Léčbu Milika s Ghoulamem jsme neuspěchali, zní z Neapole

16.02.2018, 21:52
Aktuality
Arkadiusz Milik se od září a další operace kolene dosud neobjevil na trávníku, byť s prvním týmem Neapole trénuje už od poloviny ledna, a fanoušci pomalu ztrácí trpělivost. Šéflékař Neapole Alfonso De Nicola nicméně trvá na tom, že polský útočník je fyzicky připraven; problém je spíše v jeho hlavě...

"Osobně si myslím, že po fyzické stránce je připraven na návrat už nějakou dobu, ale je to více o psychologické stránce věci. Problém je, že být fyzicky v pořádku nutně neznamená být připraven též morálně a mentálně," připomíná doktor, který dohlédl i na Milikovu rekonvalescenci po úrazu z října 2016.

"Milik se rychle zotavil ze svého prvního zranění kolene, ale jakmile si poranil to druhé, lidé začali říkat, že jsme jeho návrat uspěchali. Jako lékař vám mohu říci, že to není pravda," odmítá nařčení De Nicola v rozhovoru pro Radio Punto Zero.

Zdravotnický tým Neapole přitom nedávno čelil další vlně kritiky, když se Faouzi Ghoulam krátce po zahojení přetrženého zkříženého vazu v koleni opět vracel na marodku s utrženou čéškou.

"Specialisté nám potvrdili, že to druhé zranění nemělo s tím prvním co dočinění. Jsme otevřeni kritice a novému výzkumu, a je důležité se učit z chyb, ale v tomto případě věříme, že jsme žádné neučinili," uzavírá De Nicola.

Autor: Tomáš Daníček / football-italia.net

Komentáře (14)

Přidat komentář
hyper01

Poranil si jedno. Po dlouhé léčbě se vrátil. Poranil si druhé. V čem byl jeho návrat uspěchaný? Nechápu

Reagovat
hyper01

*koleno samozřejmě

Reagovat
fantomas

Nezridka tam spojitost je. Pri takovym zraneni, kdy pak mas nohu treba tejden v naprostym klidu, ti uplne odejdou svaly a vznikne nerovnovaha, ktera se muze obdobnym zraneni podepsat na druhy noze. Z tohohle pohledu se ten navrat uspechat da. A Milik se myslim pomerne rychle vracel. Ale kecal bych...

Reagovat
olis

tak Milik hral zapas po prvom zraneni uz proti Realu co bolo vo februari a nove zranenie sa mu stalo 7 mesiacov po tom ako hral proti Realu, mal za sebou celu letnu pripravu, toho casu tam preslo relativne vela, tam by som spojitost fakt nehladal

Reagovat
fantomas

Jj to potom me, kdyz uz tam je, tak se to vetsinou stane hned pote.

Reagovat
El Campeon

neměli ho vůbec kupovat za ty prachy ještě a po tom co předvedl na EURU tam byl pro mě za největšího paliče

Reagovat
JackDaniels.

Kurva do pici, tak tdn tym moze mat hracov akych chcr ked realicacny tym su na slabej urovni!!!!

Reagovat
olis

vsetko je mozne ale osobne neverim tomu ze by nieco podcenili, ten lekarsky tim tam je od cias Mazzarriho a dlhodobo maju spickove vysledky, osobne kazde leto ked im konci zmluva trpnem ci podpisu novu ale nastastie sa tak zatial vzdy stalo. skor ci neskor muselo prist k vaznejsim zraneniam aj u nas, tomu sa proste donekonecna vyhybat neda

Reagovat
mato Kreator

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Není Ledecká z Liberce? Taková haluz jízda a zlato

Reagovat
Kucka

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele