LATKA NA HOSTOVÁNÍ DO BIRMINGHAMU

30.01.2006, 11:18
Aktuality
Slavia se bude muset v boji o titul obejít bez Martina Latky, 21letý obránce totiž odchází na hostování do Birminghamu. V anglickém klubu se setká s dalším českým legionářem Jiřím Jarošíkem...

Člen českého národního týmu do 21 let sice původně odletěl na ostrovy na testy do Middlesbrough, nakonec však skončil v síti jiného anglického klubu. "Birmingham byl jediný, kdo splnil nároky Slavie," řekl hráčův manažer Pavel Paska. Slavia by měla za čtyřměsíční hostování dostat 18 milionů korun. Ve smlouvě je navíc zakotvena opce na trvalý přestup. Kdyby ji Birmingham chtěl uplatnit, musel by pražskému klubu vyplatit částku pohybující se kolem 80 milionů korun. Latka nebude českému klubu chybět jen v lize, ale rovněž ve třetím kole Poháru UEFA, v němž na Slavii čeká italské Palermo.

Ligový debut v modrém dresu čeká Latku možná již tuto středu. Jednalo by se o skutečně ostrý start, protože tým manažera Bruceho zajíždí na hřiště Liverpoolu.

Odchodem Latky přibyla trenéru Karlu Jarolímovi jedna pořádná vráska na čele, Slavia má rázem problémy na postu stopera. Prodloužit smlouvu totiž odmítá Miroslav Holeňák a bývalý obránce Liberce by tak mohl za trest prosedět celé jaro na lavičce. Zájem o něho mají Zlín a Most, druhý jmenovaný již dokonce předložil konkrétní nabídku, hráč ji však odmítl s tím, že by rád zkusil zahraniční angažmá.

Slavia má však i další problémy. Kvůli nevyplaceným mzdám ji dal k arbitráži Brazilec Adauto, do Vaduzu odešel Patrik Gedeon, novou smlouvu navíc stále odmítá podepsat Stanislav Vlček. Další útočník, Tomáš Pešír, se nakonec nedomluvil na smlouvě s řeckým Iraklisem Soluň. Na Strahov by naopak mohli zamířit hráči Slovácka. Již dlouho se mluví o možném příchodu útočníka Milana Ivany, "sešívaní" mají zájem i o jeho spoluhráče Jana Rajnocha.

Autor: Tomáš Pavlík

Komentáře (21)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Koukám, že slavíci zase posilujou v boji o titul .

To, co předvádí Mr. Ležka posledních asi 6 let, je opravdu unikum. Takhle pomalu podkopat a zničit slavnej mančaft, to se nevidí s tím, že si na tom slušně nahrabe a postaví si i několik vil ...

Slávka zase pouští 6 hráčů a nekoupila zatím ani jednoho . Vím, že se to říkalo už mnohokrát, ale teď si myslím, že sešitci už opravdu míří do pásma těsně na hraně sestupu, což mě sere, protože by mě to fandovství Spartě bez Slávie ani tak nebavilo

Reagovat
smazaný uživatel

To máš pravdu, slavisti jsou v prdeli.. ještě že jim nefandím

Reagovat
smazaný uživatel

Že to samý říkali všichni buzíci ( = sparťani ) už před sezónou a kdepak jsou teď? Kdyby "větřík" nesrazil toho Jeslínka, tak 3 body nad sestupem, takhle pět.

Nám odešel jedinej hráč základní sestavy, takže nahradit ho snad nebude takovej problém. Holt někteří ( = všichni ) přihřátí sparťané koukají pouze na kvantitu, kvalita jim nic neříká, čemuž se s přihlédnutím na podzimní výkony a výsledky jejich klubu a zároveň obecné sparťanské inteligenci ( = nulová ) nelze divit.

Kdyby sparťané [ = lůza ( ale ono jich stejně 3/4 neví, co tohle slovo znamená ) ] místo rozbíjení stadionů koukali na hřiště, tak by si možná ( spíše ne, na to nemají ) všimli, že nás tlačí bota na levém beku ( slušně tam zahrál Löv, dopředu nic moc, ale to tam obstará Švento ) a v útoku. Útok nějak přežijeme s Vlkem, Fořtem, Pešírem a Černým, popř. zkusit ještě Bakoše nebo toho maďara, nalevo Löw, pak snad už konečně koupíme Rajnocha. Po zranění se nám vrátil Švec, Kratochvíl a Kalivoda z hostování, je na čase vzít do 1. týmu Černýho s Jandou a Heldem ( To se obvykle tak dělá, víte? Né jen postavit akademii a pak nedat odchovancům šanci, ano? Snažte se to pochopit, jáá vím, že je to pro sparťanský pidi-mozeček těžké a bolí to, ale zkuste to. ).

Přeji pěkný den.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak jsem z tohohle zvratku přečetl asi 3 řádky a stačilo to.

Do teď jsem tě bral jako sice postiženýho slávistu, ale jinak inteligentního tvora. Tímhle si dokázal, že jseš fakt myšlenkový poleno

Ale užil sis při tom, když si to psal, že jo?

Reagovat
smazaný uživatel

Nebreč, sem ti vzal dudlík, co? Najednou se ti nelíbí, když se někdo baví na tvůj účet, že? Ale dělat to samé mě ti o Vánocích přišlo tak strašně vtipné... To opět ukazuje, jak jsi slabý, nemluvě o tom, že jsi se naprosto shodil důkazem tvé absolutní neznalosti situace. Opravdu pouze sparťanský zoufalec neznající situaci může vyplodit ten tvůj hnůj, doplněný o "nezbytné" smajlíky, aniž by se aspoň podíval, kdo na podzim hrál a kdo ne, prostě ubohé ( ale od tebe se to dá čekat... ).

Reagovat
smazaný uživatel

Takže teď jsi mě vážně dost naštval. Pochybovat o mě jako člověkovi mě nevadí, ale pochybovat o mých znalostech fotbalových - tos přehnal.

Takže - samozřejmě, že vím, že Zbončák hrál mizerně, ale nemáte za něj na jeho levýho beka nikoho, kromě snad ještě horšího Hubáčka, kterého mimochodem ještě ani nemáte zaplacenýho, a kterej se dost možná ještě vrátí do Zlína, takže to máš díru v sestavě jak vrata, za Latku by mohl být nástupcem Holeňák, kterej ale taky bere do zaječích a ve Zlíně už pro něj maj sepsanou smlouvu. Já si teda myslím, že toho asi pro teď ještě udržíte. Je však otázkou, jak hráč, kterého držte proti jeho vůli bude hrát, další náhradou je nevyhranej Zábojník. Ale tahle supermladá stoperská dvojice Suchý - Zábojník by taky mohla shořet jak papír, protože nemají vůbec zkušenosti ...

Místo Gedeona hraje už celej podzim Hdlička nebo Švec, to taky vím, ale určitě mi dáš za pravdu, že výkoností Gedeona před zraněním nedorostl ani jeden z nich ...

A jsme v útoku, kde vám zůstal Vlček, kterej má smlouvu do léta a prodloužit ji nehodlá a kopyto Fořt, náhrada žádná, protože jste prozřetelně prodali jak Pešíra tak v béčku nastupujícího Černocha a k tomu ještě na vás sere Adauto.

Takže vaše jedenáctka je vcelku kvalitní, o tom žádná, ale náhrady nemáš ... A karty a zranění přijdou, to k tomu patří, takže kdo bude naskakovat v případě, že vám vypadnou cca 3 až 4 hráči základu? Dorostenci? Junioři? Nebo Leška a tvá prostoduchá maličkost?

Jestli mě sem napíšeš jedenáctku Slávie a k tomu ještě cca 6 až 7 náhradníků, tak máš bod, jinak se prosím neotírej o moje fotbalový znalosti. Buď tak hodnej

A ještě bych dodal, že v létě odejde asi i Piták, kterej je sice už o hodně slabší než býval, ale i tak to máš další díru ...

Reagovat
smazaný uživatel

No a ještě, abys mě nenapadal, že jsem fotbalově úplně v řiti, samo vím, že tam máte na zkoušce nějaký maďary a jednoho jugoše, ale to je otázka, jak jsou dobří nebo špatní, a jestli vůbec na ně seženete nějakej peníz, kdyby se náhodou chytli (stejně, jako na toho Dána, kterej se vám líbil, ale nechtěl hrát za suchý z nosu, tak jste ho nemohli angažovat )

Reagovat
HOST*kofr

přesně jsi to napsal....kdyby se dával bod, u mne ho máš!!dobrý příspěvek...

Reagovat
smazaný uživatel

ROFL, fakt se směju - přiznat, že si po lidský stránce špína, ale hájit si své fotbalové "znalosti", tomu se budu smát ještě za 10 let. Zvláštní, že v 1. článku nic a najednou takovej rozbor - kdepak si to opsal?

A kdo odejde nebo neodejde v létě neřeším, navíc pokud si nechaj Latku, tak dorazí kolem 60 mega, ale to ty, takový znalec přeci víš... My holt dokážeme bejt na špičce ligy i když jsme v létě neutratili 100 milionů za útočná "esa" nebo obrané "hráze", holt musíme jít cestou Ajaxu a vychovat si hráče sami, doplnit to 1-2 posilama a makat. Ti junioři, nad kterýma ty ohrnuješ nos ( jako Suchý nebo Švec ) strčí vaše obránce do kapsy. Kraje máme pokrytý slovákama ( nad kterýma můžete leda tak závistivě slintat ), do obrany stále máme místo Latyho Holeňáka, teď Dosoudila a hlavně se tam může zkusit Švec, levou obranu by mohl pokrýt Löw ( bundesliga je bundesliga, špatnej rozhodně není ), takže uvidíme útok.

Je pěkné, že stavíš obranu Suchý - Zábojník, ale Zábojník odchází hostovat ( ale to ty, znalec všeho, přece také víš ), navíc je mu už přes 25 let, takže tak supermladej zase není ( ale opět to všechno víš, už si to říkal ).

Vzhledem k tomu, že celej podzim nehrál Gedeon ani vymýšlející si Adauto, tak se ani nedá říct, že by odešli, Hubáčka škoda není, stejně jako Zbončáka - na lavce radši uvidim odchovance než tyhle dva ( to je opět rozdíl proti zmrd-partě ).

Nějakej dán mě netrápí - tvůj argument "za suchý z nosu" je super - asi to stejný se dá říct o Bobicovi.

Doufám, že sem ti druhá ukázka tvé neznalosti ( minimálně ) SKS stačila a přestaneš si tu vymýšlet, lhát a cucat si z prstu.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak na tohle fakt nemám

1. lidsky jsem se neodepsal, akorát mám na háku, že mě lidsky odepisuješ TY

2. svoje fotbalový znalosti jsem nepopsal jako dokonalé, jak dedukuješ ty

3 nikde jsem nepsal, že na podzim za vás hrál Adauto ani Gedeon, naopak jsem psal, že místo Gedeona hrál Hrdlička, takže zase vedle jak ta jedle, jen jsem napsal, že jejich prodej byl prozřetelnost sama

4. to, že pouštíte na hostování Zábojníka jsem fakt nevěděl, ale jen to potvrzuje mojí prvotní myšlenku o absenci jakékoli strategie slávistického vedení, co se týče přestupový politiky

5. že jste údajně obrdrželi za Latku asi 60 mega jsem se taky dočet, dokonce se spekulovalo něco o 80ti, ale jak znám Lešku, tak z těch 60ti půjde 30 do jeho vily, 5 za nový fáro a 5 na normální výdaje no a těch zbývajících 20 půjde na úhrady slávistickejch závazků ať už bývalým nebo současným hráčům, tak i jako splátky za hráče jinejm klubům ...

6. nad vašema juniorama nos neohrnuju, to jen ty sis můj článek blbě přežvejkal, což je ale tvoje blbost. Ale zase napsat, že by mohli kohokoliv strčit do kapsy, může jen slávistická hlava pomazaná ..., ikdyž ve svým věku mají celkem stabilní výkonnost, o tom žádná.

7. že možná přijde Dosoudil jsem se dozvěděl až po napsání mého příspěvku, ale už se mi nechtěli dělat dodatky a stejně se mi nezdá jako hráč, kterej by měl zalepit ty díry, co v obraně máte

8. Bobič k nám chtěl, ale my už jsme tahouna v podobě Řepky měli, takže srovnání z vaším Dánem kdo ví odkud, na kterého jste prostě a jednoduše nesehnali peníze, je zase bokem ...

9. a nakonec: jeden z nás lže, vymýšlí si, vidí rudě (nebo možná červonobíle), ale já to nejsi

10. nevím, co si chceš dokázat, jestli to, že jsi chytřejší, lidsky lepší, máš lepší zdroje informací nebo co vlastně , ale u mě jseš jen další zamindrákovanej slávista, kterej Spartě závidí i nos mezi očima. Probuď se; já s tebou končím, protože naše debata se zvrtla (hlavně z jedný strany) v osobní osočování, napadání a hledání sebemenších chybiček.

11. než mě zase napíšeš, jaká jsem lidská zrůda a jak vím o fotbale jen to, že se hraje na 4 třetiny, tak se běž vydejchat na čerstvej vzduch, upušť trochu své červenobílé páry a sundej si ty slepecký brejle od tvého oblíbeného pana inženýra LEŽky, ty gumo

PS: dnes se skvěle bavím, takhle nasranej slávista, to bych měl někde archivovat. Škoda, že nemáš webkameru, celkem bych si rád prohlídl tvůj nasranej slávistickej xichtík

Reagovat
smazaný uživatel

jinak, nemáš třeba ICQ? já bych si s tebou hrozně rád pokecal, takhle "z očí do očí".

Reagovat
smazaný uživatel

Chudáčku, nějak ti došly argumenty, ne? Jasně sem dokázal tvůj naprosto nulový přehled o fotbale, nějaká tvá rádoby hodnocením ubohé kvality mě nezajímají, už si zase cucáš z prstu a zamlouváš. Navíc nemám co komu závidět, já si žiju nad poměry a Slavii nefandim kvůli tomu, kolik má nebo nemá peněz, to přenechávám sparťanům. Já sem pyšnej, že se můj klub drží na špici i bez peněz a není namočem v uplácení jako sparta ( viz. odposlech (ne)Pelty ), ale to ty nepochopíš.

A nevnucuj se, ICQ ti nedám, to dávám pouze kamarádům a to ty nejsi a nikdy nebudeš.

Reagovat
smazaný uživatel

A má vůbec někdo to štěstí, že ICQ má?

Reagovat
smazaný uživatel

...tvé ICQ...

Reagovat
smazaný uživatel

Má je PJ

Reagovat
smazaný uživatel

Jé, sorry, to bylo na wectorka nerváčka

Reagovat
smazaný uživatel

Zato ty´s mě argumentama přímo umlátil

Fandi si homelessklubu kvůli čemu chceš. Jen nevím, čím tě pan inženýr KECAL tak zfanatizoval, nebo ty vaše ostudy nevidíš, vždyť se o tom píše co chvíli v novinách - to je furt dluhy, neplacení, arbitráže, planý kecy o stadionu, o tilulu, o Evropě, hráči vám utíkají do Mostu, do Blšan (!!!), do Zlína, do Lichtenštejnska (teda spíš do druhý Švýcarský ligy). Nepřijde ti, že se někde stala chyba?

Reagovat
smazaný uživatel

ja se jenom chci distancovat od Sparty, protože tento klub přímo nesnáší, a proto se taky nemohu zasmát a nasrat u tvých narážek.. a vy všichni pražáci(slávisti a sparťani) si můžete podat ruce..

Reagovat
smazaný uživatel

Opět se ukazuje tvá fotbalová imbecilita - za Gedeona sme dostali 7 mega ( opět víš, ty víš samozřejmě všechno ), to je dobrý obchod za hráče s končící smlouvou a věkem přes 30. Most a Blšany, fakt další tvoje zoufalství se Zbončákem a Pešírem, o který trenér nestál, stejně jako o Holeňáka. Prosimtě, zjisti si nejdřív fakta, už 3. příspěvek, kde akorát lžeš, překrucuješ pravdu a snažíš se vycucat si z prstu cokoli "použitelnýho". Už jsi s tím trapný, takže doufám, že se pokusíš využít služby některého vyhledávače, opíšeš něco normálního ( tentokráte prosím celý článek, posledně ti to moc nevyšlo ) a budeš ze sebe dělat znalce.

Reagovat
smazaný uživatel

Takže, tohle je můj fakt poslední příspěvek k tomuto tématu, protože ke Slávii už fakt víc nevím a papouškovat to tady po 5x, 10x, 20x fakt nechci. Ty máš svou leškovskou pravdu, já mám svou pravdu. Abych použil tvoje slova: "Ztrapnil ses tady dneska a včera celkem dost." A mě osobně tahle sonda do tvý fanatický slávistický dušičky celkem stačila. Mám štěstí, že má Slávia i dost opravdu chytrejch a objektivních fandů, ze kterejma si můžu fakt narovinu a popravdě pokecat o fotbale a o zoufalé situaci ve Slávii(teď samo i ve Spartě - ale Sparta má dobrou perspektivu se z toho do roka vysekat). S tebou to, jak jsem se přesvědčil, vážně nejde. Nebudu tady psát něco o tom, že jseš "slabý jedinec" (protože tě neznám), ale asi na tom něco bude, když tě pan Ležka tak zbláznil, že schvaluješ všechna jeho rozhodnutí a bráníš tady Slávii i za cenu svýho totálního lidskýho propadu

Reagovat
smazaný uživatel

Fajn, celou dobu hsi tu pouze lhal a snažil dělat chytrého ve věcech, o kterých nic nevíš, nakonec ještě začneš míchat do věcí Lešku, naprosto nepochopitelně, vůbec se mnou nemá nic společného a nebyla o něm řeč. Takže tvým mlčením jedině získáme.

BTW jenom bych se tě chtěl zeptat, jestli víš ( určitě jo ), že Leška už ve Slavii moc slovo nemá - smlouvy připravují a vyjednávají Puček s Rosenem, vše pak schvaluje Collecot. Takže tohle byla tvá poslední lež a poslední ukázka tvé neznalosti, čímž si se už dokonale ztrapnil.

Ale nepředpokládám, že to uznáš, ty jsi totiž dokonalá ukázka Pascalova ostrova. Protože vím, že někdo jako ty nemůže mít žádné znalosti, obzvláště z filosofie, tak se ti jeho princip pokusím vysvětlit. Jedná se o ideu ( snad víš, co to znamená ) ostrova, který představuje vědomosti. Voda obklopující tento ostrov představuje nepoznané, z čehož ( a teď se opravdu soustřeď, bude to pro tebe složité ) vyplývá, že čím větší má člověk vědomosti, tím více si uvědomuje, že je okolo něj tolik nepoznaného. Na druhou stranu hlupák jako ty má znalosti nicotné a proto si myslí, že už okolo něj není co poznávat. Tvůj ostrov poznání je už skoro pod vodou, takže nečekám, že si uvědomíš, že jsi tu celou dobu překrucoval fakta. Tohle se učí třeba na FF, já chodil na pořádnou střední školu, my to brali už tam, ty se to musíš dozvědět takhle.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele