Levy: Jol zůstává

21.08.2007, 22:13
Aktuality
Tottenham Hotspur se manažera vyměnit nechystá. "Kohoutům" nevyšel vstup do letošní sezony a nizozemská média přinesla informace o chystaném propuštění Martina Jola, předseda londýnského klubu Daniel Levy však něco podobného popřel...

"Jsme ambiciózním klubem a naše očekávání jsme s Martinem probrali. Kvůli tomu potřebujeme, aby naše manažerské standardy byly na nejvyšší úrovni a my tak mohli soupeřit s těmi nejlepšími. Martin mi potvrdil, že se cítí být připravený a odhodlaný přijmout tuto výzvu," řekl Levy po dnešní schůzce s Jolem a jeho asistentem Chrisem Hughtonem.

Tottenhamu vstup do nové sezony příliš nevyšel. Nejprve prohrál na půdě nováčka ze Sunderlandu a následně doma nestačil na Everton. Zabral až o víkendu a jeho probuzení odneslo čtyřbrankovým přídělem Derby.

Některá nizozemská média dnes přinesla informace o Jolově chystaném propuštění. Nástupcem nizozemského manažera se údajně měl stát Juande Ramos ze Sevilly, ta ovšem o něčem podobném nechce ani slyšet.

Autor: Tomáš Pavlík / bbc.co.uk

Komentáře (2)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Bolo by to divné keby odišiel - po 3 odohratých kolách a na začiatku sezóny keď si nakúpil hráčov ktorých si sám vybral.....

Reagovat
HOST*Zak

Rozhodně. Byly by to spekulace.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele