Leicester prodloužil kontrakt s obráncem Evansem

31.12.2020, 18:28
Aktuality
Jonny Evans spojil i svoji další budoucnost s Leicesterem City. Anglický celek se s dvaatřicetiletým stoperem dohodl na prodloužení smlouvy do roku 2023...

Reprezentant Severního Irska je odchovancem Manchesteru United, kde se probojoval do prvního týmu, natrvalo v sestavě se však neudržel, a proto před pěti a půl lety odešel do West Bromwiche Albion.

Zde se Evans zařadil k oporám, ani jeho výkony ale nezabránily sestupu, načež zamířil do Leicesteru City. Také u Foxes patří obránce mezi neodmyslitelné členy základní sestavy, není proto překvapením, že se obě strany dohodly na prodloužení smlouvy.

Evans patří rovněž k oporám severoirské reprezentace, za kterou dosud nastoupil do 84 mezistátních zápasů s bilancí čtyř gólů. Kromě jiného byl součástí mužstva, které na Euro 2016 postoupilo do osmifinále, kde podlehlo jinému ostrovnímu celku Walesu.

Autor: Jiří Vojík / skysports.com

Komentáře (17)

Přidat komentář
milan78

na MU tenkrát vyloženě neměl, ale klobouk dolů. laťku si drží

Reagovat
LeonardoUžoa

Stejná nebo lepší úroveň než Smalling. Škoda, že právě Jonny odešel. Na místo těch Rojů, Jonesů, Bailliů, Lindelofů mohl zůstat. Ale hodnotit to nyní je jednoduché.

Reagovat
Swarley

Těžký, v té době byl taky pořád zraněný

Reagovat
bbbauch

Reagovat
Freedo

To je vtipný, protože hodně lidí totéž píše právě o Smallingovi. Za mě oba dva v poho jako nějaká čtvrtá volba, ale na základ to určitě nebylo.

Reagovat
smazaný uživatel

V nedávnom finále baráže patril Jonny aj k oporám slovenskej reprezentácie

Reagovat
Freedo

Nechápu, že je mu pořád tak málo.

Reagovat
Liquid

Leicester sice pravidelně nesleduji, ale viděl jsem ho za Sev.Iry proti Slovákům a byl nejslabší na ihrisku a za Leicester jsem ho viděl asi 2x letos na podzim a byl také pomalý a taky patřil k nejhorším na ihrisku tudíž mě spokojenost vedeni Leicesteru celkem překvapuje

Reagovat
Kluivert9

Až se vyprázdní marodka, tak skončí jako Backup, což bude ideální...

Reagovat
RKBoy

na základe 3. zápasov robit závery je velmi zbrklé a amatérske.

Reagovat
Csaplárova past

Tento obránce nemá na to hrát v týmu v TOP 5 ...

Reagovat
9augi9

Sranda, pretože má na to hrať v tíme, ktorý je vyššie v tabulke ako napr. taká Chelsea či M.City.

Reagovat
Csaplárova past

Zajímavý argument. Moc by mě zajímalo, co bys na to odepsal před takovým měsícem ....

Reagovat
9augi9

Chelsea už Leicester do konca sezóny už nepredbehne takže to bude koniec koncov irelevantné.

Reagovat
icka

Reagovat
Csaplárova past

Kde se ti fans Liverpoolu vyrojili, že? Najednou je jich všude plno a každý má potřebu poukazovat na umístění jiných týmů ....

Reagovat
smazaný uživatel

Náš najlepší hráč v baráži

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele