LENS VYHLÍŽÍ LIGU MISTRŮ

12.02.2007, 19:05
Aktuality
Francis Gillot, trenér Racingu Lens, věří, že jeho tým dokáže do konce sezóny udržet svoji velice dobrou formu, a probojuje se tak do vysněné Ligy mistrů. Lens je nyní v tabulce Ligue 1 na druhém místě, jedenáct bodů za vládcem z Lyonu.

Po nedělním domácím vítězství 3:1 nad Sochaux se Lens na druhém místě dostal do trháku. Výrazně mu k tomu pomohla i prohra Lille. Racing má nyní na nejbližšího pronásledovatele 4 body náskoku.

Lyon má na čele soutěže obrovský náskok, a přes nepříliš zářivou formu se zdá, že si kráčí pro šestý titul v řadě. Proto na sebe největší pozornost v Ligue 1 poutá souboj o další místa v milionářské soutěži. Lens nyní vypadá ze všech adeptů nejlépe. Neztrácí body a střílí hodně branek. V každém z posledních tří zápasů skórovali hráči Racingu třikrát.

Kouč Gillot při pohledu na tabulku a předváděnou hru jeho svěřenců vyjadřuje velkou spokojenost. "Proti Sochaux to nebyl zrovna perfektní zápas, ale musím svoje hráče pochválit. Hlavně za jejich bojovnost. Nikdy se nevzdávají, žádný balon pro ně není ztracený. To se mi moc zamlouvá," rozplývá se Gillot.

"Nyní jsme ve skvělé společnosti. Jsou tu ještě čtyři nebo pět týmů, které budou bojovat o Ligu mistrů. A každý z nich je výborný," nešetří superlativy trenér Lens. Při vyrovnanosti francouzské ligy je každý bod náskoku k nezaplacení. Ví to i Gillot. "Nedávno si na Ligu mistrů dělalo zálusk osm celků. V posledních kolech některé tyto týmy zaváhaly a my toho využili. Věřím, že to bude pokračovat v tomto duchu dál a moji hráči to nakonec dokážou. Byl bych velice šťastný."

Autor: Ondřej Štícha / skysports.com

Komentáře (4)

Přidat komentář
smazaný uživatel

osobně bych to přál Lens nebo Lille

Reagovat
HOST*1860

marseille!!

Reagovat
HOST*Rey Mysterio

MARSEILLE

Reagovat
HOST*nofan

Lyon, Lens, Marseile

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele