouvu. Přeci nebudu někoho takového platit. Naopak je to pro ně nejlepší příležitost se předvést.

Reagovat
vaala

Vzdyt oni je casto ani neplati ve 100%, ale plati jenom nejakou casg jejich platu.. Dalsi vec, ze v techto zapasech jsou hraci dost premotivovani, protoze se chteji ukazat. Nechtel bych byt kuzi nekoho, kdo zrani protihracovi treba nohu a pak se do toho klubu ma vratit po hostovacce. Jak to vezme kabina a i ten hrac?

Reagovat
bobis21

Já to ale myslel z pohledu toho týmu který ho tam na hostování poslal. Dáš hráče na hostování aby hrál, ukázal se a zlepšoval a místo toho zápas odchodí? Takový hráč se už z hostování vracet nemusí.

Reagovat
jackinho10

Samozrejme mas pravdu, ze ma na hostovani hrat, ukazat se a zlepsovat, ale myslim si, ze by ses na to dival jinak, kdyby Banik poslal nejakeho hrace na hostovani a ten potom Baniku da hatrick nebo zrani nejakeho jejich hrace, protoze se chtel ukazat a zlepsovat. Nevim jak by to potom vypadalo v kabine, kdyby se vratil. A navic podle me je obrovsky rozdil jit na hostovani a jit na hostovani s opci, kde me ten klub muze koupit. V tomto pripade bych jeste pochopil, ze nastoupi proti tymu, ze ktereho hostuje.

Reagovat
bobis21

Já našim hráčům fandím když jsou na hostovačce, byl jsem rád že Šašinka hrál za Slovácko ve vzájemném zápase a kdyby tam dal gól tak mě to nijak nezničí. Nemyslím si že by někdo zranil soupeře úmyslně.

Reagovat
jackinho10

Tak ja si taky nemyslim, ze by nekoho zranil umyslne.

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
jackinho10

Jsme proste moc dobri, tak se musi vymyslet, jak nam to co nejvice zkomplikovat Ale snad nejak tem hracum vysvetli, mohl jsi hrat v Liberci nebo Jablonci evropske pohary, ale nemuzes, tak mazej hrat do Opavy o zachranu..

Reagovat
smazaný uživatel

Proboha proč zase regulace? Jednou za čas se u nás nějakému týmu finančně zadařilo, tak holt trochu rozhazuje až hýří Ono to víc jak 2 roky nevydrží. Pak se zase uklidněj. Platit si hafo hráčů nejde napořád.

Vždyť se všechno nakonec dá obejít. Třeba fingovaným prodejem s předkupním právem mateřského klubu. A už to není hostování.

Všechno má svoje výkyvy. Občas je lepší chvíli počkat, až se to srovná samo. Jinak jako obvykle pominou důvody pro regulaci, ale regulace zůstane. Vidíme to všude okolo.

Reagovat
jackinho10

Reagovat
smazaný uživatel

V tomhle případě není vítěze ani poraženého

Pokud hráč nastoupí proti klubu ze kterého hostuje a bude hrát dobře, dá gól a podobně tak to ještě tak nějak bude v pohodě. Maximálně naštvaný fanoušci, spoluhráči nebo trenéři

Ale pokud bude hrát špatně, zaviní gól nebo nedá penaltu (viz Muris v MB proti Slavii) to bude hned teorií jak to udělal schválně

Reagovat
jackinho10

Reagovat
Jirka3811

Stejně si českej človíček najde cestu jak to obchcat

Reagovat
alias

to už tvrdím dávno, že liga je díky masivnímu hostování neregulérní....max. pět hráčů na hostování v rámci stejné soutěže a max. jednoho hráče do každého klubu

Reagovat
Losinho

Klasika no, Spartě se to holt momentálně nehodí

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
stas87

Reagovat
martin1

Reagovat
smazaný uživatel

Opět si ukázal, že jsi naprostý mentální suterén Bravo

Reagovat
Losinho

Od tebe něco takovýho hodně zabolí

Reagovat
Bakary3

Sice to schytas, ale tak nějak mas i pravdu.

U Sparty to bylo taky vic nez obvykly a nikdo to nejak neresil. A samozřejmě, ze nekoho najednou nasralo "to se to Slavii delaj body".

Ale jinak ta regulace nevim... ty kluby ty hrace na hostovani nabiraji i s tim vedomim, ze proste proti mateřskýmu klubu hrat nebudou, ale ziskaji jim body navic jinde. A nikde neni psano, ze bez nich nemaji ani v tom danym zapase sanci.

A nakazovat, jestli proti materskymu tymu hrat maji, nebo ne, je blbost.

Jak tu někdo psal, tomu hraci se to muze z jedny ci druhy strany vymstit.

A muze dochazet k obchazeni, bud tim zpetnym odkupem nebo prpstou ustni dohodou - jestli od nas nekoho chces za rok, tak si nekopne, delejte z nej treba zranenyho, ale hrat nebude.

Tohle si ten silnejsi vzdycky osefuje.

Zase resi neco, co fakt neni palcivy tema... myslim si, ze v nasi lize jsou dulezitejsi veci k reseni.

Reagovat
Losinho

Oni ty lidi hlavně budou čumět, až Slavie kvůli regulaci pošle 8 hráčů do 4 klubů, kteří proti ní nebudou moct hrát (protože na tohle imho určitě nesáhnou), a Slavie nakonec bude dělat "lehký" výhry proti větší skupině týmů

Reagovat
verv

U Sparty to bylo víc než obvyklý? Napíšeš mě tady případy kdy a kde bylo ze Sparty 3 a víc hráčů na hostování v jednom týmu, nebo zase jenom plácáš?

Reagovat
Bakary3

Zase jenom plácám

Teď z hlavy těžko řeknu něco x let zpět, ale Sparta taky mívala na hostování dost lidí, po dvou určitě, myslím, že i 3+ se taky vyskytlo.

Napadá mě Liberec, s tím obchodovala hodně, třeba Bohemka ? Haškové, Reiter, Nečas, Budinský Viktor...

Do Jablonce taky Sparta posílala dost.

Na hledání nemám čas, ale nemyslím si, že bych byl daleko od pravdy.

Ale když už se ptáš, tak tě sundám rovnou - v minulý sezoně v ČB byli Kulhánek, Havelka, Mustedanagič (ten tedy jen podzim) a hale - ani v jednom ze 3 zápasů (z toho na podzim liga a MOL cup) ani jeden z nich nenastoupil.

Takže jen nenápadně 3 v ČB.

Jo, letos budou v Bolce Kulhánek, Wiesner, Drchal.

Ještě něco?

Reagovat
verv

Až na to, že Weisnerovi hostování skončilo a je v kádru béčka .

Mustedanagič byl hráč béčka, když šel do Budějovic, ale to by se dalo s přivřením očí brát.

Ale když píšeš, že to bylo víc než obvyklý, tak sem čekal, že víš o spoustě případů, kdy to tak bylo. Ale očividně plácáš bez znalosti věci, tak jako většinou.

Reagovat
Bakary3

OK, o Wiesnerovi jsem nevěděl.

Jinak jsem ti dal jasnej příklad, dokonce z minulýho ročníku.

Nepochybuju o tom, že těch případů bylo víc než zrovna jeden z minulý sezony, jee, jaká náhoda, viď?

Myslím si, že i ty to dobře víš, ale nemám čas ani náladu prohledávat kádry jednotlivých klubů sezonu po sezoně a dohledávat, kdy kdo nebyl kmenový hráč. A na to asi spoléháš.

A vlastně nevím, o co ti jde, dělala to Sparta, teď Slavia, tak se třeba podělej, že jsem na to poukázal.

A ještě jsem tě nachytal a stejně na mě útočíš, že jen plácám Soudnost

Reagovat
verv

Píšeš že to u Sparty bylo víc než obvyklý a potom dáš dva příklady, z nichž jeden je blbost, tos mě teda nachytal

Mě nejde o to, že to teď dělá slavie a v minulosti to dělala Sparta a v budoucnu to bude dělat třeba Plzeň. Jde mě o to, že tady zase klasicky děláš chytrýho, aniž bys měl ty svoje kecy něčím podložený. Nepochybuju o tom, že těch případů bylo víc, fakt není argument. A zrovna ty tady budeš mluvit o soudnosti.

Reagovat
Bakary3

Já jsem nedělal chytrýho, jen jsem poznamenal, že Sparta to dělala taky.

A ikdyby ne kdykoliv jindy, tak teď o soudnosti mluvit budu.

Protože jestli mi chceš říct, že ikdyž tě trefím na první dobrou s loňskou sezonou, tak Sparta nikdy v minulosti neměla aspoň 3 kluky v jednom týmu na hostování, a to ANI V DOBĚ, KDY MONOPOL NA HRÁČE MĚLA ONA, tak to nemůžeš myslet vážně.

Čím ty máš ty svoje kecy podložený? Tys ty kádry projížděl? Taky ne, viď?

A evidentně, když jsem trefil hned loňský budějky, který tě jako sparťana ani nenapadly, tak bys mi tu neměl dávat nějakou přednášku o tom, kdo ví kulový.

Hlavně fakt nevím, o co ti jde, mně je u zadku, kdo pouští kolik lidí na hostování.

Jen ty jsi hrozně ublíženej, že jsem jen zmínil Spartu.

Reagovat
verv

Umíš ty vůbec chápat psanej text? Já nikde nepíšu, že to Sparta nedělala, je dost možný, že to i dělala.

Jde mě o to, že ty tady plácneš, jako to u ní bylo běžný ale když chci po tobě tyhle řeči nějak doložit, tak víš hovno. A argument je, že se ti to nechce hledat Když něco prohlašuješ, tak už bys to měl vědět a ne zpětně dohledávat, jestli je to fakt pravda nebo ne.

A o tom je celej můj komentář, ne o tom, jestli Sparta posílala hráče ve velkým hostovat nebo ne. Prostě si tady hraješ na velkýho odborníka, co všemu rozumí, ale když máš ty svoje tvrzení podložit nějakejma argumentama, tak to ve většině případů dopadá tak, jako teď.

A ublíženej fakt nejsem, jenom mě vytáčí takoví rádoby chytrolíni, jako ty.

Reagovat
Bakary3

Ježiš, tak jestli tě to tak sere to "víc než obvyklý", tak nevím...

Ano, myslím si, že prostě se Sparta kolikrát dostala na 3 hráče v jednom klubu.

A jo, nechce se mi to hledat (to není argument, ale půl dne tím fakt trávit nebudu), a nakonec, tobě taky ne.

Takže se tu jen můžem dohadovat, ale myslím si i tak, že jsem neřekl blbost, nemyslím si, že by to u Sparty dřív bylo "neobvyklý".

Hlavně tě hrozně sere, že jsem to řek, vadí ti, že ti nechci prohledat soupisky všech mančaftů x let dozadu, a napíšeš, že "je dost možný, že to i dělala".

Takže jinými slovy "dost možná máš i pravdu, ale sere mě, že jsi to řek a nechceš mi to dokázat".

Jako nepřijde ti to směšný?

Reagovat
verv

Ty mě přijdeš směšnej.

Nevím, proč bych měl já prohledávat soupisky. Já narozdíl od tebe netvrdím, že to tak je, nebo není, protože to jednoduše nevím. Stejně tak to nevíš ty, ale to ti nebrání tady tvrdit, že to Sparta dělala ve velkým a nikdo to neřešil.

A ani mě nevadí, že nechceš prohledávat soupisky. Vadí mě to (a to už se budu opakovat, protože to očividně nedokážeš pochopit), že tady vedeš chytrý řeči, navíc o Spartě, aniž bys to měl jakkoliv podložený (tvoje dojmologie se fakt nepočítá).

Reagovat
Bakary3

Ale prosím tě, jen jsi buď nasranej, že jsem ti šáhl na Spartu, nebo ti vadím já (asi obojí), tak mi to chceš omlátit o hlavu.

Protože proti tomu tvrzení samotnýmu ani nic nějak nenamítáš.

Jen do mě šiješ "dokaž to".

Ano, Sparta to samozřejmě dělala ve velkým, na tom si trvám.

Já tu nejsem v soudní síni, abych ti podával nějaký důkazy, víš sám dobře, jak to u Sparty bylo, tak co buzeruješ?

Jo vlastně, důvody jsem psal už na začátku...

Dej mi pokoj a zkus se vybít na něčem jiným...

Reagovat
verv

Jak mám něco namítat, když to nevím, ty hlavo. Chybí mě k tomu tvoje ego a pocit neomylnosti, abych svoje domněnky vydával za jasný fakta.

Nejsem v soudní síni Klaus mladší nebo Okamura by měli radost z tvojí argumentace.

Musím si už konečně zapamatovat, že na tebe se nereaguje.

Reagovat
Bakary3

Ok, tak mas pravdu, Sparta neposilala hrace na hostovani v balíčku 2-3 hracu, snad jsi spokojenej.

A ja nerikam, ze jsem neomylmej, ale prostě si nemyslím, ze jsrm v tomhle pripade napsal blbost.

A ze napises "nic nenamitam, protoze to nevim", ale jebes tu do me, to je dobry

No tak si to zjisti, spartane. To bys asi vedet mel, jestli jsi ligu tak nejal sledoval.

A klidne reaguj, ale myslim, ze slo napsat normalne, ze treba nesuhlasis a rco k tomu, ty napises jen "jak to muzes vedet".

No tal snad sis na me zchladil zahu

Reagovat
verv

Doufám, že máš teda přehled 20 let zpátky, kam a kolik hráčů slavie posílala na hostování, ty slávisto.

Pokud ti jde o můj názor, tak jo, myslím, že se párkrát stalo, že Sparta poslala 3 hráče do jednoho týmu, ale nedělala to ve velkým, jak tady tvrdíš.

Zbytek už by bylo jenom omílání toho samýho pořád dokola. Myslím, že jsem ti napsal jasně, co mě vadí, ale ty buď děláš, že to nechápeš, nebo seš blbej a vážně to nechápeš. V obou případech je další diskuze s tebou zbytečná.

Měj se a čau

Reagovat
smazaný uživatel

Aneb "Užij si svého Standu"... Je to s ním náročné, že?

Ale jsem rád, že to teda není jen o FCB, kde dává moudra.

Reagovat
verv

Moc náročný, přeborník v disciplíně Vím hovno ale stejně se musím vyjádřit a nikdo mi to nevymluví Vždycky si říkám,že příště už na něj nebudu reagovat,ale pak se stejně zase neovládnu a potom lituju.

Reagovat
smazaný uživatel

Souhlasím, se vším...A nejlepší je, dle něj my všichni jsme špatní, když s ním vedeš "diskuzi" ... Ale dopadáš ještě dobře. Když se z něj stane fanoušek Baníku, tak ho jdou podpořit ještě další chachaři ze slavie a to je teprve náročné...

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
smazaný uživatel

Mě teda přijde, že ty kluby si to mezi sebou dohodnou v rámci smluv na hostování těch hráčů, tak v čem je problém. Ty kluby musí počítat s tím, že když si to domluvili ve smlouvě, tak to tak musí udělat. Když se jim to nelíbí, ať ty smlouvy neuzavíraj.

Reagovat
smazaný uživatel

To nemá dobre řešení. Asi jen omezit počet hostování z jednoho tymu.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele