Laudrup: Myslím si, že tři body jsme si zasloužili

22.11.2010, 15:58
Aktuality
Mallorca loni porážela jednoho soupeře za druhým na svém hřišti a v konečném účtování Primera Division skončila na pátém místě. Také letos se jí daří a je postrachem favoritů, ovšem s tím rozdílem, že body vozí i z venku...

Mallorka doma ze šesti zápasů získala letos jedenáct bodů, dalších sedm pak získala na hřištích soupeřů a ve všech případech se jednalo o překvapení. Nejprve vytěžila z minima maximum na Camp Nou a remizovala 1:1 s Barcelonou, poté vyhrála 2:1 ve Valencii a včera se jí stejný kousek povedl i v Seville, o její výhře rozhodl Webo až v nastavení.

"V prvním poločase jsem si užíval pohled na naší hru. Myslím si, že tři body jsme si zasloužili. Neříkám, že jsme o výhře nepochybovali, to by znělo arogantně, každopádně jsem byl přesvědčen o tom, že máme vše potřebné k tomu získat tři body," řekl po utkání spokojený kouč Michael Laudrup.

"Nejdůležitější ze všeho je sebevědomí hráčů, kteří věří, že můžeme vyhrát i venku," dodal dánský trenér.

Autor: Tomáš Pavlík / goal.com

Komentáře (11)

Přidat komentář
niflheim

POdle mě je to hodně velká škoda, že je nenechali hrát v EL.

Reagovat
Kovi81

Reagovat
smazaný uživatel

Je to svinstvo.

Reagovat
Puskas

Laudrup - to byl plejer!!!!!!!!!!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Přesně škoda vyloučení z LM, výhra pochopitelně zasloužená, hlavně za první půli.

Reagovat
cristiano.K.

EL

Reagovat
smazaný uživatel

z EL teda

Reagovat
smazaný uživatel

mallorca je proste zahada. i kdyz kazdorocne prodaj nejlepsi hrace, tak se nejakym zpusobem vzdycky drzi. maji spolu s getafe snad nejlepsi vedeni ve spanelsku...

Reagovat
smazaný uživatel

A zaplať pánbůh za to ...

Reagovat
smazaný uživatel

Za to, že Getafe má dobrý vedení? No tak když jde o to skasírovat pánaboha, tak jsem pro

Reagovat
smazaný uživatel

potenciální náhrada za Jola..

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele