Lazaro se po půlroce v Interu Milán stěhuje do Newcastlu

24.01.2020, 16:45
Aktuality
Valentino Lazaro v létě přestupoval z Herthy do Interu Milán a nyní se stěhuje znovu. Rakouský křídelník se na Apeninském poloostrově nedokázal prosadit a plnil roli náhradníka, řešením se nakonec stal odchod do Newcastlu United, ten hráče získal na hostování s opcí...

Lazaro si na severu Itálie nevybojoval místo v základní sestavě a celkem nastoupil jenom k jedenácti soutěžním zápasům. Už v průběhu podzimu se spekulovalo o jeho možném návratu do Berlína, úspěch ovšem nakonec slaví Newcastle - anglický celek za půlroční hostování zaplatí 1,5 milionu eur, dalšího 23,5 milionu do Milána pošle v případě, že se rozhodne aktivovat opci na trvalý přestup.

"Jsem velmi šťastný, že zde mohu být a už se nemohu dočkat, až se potkám se spoluhráči, vyběhnu na trávník a snad pomohu ke spoustě vítězství. O klubu jsem slyšel jenom samé skvělé věci a pozitivní byla i jednání s trenérem. Právě tato jednání mě přesvědčila o tom, že Newcastle je tím správným místem," řekl Lazaro.

"Valentino je kvalitním fotbalistou, který přinese kvalitu a další možnosti do naší ofenzívy, v níž se potřebujeme zlepšit. Může hrát na několika postech, ale primárně se jedná o křídlo s vynikajícími centry. Pracovali jsme tvrdě, abychom porazili další zájemce a získali ho. Společně s Nabilem Bentalebem představuje další velkou posilu," mne si ruce manažer Steve Bruce.

Autor: Tomáš Pavlík / football-italia.net, nufc.co.uk

Komentáře (658)

Komentáře k článku naleznete zde.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele