Leo Franco se soustředí na výkony, budoucnost zatím neřeší

15.04.2009, 14:01
Aktuality
Leo Franco stále neví, kde bude chytat v příští sezoně. Argentinskému gólmanovi v červnu vyprší kontrakt v Atletiku Madrid a již několikrát zopakoval, že by se rozhodně nebránil možnosti setrvat v klubu z hlavního města Španělska. Jednání ovšem odsouvá na druhou kolej, prioritou je skončit letos na čtvrtém místě...

"Odpovídám stejně pokaždé, když se mě na to někdo ptá a říkám to již tisíckrát: Chci prodloužit smlouvu a rád bych zůstal v Atletiku. V tuto chvíli je ale nejlepší soustředit se na tým a všechno ostatní hodit za hlavu. Na tom jsem se s klubem ostatně dohodl. Do konce sezony je před námi ještě osm kol a stále máme možnost skončit na čtvrtém místě. Všechny týmy, které jsou před námi a mají stejný cíl, ještě budou hrát proti sobě. Je nutné toho využít a posbírat co nejvíce bodů," prohlásil Leo Franco.

Atletiko o víkendu konečně vyhrálo a udrželo tak reálnou šnci na čtvrté místo. To nyní patří Valencii, na níž madridský klub ztrácí tři body, které může smazat již o víkendu. Zatímco Atletiko doma hostí venku hodně slabou Numancii, tak Valencia přivítá třetí Sevillu.

"V první polovině sezony jsme nebyli schopní je porazit. Teď to bude také těžký zápas. Navíc již víme tom, jakého mají Numancijští ducha - za každou cenu bojují a bojují. Nikdo nepochybuje o tom, že to bude složité," řekl 31letý Argentinec.

Autor: Tomáš Pavlík / goal.com

Komentáře (5)

Přidat komentář
smazaný uživatel

vyborny brankar, letos chyta jako vzdy spolehlive

Reagovat
homeles8

jj borec.

Reagovat
homeles8

Vy ste trapny vsichni. V lize mistru 800 komentaru jednoho a 200 u kazdyho dalsiho clanku a na domaci ligy ''serete''

Reagovat
smazaný uživatel

proto to je Liga mistrů, výkvět evropského fotbalu

Reagovat
smazaný uživatel

Kdo by se bavil o naprosto trapne lize?

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele