Leverkusenu do konce roku nepomůže Volland

02.12.2016, 11:59
Aktuality
Kevin Volland si na delší dobu odpočine od fotbalu. Německý reprezentant si na tréninku Leverkusenu poranil stehenní sval a mimo hru bude zhruba osm týdnů...

Čtyřiadvacetiletý kanonýr přišel do farmaceutického klubu před startem letošního ročníku z Hoffenheimu, načež během 13 soutěžních utkání jednou skóroval.

Další přesné zásahy pak hned nepřidá, neboť si na tréninku poranil stehenní sval a podrobné vyšetření ukázalo, že se jedná o vážnější problém, než se původně zdálo.

Bayer se tak musí bez hráče, za kterého do Sinsheimu poslal 20 milionů eur, obejít minimálně dalších osm týdnů. "Budu se soustředit na rehabilitaci a udělám všechno proto, abych se vrátil na trávník co nejdříve," prohlásil Volland, jenž zatím odehrál za Německo deset utkání s bilancí jedné branky.

Autor: Jiří Vojík / soccerway.com

Komentáře (9)

Přidat komentář
Le Gunner
Reagovat
Le Gunner

Už držím ústa.

Reagovat
Bandita_Harry

ty uz si tu pekne dlho sam

Reagovat
Le Gunner

Tak tos neviděl to, co tu bylo.

Reagovat
Bandita_Harry

o vela som prisiel ?

Reagovat
Le Gunner

O moc ne, ale řeknu to tak. Nebyl jsem tu dlouho sám.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Le Gunner

Tys tu na ty ořechy byl, ne?

Reagovat
smazaný uživatel

Vůbec nerozumim

O co jde, vole?

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele