Lavička už podruhé odmítl Brno

01.12.2008, 09:39
Aktuality

Text článku byl v souladu s podmínkami smlouvy s autorem článku, agenturou ČTK, ze systému vymazán.

Autor: ČTK

Komentáře (23)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Njn Prosi penize nejsou vsechno. To su zvedavej, ktere vycpele jmeno k nam nakonec prijde. Momentalne je asi nejvetsi kandidat Straka.

Reagovat
Vasil

Je sice pěkný že chce trenéra s jménem, ale tohohle šaška nám snad do Brna nepřitáhne.

Reagovat
smazaný uživatel

Ja bych byl klidne pro at zustane Krecek. Protoze momentalne v ceskych luzich a hajich neni volny trener co by podle me pasoval do role trenera brna.

Reagovat
Vasil

Asi jo no, když jsme si nechali odejít Soukupa.

Reagovat
soukup

a jak se měl Soukup podle tebe udržet? to se měl vyhodit uličný, kterej tou dobou bojoval o poháry?

Reagovat
Vasil

To mě právě se*e že to nešlo. Soukupa mám rád, vypadá jak rozumnej chlap.

Reagovat
smazaný uživatel

Pan Pros je asi jedinej, kdo vyznava filozofii prodat co nejvice hracu a soucasne zlepsit postaveni v tabulce oproti predchozimu roku. Takze jedinej trener, kterej to skousne, muze byt nejakej mladas beze jmena. Pan Krecek je idealni, nekeca a je rad ze ma sanci.

Reagovat
Vasil

Je sice zvláštní, že to bez těch hráčů šlo, ale na jaře to fakt šlo. Vyhrávalo se. Navíc Mazucha nahradil Dvorník, Kaloudu Kalivoda, Holka Mareček, Siegla Čoupek, Bestu Heinz. Početně ani kvalitativně kádr neoslabil, jen už prostě hrajou havno

Reagovat
smazaný uživatel

Dvornik byla posila, Marecek se taky vypracoval, ale tim to podle me konci. Kalivoda zahral dobre asi jen s Libercem doma, Heinz sice podrzi mic ale tim to konci, Siegl nebyl zrovna tvurce hry takze Coupek jej nahradil, ale hrac jako Besta, ackoliv problemovej, tam neni. At hral za brno nebo za sebe, nevypustil jedinej balon. A k tomu by je mel motivovat trener - vsechny.

Reagovat
milan78

kalivoda.., za toho slavie ještě zaplatila ?! protože ten přestup nikdy nepochopím....

Reagovat
soukup

neřekl bych, že bysme prodávali oproti jiným týmům nějak moc hráčů. Navíc jak často dostaneš za hráče z české ligy 5M euro? navíc když se mu povedl defakto jen jeden turnaj a 8 zápasů v lize. Místo Holka je tu mareček, kterej je ještě větší talent než byl předtím Holek (kterej tu byl 3 a půl sezóny, kterej talent v český lize vydržel dýl?) a ty prachy co Pros musel do brna nalít když přicházel, ty už nikdo nevidí.

Reagovat
Vasil

Bestič je nenahraditelnej, o tom žádná. Lidi ho kritizujou, ale byl to snad jedinej hráč Brna, kterej ze sebe neváhal udělat před celým národem vola (gól rukou s Mostem, to s Řepkou by udělal každej fotbalista), jenom kvůli vítězství. Ale že Kalivoda bude hrát tak blbě jak hraje jsem nečekal třeba. A Pros asi taky ne.

Reagovat
Vasil

reakce na "stodjan"

Reagovat
georgeo

jde vidět, že Lavička má charakter a nežene se za penězi ted by se Brnu náramně hodil již výše zmiňovaný Soukup, ten by měl respekt a zaroveň by byla záruka, že bude kvalitně pracovat s mládeží a postupně ji zapracovávat do sestavy

Reagovat
soukup

tady nešlo jen o peníze, to, že bude moct vybírat hráče i spolupracovníky mu jen tak někde nenabídnou, takhle to funguje v český lize jen ve Slavii (zatím) a moýná i proto je tam kde je, škoda, že to nevzal

Reagovat
georgeo

když to sám říkáš Miro Soukupe

Reagovat
soukup

no já tu přezdívku mám od jednoho kamoše, kterej řekl, že vypadám jak manžel jeho tělocvikářky soukupové a protože je to hrozná debilita, tak se to ujalo a já už si taky zvykl

Reagovat
smazaný uživatel

Škoda pro celou ligu i český fotbal vůbec. V Brně evidentně chtějí dělat fotbal dobře a koncepčně, což by jistě prospělo celé soutěži. Jediná další alternativa je Soukup, ale ten má snad kšeft v Egyptě ne?

Reagovat
smazaný uživatel

Já být Lavičkou, taky bych do Brna za této situace nešel...

Reagovat
$dolar$

Taky bych to nebral asi kvuli penezum, ale vzal bych to kvuli ty volnosti ( manazer-trener). Jako to funguje na celym svete. Je skoda ze to nevzal

Reagovat
smazaný uživatel

Správně, Víťo ...

Reagovat
smazaný uživatel

Hřebík

Reagovat
smazaný uživatel

Hřebík

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele