Leverkusen je spokojen s koučem Boszem, rád by prodloužil spolupráci

22.08.2019, 14:48
Aktuality
Peter Bosz se loni o Vánocích ujal kormidla Bayeru Leverkusen a tehdy podepisoval kontrakt platný do června 2020, vyloučeno pak rozhodně není to, že v německém celku bude pracovat déle. Klub si vede dobře a vedení má už nyní zájem o prodloužení spolupráce...

55letý kouč dříve vedl Ajax a v Německu se mu nedařilo s Borussií Dortmund, po skvělém začátku tým rychle uvadl a výsledkem bylo rychlé odvolání. V Leverkusenu se něco podobného neopakovalo, ambiciózní celek loni ukořistil čtvrtou příčku znamenající start v základní skupině Ligy mistrů a dobře začal rovněž letos.

Leverkusen bez větších problémů postoupil do druhého kola národního poháru a vítězně zahájil rovněž bundesligový ročník, nováčka z Paderbornu doma přetlačil 3:2.

"Cílem samozřejmě je, aby trenér zůstal co nejdéle," prozradil sportovní ředitel Simon Rolfes.

"Obě strany jsou velmi spokojeny," dodal.

Autor: Tomáš Pavlík / sport1.de

Komentáře (11)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Leverkusen 4 najlepsi tým Bundesligy jednoznačne

Reagovat
RadekVonCZE

Reagovat
smazaný uživatel

Momentálně Dusseldorf.

Reagovat
Neyjrayx

Proč myslíš že Fortuna?

Reagovat
smazaný uživatel

Protože je na 4. místě.

Reagovat
Neyjrayx

jo takhle

Reagovat
Werkrider

Vyzerá to na odlišný Leverkusen jak sme boli zvyknutí. Traja stopéri a Hoffenheimské duo na playmaker pozíciách? Budeme dostávať pravidelné dva tri góly a body zbierať len "prestrielanim" superov. Určite chvíľu potrvá kým si to sadne tak dúfam že kvôli poslabším výkonom neodíde hneď v decembri. Som za ročné hosťovanie Paulínha aby mohol zastať Havertza budúci rok. Ale na stopéra potrebujeme skúsenosti, lebo Sven Bender na to podľa mňa nemá a Dragovič je tragéd. Tah a Retsos a medzi nich niekoho? "Posily" Sinkgraven s Diabym si podľa mňa moc neškrtnú... No sám neviem čo si o Tom myslieť zatiaľ.

Reagovat
Rudnevs

Vraj príde možno Lovren.

Reagovat
Werkrider

Ten Lovren ktorého v Liverpoole nemajú radi a fanúšikovia súperov milujú?

Čítal som že je to nereálne ak Liverpool nebude platiť notnú časť jeho platu. Možno by som radšej skúsil dať šancu Heinzovi.

Reagovat
verv

Podle mě je ten hate/výsměch Lovrena trochu přehnanej, na základ v top týmu jako Liverpool už to není, ale v tom Lerkusenu nebo podobným týmu by si to mohl dávat úplně v pohodě.

Reagovat
smazaný uživatel

Strasne obdivuju a vazim si fanousku podobnych tymu (byt Leverkusen je jeste dobrej), kteri cekaji az se jednou za kvartal objevi clanek tykajici se jejich klubu a jsou s to ho hned zachytit a v komentarich vecne reagovat a osvetlit detailneji soucasnou situaci v klubu.

Dekuji, delnici Eurofotbalu.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele