Laursen stále čeká na smlouvu

17.11.2007, 13:55
Aktuality
Dánský obránce ve službách Aston Villy Martin Laursen se po vleklých zraněních, která provázela začátek jeho angažmá v birminghamském klubu, dostává do formy a stal se důležitou součástí týmu Martina O'Neilla, přesto pomýšlí na odchod. 30letý bývalý hráč AC Milán totiž stále čeká na nabídku nové smlouvy, ta současná mu vyprší po sezóně...

"Nechci sám manažerovi o nic říkat. Je to na něm nebo na klubu, pokud mají zájem, přijít za mnou a nabídnout mi smlouvu, abych zůstal. Jsem celkem rád, jak to v Aston Ville jde, ale pokud nebudou mít zájem, budu hledat jinde. Leden není daleko a přestože já se budu dál jako vždy soustředit jen na zápasy, můj agent už monitoruje situaci," prohlásil Laursen. Ten bude moci v lednu začít jednat s jinými kluby o angažmá pro příští sezónu, pokud do té doby nepřijde nabídka nové smlouvy.

Autor: Petr Starý

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele