LE GUEN DÁVÁ LYONU SBOHEM

10.05.2005, 00:40
Aktuality
Paul Le Guen již nebude vést čerstvého francouzského mistra Olympique Lyon. Bývalý reprezentant Francie se totiž rozhodl neprodloužit s tímto týmem kontrakt, který mu vyprší v červnu tohoto roku.

Le Guen převzal v červnu 2002 žezlo po Jacques Santinim, rok poté, co byl propuštěn ze Stade Rennes. S týmem dokázal divy, dvakrát za sebou se s ním dostal do čtvrtfinále Ligy Mistrů a ve francouzské lize získal tři tituly za sebou. Je tedy velikým překvapením, že už nechce v Lyonu nadále pokračovat. Úspěšný kouč své rozhodnutí oznámil tři kola před koncem sezóny. Podle médií je důvodem odchodu veleúspěšného trenéra lukrativní nabídka ze zahraničí, sám trenér se podle svých slov o budoucnosti ještě nerozhodl.

Le Guenova budoucnost na Stade Girland byla předmětem intenzivních spekulací. Jeho svěřenci dokonce podepsali petici, v které ho chtěli přesvědčit, aby zůstal. Nic platné, od léta si budou muset zvyknout na nového lodivoda. V úvahu připadají tito: bývalý trenér Nantes a San Sebastienu Raynald Denoueix, kouč Rennes Laszlo Bölöni či Claude Puel z Lille.

Autor: David Kubáň

Komentáře (9)

Přidat komentář
Xavi

hmm tak to bych rád věděl, kam pak půjde

Reagovat
smazaný uživatel

Uvidíme,ale spravil dobre-odišiel na vrchole.Možno už nemal ani motiváciu.

Reagovat
HOST*Brl

Vychádza to na Španielsko alebo Anglicko. Možno Valencia, Real alebo Newcastle.

Reagovat
smazaný uživatel

Real v žiadnom prípade.

Reagovat
Xavi

Já bych tipoval Valencii! Nebo spíš bych jim to přál

Reagovat
smazaný uživatel

pořád bych radší Césara Ferranda

Reagovat
smazaný uživatel

další spekulace je Victor Munoz (Zaragoza), pokud by přibalil Davida Villu tak jsem pro

Reagovat
HOST*Peca

Vychází mi z toho Newcastle, Valencie nebo La Coruna. Pro Lyon je to velká ztráta,měl úspěchy a na předváděnou hru se dalo opravdu koukat. Je to simpaťák, fandím mu.

Reagovat
HOST*PUYOL

Myslim,ze pojde do niektoreho zo spanielskych timov,ktorym sa nedari-La Coruna,Valencia.

Dufam,ze "vojnu" o super trenera vyhra jeden z tychto 2.A razom maju po problemoch..

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele