Léčba Pachetou nezabrala, Villarreal má pozvednout navrátilec Marcelino

10.11.2023, 16:35
Aktuality

Letošní sezona je teprve ve své třetině a Villarreal stihl už podruhé vyměnit trenéra. Začátkem září byl trochu překvapivě propuštěn Quique Setién a nyní odchází i jeho nástupce Pacheta.

"Villarreal oznamuje, že José Rojo Martín 'Pacheta' už není trenérem prvního týmu," stojí v prohlášení Žluté ponorky.

"Klub by jemu a jeho spolupracovníkům rád poděkoval za práci, odhodlání a profesionalitu během působení ve Villarrealu a popřál jim hodně štěstí do dalších budoucností," uvádí se dále v prohlášení.

Pacheta před příchodem do Villarrealu trénoval Valladolid a Žlutou ponorku vedl v osmi ligových zápasech, jeho bilance činí dvě výhry, tři remízy a stejný počet porážek. V Evropské lize tým pod jeho vedením uhrál ve třech duelech šest bodů.

Zítřejší trénink Villarrealu povede sportovní ředitel Miguel Ángel Tena, jeho kolegové z vedení pak mají za úkol doladit návrat dřívějšího kormidelníka. Španělský tisk už několik dní spekuluje o návratu Marcelina a po dnešním odvolání Pachety nabírá vše reálných obrysů. 58letý lodivod Villarreal vedl už v letech 2013 - 2016, naposledy působil v Marseille.

Autor: Tomáš Pavlík / mundodeportivo.com

Komentáře (4)

Přidat komentář
YNWA__MSN

Konečně...A čemu se diví, když Emeryho nahradí takovým retardem jako je Setién a ted tenhle...Kéž by Marcelino.. to by pro Villarreal bylo nej

Reagovat
JhonLimon

Retardovanost z tvého komentáře přímo čiší označit Setiéna jako retarda, když měl průměrně 1,7 bodů na zápas oproti Emerymu 1,78 je výborný

Reagovat
YNWA__MSN

To je sice strašně hezký (upřímně mě to i překvapuje), ale převzal tým v top stavu po Emerym, který s ním dokázal, to co dokázal..Jeho výsledky byly špatný, a proto letěl..Celkově si myslím, že na takové týmy Setién prostě nemá...Jeho angažmá v Barce bylo taky velký úlet...Je to trenér pro týmy jako Las Palmas, Leganés atd

Reagovat
GrimeBaller98

Ukazka toho jak je Emery skvelej kouc a tezko se nahrazuje

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele