Leverkusen vyřešil otázku trenéra, na lavičce bude pokračovat Bosz

17.01.2020, 12:58
Aktuality
Trenérem Leverkusenu bude i nadále Peter Bosz. Nizozemský kouč se kormidla německého klubu ujal před třinácti měsíci a odvedl velmi dobrou práci, kterou vedení ocenilo novou smlouvou platnou do června 2022, dřívější kontrakt měl vypršet v červnu tohoto roku...

56letý Bosz předtím vedl Ajax nebo Dortmund a s Bayerem loni postoupil do Ligy mistrů. Přední příčky tabulky 1. Bundesligy tým atakuje rovněž letos, po podzimu je šestý s dvoubodovým mankem na čtvrtý Dortmund.

"Peter Bosz je trenérem, jehož rukopis je patrný na každém tréninku a v každém zápase," říká sportovní ředitel Rudi Völler.

"Má velmi cennou vlastnost a dokáže tým neustále posouvat směrem dopředu. Jeho fotbalové myšlení k nám pasuje, Bayer 04 po spoustu let praktikuje agresivní a dominantní fotbal. Obě strany jsou se spoluprací spokojeny a budou v ní pokračovat i po letošní sezoně. Své přání jsme signalizovali už dříve a teď nadešel správný čas všechno vyřešit," dodal.

Autor: Tomáš Pavlík / sport1.de

Komentáře (8)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Ok

Reagovat
AjaxFans

Reagovat
guerro

Stačila by expreska

Reagovat
Rudnevs

Dobrý tréner, rozhodne lepší než tí dvaja pred ním, ale obávam sa, že Bayer pod ním ani nemá šancu nič poriadne vyhrať alebo dokázať, na to je jeho herný štýl príliš jednoliaty a čitateľný. Pričom Bayer má kvalitnú prácu manažmentu, vedia získať kvalitných hráčov a myslím, že s naozaj špičkovým trénerom by pri momentálnej vyrovnanosti na čele bundesligy mohli hrať i väčšiu rolu.

Reagovat
andrew96

Ještě nás překvapí. Já mu věřím.

Reagovat
Werkrider

My nemáme hráčov na to čo chce Bosz hrať.

Reagovat
smazaný uživatel

Rudi Voller si to nemyslí.

Reagovat
Werkrider

Tak asi tomu rozumie trochu viac než ja no.

Ešte to musia potvrdiť výsledkovo. Inak mám pravdu ja...

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele