Leverkusen prodloužil smlouvu s talentovaným Wirtzem

03.05.2021, 16:55
Aktuality
Florian Wirtz oslavil osmnáctiny, ke kterým dostal nejlepší možný dárek. Talentovaný ofenzivní záložník s Bayerem Leverkusen prodloužil smlouvu do roku 2026...

Rodák z Pulheimu si Bundesligu poprvé vyzkoušel v minulé sezóně a ve věku 17 let a 15 dnů se stal čtvrtým nejmladším hráčem, jenž v německé nejvyšší soutěži nastoupil.

Od začátku letošního ročníku už patří do základní sestavy farmaceutického klubu, kterému v boji o postup do evropských pohárů pomohl čtyřmi góly a šesti asistencemi.

Wirtz nyní oslavil 18. narozeniny a podle očekávání se s Leverkusenem dohodl na prodloužení smlouvy, která má platnost do roku 2026. Její součástí není výstupní doložka.

Autor: Jiří Vojík / transfermarkt.de

Komentáře (16)

Přidat komentář
kbtk23

Podle me z něj bude superhvězda

Reagovat
guerro

Za rok Bayern? Nebo Dortmund?

Reagovat
Jardman

Bayern za dva

Reagovat
Beči

Za rok Dortmund, za dva roky Bayern

Reagovat
Eichel

Reagovat
Werkrider

Ste ožratí? Dajte mi jeden prípad po Ballackovom prestupe, kedy Leverkusen predal hráča Bayernu alebo Dortmundu...

Reagovat
bobis21

Brandt, Bender, Toprak, Castro jen ta posledních pár let. Pokud chceš těch 20 let od odchodu Ballacka, bude ten seznam dlouhý.

Reagovat
Werkrider

Najprv si zisti fakty. Brandt nemal zmluvu v Leverkusene, Bender neviem o čom hovoríš, Toprak a Castro odišli ako viac menej nepotrební.

Skús ešte raz, kľudne daj ten dlhý zoznam, ale zcenzúruj nezmysly.

Reagovat
bobis21

Toprak odcházel jako kapitán a jasný hráč základu. Castro hrál taky základ a patřil k nejlepším. Brandt měl normálně smlouvu a Dortmund ho koupil přes výkupní klauzuli ve smlouvě.

Když půjdeš dál do historie, přibude ti tam třeba Lucio do Bayernu, ale to je podle tebe taky předpokládám nepotřebný hráč

Reagovat
Werkrider

Nemusíš mi vysvetlovať kto bol aký hráč v Leverkusene, za 20 rokov som videl snáď každý zápas a Toprak s Castrom už začali výkonnostne klesať, neboli perspektívni a odišli za 10 mega do Dortmundu. Brandta Leverkusen nepredal, přesně ako píšeš. Takže ak si vyšťúral Lucia tak super, gratulujem

Wirtz je mladý perspektívny a potenciálne drahý hráč. Podobne ako Son, Berbatov, Havertz, Volland,Can, Calhanoglu atď ... ho Leverkusen nepustí ani do Dortmundu ani do Bayernu.

Reagovat
Rich

Tenhle hráč je pro Leverkusen top, už teď je lepší než Havertz a bude hvězdou. Výborné rozhodnutí vedení Bayeru.

Reagovat
Freedo

Fakt je už teď lepší než Havertz?

Reagovat
h8_sfatto

tak je slovíčkaření, ale je to platná náhrada opět v nízkém věku, takže proč by ne, level Leverkusenu není tak vysoko jako u Dortmundu

Reagovat
bobis21

Zatím není. Ale má na to být top, to rozhodně ano.

Reagovat
Rich

Za mě jo, je rychlý a technický lepší, navíc jeho driblnig a zakončování mi přijde o něco lepší... Wirtz bude mít nálepku brzy několika milionů... Flick ho chtěl do Bayernu, věděl o jeho kvalitách. Bohužel vedení ne...

Reagovat
h8_sfatto

hlavně, aby nedopadl jak Max Meyer, který z počátku byl lepší než Goretzka a dnes jen přestupuje mezi sestupujícími kluby....faktor Fenin-Džeko....Goretzka-Meyer.....Havertz-Wirtz

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele