Le Guen po další ztrátě kritizoval rozhodčího

26.11.2007, 13:48
Aktuality
Fotbalisté Paris Saint-Germain se i nadále potácejí v krizi a po loňské neúspěšné sezoně zřejmě nebudou o pohárové příčky hrát ani letos. Klub z hlavního města Francie včera podlehl Nice 1:2 a propadl se až na sestupovou osmnáctou pozici...

Všechno přitom mohlo být jinak a PSG si mohlo z Nice odvézt alespoň bod, nebýt omylu rozhodčích ze 76. minuty. V ní se hlavou prosadil Camara, pomezní rozhodčí však viděl ofsajd a regulérní branka, což následně potvrdil i televizní záznam, tak nebyla uznána.

"Rozhodčí dokáží vše ještě zhoršit. Je to jejich způsob reakce, což je mrzuté. Dokáží to přiznat, ale potíže dělají i nadále. Zasloužili jsme si bod a opravdu nejsme šťastní," stěžoval si po utkání Paul Le Guen.

Utkání řídil jako hlavní sudí Tony Chapron, na něhož v PSG nemají příliš dobré vzpomínky. V loňských zápasech se Sochaux totiž nařídil v neprospěch pařížského klubu dvě penalty, což připomněl i prezident Alan Cayzac. "Jsme v sestupové zóně. Ale pokud budeme mít i nadále stejné rozhodčí, budeme v ní pořád," nebral si Cayzac servítky.

Autor: Tomáš Pavlík / teamtalk.com

Komentáře (2)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Cayzacu nestěžuj si pořád na rozhodčí! Ta tvoje taktika skupování mladých, perspektivních nikoli však dostatečně kvalitních hráčů je na shit!

Reagovat
smazaný uživatel

jsem fanda PSG ale už mně to docela leze na nervy,mohli by se víc snažit maj na to a mohli by koupit lepší hráče maj na to prachy. aspon ze maj nej Hooligans BoulogneBoys

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele