Leverkusen přivedl ruského brankáře Luňova ze Zenitu Petrohrad

10.07.2021, 11:23
Aktuality
Jedničkou mezi tyčemi Leverkusenu je finský reprezentant Lukas Hradecky a dnes mu přibyl jeden konkurent. O místo v německém klubu se popere Andrej Luňov, ruský brankář přichází zdarma ze Zenitu Petrohrad, novému zaměstnavateli se upsal na dva roky...

"V Andreji Luňovovi jsme získali zkušeného brankáře, v průběhu čtyř sezon v Zenitu vyhrál třikrát ruskou ligu a jednou pohár. A díky sedmi startům za reprezentaci a zápasům v Evropské lize a Lize mistrů má Andrej rovněž mezinárodní zkušenosti. Díky své kvalitě a zkušenostem bude pro náš tým posilou," pochvaluje si sportovní ředitel Simon Rolfes.

Bez sedmi centimetrů dvoumetrový gólman dříve působil v Ufě a svatyni Zenitu hájil od ledna 2017. S ruským mistrem byl původně domluven na prodloužení končícího kontraktu, jednat se mělo o dvouletou smlouvu s opcí na třetí sezonu.

"Udělalo na mě velký dojem, když se ozval Bayer, z tohoto angažmá jsem nadšen. Stal jsem se součástí klubu, který je už několik let jedním z nejlepších v Německu a díky pravidelné účasti v evropských pohárech má velmi dobré jméno také v Rusku. Dám do toho všechno," slíbil Luňov.

Autor: Tomáš Pavlík / bayer04.de

Komentáře (4)

Přidat komentář
Akinfeev

Stejne by byl v Zenitu pul sezony na lavičce ... Tak proč to nezkusit

Reagovat
smazaný uživatel

To bude v Bayeru taky

Reagovat
Beči

Jako kvalitní dvojka, proč ne.

Reagovat
Witcher

Vaclík?

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele