Laudrup nepropadá panice

31.10.2007, 10:22
Aktuality
Getafe je letos pouze slabým odvarem toho týmu, který v loňských sezonách obíral o body favority a útočil na pohárové příčky. Malý klub z Madridu se zatím pohybuje na sestupových pozicích, jeho trenér Michael Laudrup ale nic nevzdává a je spokojen s přístupem hráčů...

Bývalý vynikající dánský fotbalista v létě nahradil Bernda Schustera a v devíti zápasech se z vítězství radoval jenom jednou. Obratem k lepšímu měla být výhra v Poháru UEFA na hřišti Tottenhamu, Getafe na ní však nenavázalo a o víkendu podlehlo Santanderu.

"Na tréninku jsem u žádného z hráčů neviděl svěšenou hlavu. To je důležité. Jsem přesvědčen o tom, že našich jedenáct hráčů se vyrovná se vším, protože dobře znají situaci. I napříč našemu špatnému postavení na nás ostatní týmy nemají velký náskok. Po několika dobrých výsledcích se z pásma sestupu vyhoupneme, ale je třeba jich dosáhnout," prohlásil Laudrup.

Autor: Tomáš Pavlík / goal.com

Komentáře (2)

Přidat komentář
HOST*Cesc

Hlavne je chyba ze prodali toho Guizu do Mallorcy...protoze tomu to v Getafe aji strilelo no a ted mu to aji celkem strili v Malorce

Reagovat
HOST*maro

je jen otazka casu kdy getafe pujde nahoru,uz dnes doma s bilbaem verim v to ze vyhraje!

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele