Lavička nepřijal nabídku na trénování Brna

05.11.2008, 20:08
Aktuality

Text článku byl v souladu s podmínkami smlouvy s autorem článku, agenturou ČTK, ze systému vymazán.

Autor: ČTK

Komentáře (64)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Kdybys nebyl medvěděm, stal by ses národním trenérem

Reagovat
smazaný uživatel

to je jak u blbejch, neustaly toco treneru dokola

Reagovat
smazaný uživatel

Jo to kolečko na spartě - do lůna fotbalové marnivosti- si ale mohl odpustit že?

Reagovat
fantomas

České kluby prostě, s výjimkou Slavie, neznají pojem koncepce. Přitom právě Slavii to evidentně nese ovoce. Sice to občas chtělo železnou trpělivost, ale ted se to konečně vyplácí.

Reagovat
smazaný uživatel

Ty si taky nevidíš na konec nosu co? Koncepce byla vždycky taky v Baníku a Liberci. Už nějaký pátek funguje i v Boleslavi, kdysi v Drnovicích, na Slovácku a poslední co já myslím začala v Jablonci u Komňackého. To je nejkoncepčnější trenér u nás.

Reagovat
smazaný uživatel

a ještě jsem zapoměl na koncepčně jepičí práci v Lázních Bohdaneč

Reagovat
smazaný uživatel

Víš co to znamená koncepce? Protože o liberci to nemůžeš říct ani náhodou Každoroční výprodej 4 hráčů základní sestavy mi nepřijde moc koncepční

Reagovat
smazaný uživatel

Náhodou letos se pan Karl vyznamenal.... Vyhodil jen Šinglára

Reagovat
smazaný uživatel

Tak napriklad pod Lavickou to vyresili tak ze v zime privedli nahrady a v lete prodali hrace a uz za ne meli nahradu

Reagovat
smazaný uživatel

Lavička měl hlavně štěstí. A samozřejmě to stim materialem co tam byl uměl Vyhrat ligu s tymem, ktery v lonske sezone vice méně seděl na lávce, uz svědčí o kvalite trenera

Reagovat
smazaný uživatel

Omyl koncepce nezakazuje prodej. Princip fotbalové koncepce není stavěn na neustálém posilování. Ani to nejde. O tom by mohli vyprávět letenští rumuni celé zimní večery

Reagovat
fantomas

No právě, na tom, že každoročně vyprodaj kádr (po sezoně nebo v zimě se vsadim, že prchne Kerič), opravdu neni koncepčního ani ň.

Reagovat
smazaný uživatel

Tam je problém s vedením. Dokud bude Slovan vlastnit Karl, tak se to nezmění. On to bere jako podnikání a chce natom vydělávat a zatim se mu to velmi daří. Přec jen ty odchody za posledních 8 let byly pěkně drahy.....

Reagovat
fantomas

Tak koncepce se rovná plán. A ten má alespoň Karl -> stát se miliardářem.

Reagovat
chrojo

Tak co já vím, tak v Jablonci se vyměnila půlka mančaftu v létě...a kromě Baníku nemá trenéra nikdo déle jak celou sezonu...Ještě teda Liberec, ale Škorpil je tam tuším rok a půl ne? Takže se taky o nějaké koncepci nedá mluvit

Reagovat
božský John

půlka mančaftu?...tak povidej..kdo všecko odešl...

Reagovat
božský John

Teda..z neplánovanejch odchodů..prosimtě Zelenku nepočítej..ten akorát krad hodinky...Baranek chtěl za penězi...ty nepočítej ju?...

Reagovat
chrojo

jo máš pravdu, já jsem si myslel, že to obměnily víc. Jablonec moc nesleduju, přeci je to jen přes celou republiku

Reagovat
božský John

Jasný..já jsem zdejší..ale máš zajímavý názory

Reagovat
božský John

právě že JBC pracuje od tý doby co přišel Fanda koncepčně...já z jablonce jsem ...jak zapracovává kluky z béčka pomalu ale jistě to se mi líbí..a navíc máme furt výborný mladý hráče..jednak vychovaný..jednak z Bosny a nebo vysledovaný a následně koupený(vukovič ze slávie)

Reagovat
fantomas

Prosim tě. Ostravu sem chtěl zmínit, tam přeci jen Večeřa taky pusobi dlouho a buduje solidní talentovaný tým. Zbytek ale mám pocit, že si děláš legraci. Komnacký je u Jablonce hodně krátko, na to, aby se dalo hovořit o tom, že tam něco už ted plánujou a maj jasnou představu do budoucna. V Liberci to skončilo odchodem Lavičky, dá se říct, totéž lze říct o Boleslavi a úprku Uhrina. Drnovice z před několika let mě ted nezajímají, dřív to bylo o něco lepší, to nepopírám. Slovácko zase srazila korupční aféra, v první lize už neni. Jinak je myslim zcela zřejmé, že v porovnáním s Anglií, řekl bych i Španělskem, je ta naše rotace trenérů přímo směšná.

Reagovat
smazaný uživatel

několik poznámek - Koncepci baníku nezačal Večeřa ale Komňacký. Kdyby měl v jablonci takové podmínky jako prve v Ostravě daří se mu líp. Ten člověk pracuje pouze koncepčně. Tu nedělá jeden člověk ale to jsi opomenul jak vidím. Rotace trenérů je u nás špatná, ale koncepci to neodporuje. Pro vývoj týmu může klidně odejít trenér. jde o to že u nás se tým trestá trenérem resp jeho odchodem. To že odejde trenér není konec koncepce.

Reagovat
chrojo

jo, máš pravdu, já jsem to trochu přehnal. Myslel jsem si že to obměnily víc.

Reagovat
božský John

Slouhlasim...máš naprosotu pravdu...hlavne s Baníkem..a u nás s Jabloncem taky..jsem zdejší takže mam asi víc přehled o hráčích než chrojo...

Reagovat
fantomas

Jenže každej trenér má veskrze dost jinou představu o trénování. Například když po Lavičkovi přijde zajíc Zach, muže sice kopčit, na to ale nemá kvality, a nebo to podělat. Což se mu povedlo. Na Komnackého sice Večeřa navázal, vcelku povedeně, ale pro mě byl samotnej odchod Komnackého nepochopitelný, resp. zbytečný, a kdyby zustal, možná by byl ted Baník ještě někde vejš. Tak to vidim já. Jinak - Baník, dobrá, už nejednou sem zde psal, že ten určitě beru, že pracuje koncepčně. Jenže kdo dál? Jablonec sice ted má Komnackého, ten tam je ale jen rok a když se bavíme o klubu, chtě nechtě prostě nemužeš říct, že Jablonec momentálně má jistou koncepci.

Reagovat
honziss

Koukni na Baník.. Večeřa tady trénuje už 3 rok, během loňské, potažmo této sezóny byly prodlouženy smlouvy důležitým členům týmu a velmi nadějným mladíkům. Posily jsou vybírány velmi pečlivě a všichni (včetně fandů) si jimi musí být jisti. Když někdo odejde, je nahrazen minimálně stejně kvalitním borcem. V týmu se obejvuje spousta odchovanců. Kádr je konsolidovaný a sehraný. Atd. Atd. Samozřejmě Slávie už je o něco dál, Jarolím už tam je 5. (?) rok. Ale netvrdil bych že jen Slavia zná pojem koncepce.

Reagovat
smazaný uživatel

Dál je jen o stadion. Ale však oni o něj možná příjdou až ČEZ zvedne ceny

Reagovat
fantomas

Tak ted bych o tobě mohl říct totéž co ty o mně - nevidíš si na špičku nosu.

Reagovat
smazaný uživatel

Musel jsem tě nechat vyrovnat ne?

Reagovat
fantomas

Reagovat
honziss

To je trochu slaboduché napsat tohle. Jednak to s ČEZem je jen uměle vytvořena aféra a jednak, ikdyby dál byla "jen" o stadion tak co. Ten staďák jí může celá liga závidět. Né že by Bazaly nebyly špatné, je to tradice a tak, ale Eden to je fakt paráda a musím se přiznat že mě strašně baví se na Slávii dívat když hraje doma, baví mě se dívat na to že i český klub má takový stánek. Proto se už nemůžu dočkat až se začne stavět v Brně, Plzni, Ostravě (věčnou slávu Bazalům, i po nuceném odchodu).

Reagovat
smazaný uživatel

Ale vždyť to byla sranda. A já řeknu klidně že máte pěkný stadion a naopak Bazaly jsou děsné.

Reagovat
honziss

Počkej, jak si to myslel že máte pěkný stadion a Bazaly jsou hnusné?

Reagovat
smazaný uživatel

Bazaly nejsou hnusné, ale takovému týmu zastaralé, nemoderní, bez desingu dnešní doby a již se špatnou ergonomií zázemí. V Ostravě jsou peníze na výstavbu (tak trochu o tom něco vím) ale do reko město takto nepůjde ani kdyby to stálo třetinu a postavit na zelené je ekonomicky neúnosné pro současného majitele. Podle mě stadionmohl být hotov už před cca 2 lety. jedna věc je koncepce týmu o které se tady bavíme a druhá koncepce vedení a finančního sektoru. Tam je baník bohužel o dost níž než v tabulce.

Reagovat
honziss

To máš pravdu, já spíš mluvím o tom, že Bazaly jsou prostě legenda, kterou jen tak někdo nevymaže. Prostě to byla vždycky pohoda, sednu na bus do Ovy a hurá na Bazaly. Ale odchod na nový stadion nebo rekonstruované Vítkovice je prostě nevyhnutelný. Takže ikdyž mě blížící se konec Bazalů mrzí, na nový stadion se těším (pokud bude), pokud se nakonec město rozhodne pro Vítkovice, tak se moc netěším, ale tak co už no.

Reagovat
fantomas

Začíná třetí rok, přišel v roce 2005, Večeřa 2006. Nicméně tušil sem, že mi dáte Baník sežrat, taky byl ale jediný, nad kým jsem ještě přemýšlel že ho zmínim. Píšu o něm výše.

Reagovat
honziss

Reagovat
smazaný uživatel

Tak konkretně ve Slavii byla koncepce téměř vždycky, akorát Leška ji vždycky smetl se stolu a prodal všechno, co třikrát dobře koplo do mičudy. Teď to vypadá, že finanční průšvihy budou v E Side Property. Jsem zvědav, jak dlouho to bude trvat, než nějakej jeho průšvih zase odsere přímo Slavia. Toho chlapa byl Slavii čert dlužen a jestli budu mít příležitost, vlastnoručně ho utopím v betonu.

Reagovat
fantomas

Reagovat
smazaný uživatel

V Brně je plno mladejch a snad by mu vedení dalo i prostor, tam by se mi líbil. Škoda.

Reagovat
smazaný uživatel

To jsem necekal

Reagovat
smazaný uživatel

Pros opět vyhořel, Křeček forever .

Reagovat
honziss

A morče jakbysmet.

Reagovat
chrojo

první by v Brně měli něco udělat s těma svýma primadonama včele se Střeštíkem

Reagovat
smazaný uživatel

presne tak Strestik si mysli ze kdyz jeden zapas odehtraje lip nez Kalouda tak ze je hned nejdulezitejsi a na poslednich domacich zapasech kde sem byl to jenom sral zlatej klouda skoda ze si vybral zrovna zasrany cska+holek nechapu proc sel to dnipra

Reagovat
chrojo

tak řekl bych, že holka plnohodnotně nahradil Mareček, ale Kalouda se tím svým přestupem hodně zakopal. Vždyť odehrál snad tři utkání za áčko. Sice byl zraněnej, ale to je jedno. Prostě se tam neprosadil. Měl ještě sezonu počkat a pak jít někam na západ.

Reagovat
honziss

Stačilo by, kdyby zůstal v Brně ještě půl roku a ne aby šel do Ruska pár dnů před startem ligy.

Reagovat
soukup

a kdo je ppodle tebe všecko primadona, kromě střeštíka?

Reagovat
smazaný uživatel

skoda urcite by se tam chytl

Reagovat
honziss

200. pro Bazaly.

Reagovat
Tomanatura

Ještě ti chybí 167 příspěvků puso

Reagovat
Tomanatura

157

Reagovat
honziss

To už je dopředu.

Reagovat
smazaný uživatel

Lavicka by se mi u nas nelibil. Chce to nekoho neokoukanyho, bohuzel Pross de jenom po jmenech a chce asi este letos uhrat pohar UEFA ae to uz muzem zabalit. S takovym kadrem se to proste neda minula sezona byla nadprumerna. To uz se letos opakovat nebude.

Reagovat
smazaný uživatel

Mě by se i líbil,já bych vyhodil Prose,jenom prodávají,aby vydělali a sami nemuseli dávat prachy(jenom čekám,kdy půjdou Mareček,Střeštík a Šural - víc jak 2 roky jim nedávám).Kaloudy,Holka a Mazucha je hrozná škoda,všichni do jednoho hnijou na lavičce a přitom jsou to ohromný talenty-hlavně Mazuch,kdyby šel do Leverkusenu,tak se za ten rok,co měl ještě zůstat mohl strašně zlepšit.Ale za to může i jeho otec,kterej ho nacpal do Fiorentiny(spolu s Prosem).

Reagovat
Vasil

No až Střeštík přestoupí za velký peníze do zahraničí tak se pudu ožrat, už aby to bylo...

Reagovat
smazaný uživatel

Pros se mi zatim vubec nelibi, akorat chce postavit stadion a zadat to sve firme aby mohl vydelat love. Uz i ten novej travnik na srbske delalla jeho firma. Fotbalu vubec nerozumi na to ze ma tak velky slovo v predstaventsvu klubu. Podle me by chod klubu sverit nekomu jinemu do rukou.

Reagovat
soukup

až na to, že pros je majitel, takže se sám asi nevyhodí a to, že do klubu nevrazil peníze snad nemyslíš vážně. v době kdy brno kupoval tak tu byly dluhy v rádu několika desítek milionů, takže první rok a půl do kluibu sypal peníze jen čistě on, zároveň bylo postaveno za 150M tréninkový centrum mládeže a to že za 2 roky od doby co sme se rok co rok sotva zachraňovali v posledních kolech máme tým co má reálný pohárový ambice. navíc myslíš, že bysme tu holka, mazucha, kaloudu mohli držet donekonečna když je chtělo spousta týmů z evropy a mávala jim přes nosem smlouvama kde berou několikanásobně víc než v české lize? navíc holek ani kalouda nëbyli puštění hned ten 1. přestupní termín. a třeba na marečka i střeštíka byly nabídky i teď v létě, ale pros řekl, že nikoho neprodá a tak taky udělal. stejně tak už několikrát měl nabídky ze zahraničí trousil a taky nikam nešel. takže pros je ten poslední komu by se mělo nadávat.

Reagovat
smazaný uživatel

ježiš, díky bohu!! Lavicu fakt ne .. můžem nechat Křečka do konce sezony a po MS20 přivýst zpátky Soukupa, to je asi nejlepší řešení

Reagovat
smazaný uživatel

Ty jsi mimo, řekl bych.

Reagovat
smazaný uživatel

BTW: Kde teď hraje Šinglár?

Reagovat
smazaný uživatel

Mám pocit, že ve Wisle Kraków, ale 100% jistej si nejsem

Reagovat
fantomas

Zrovna před hodinou sem ho potkal v OC Nový Smíchov.

Reagovat
smazaný uživatel

Víťo měl si zůstat :( Místo toho tam máme Chovance

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele