Látal: V týdnu hráči vypadají dobře, přijde zápas a my neexistujeme

04.04.2021, 09:41
Aktuality

Text článku byl v souladu s podmínkami smlouvy s autorem článku, agenturou ČTK, ze systému vymazán.

Autor: ČTK

Komentáře (18)

Přidat komentář
LH171186

Ještě že jsou zavřený stadiony, kdybych tam včera byl, měl bych zku*venou sobotu....

Reagovat
smazaný uživatel

Pokud Látal není schopný z nich v zápase vymacknout maximum, měl by pomalu vyklizet kancelář. Nástupce, podle mě jasnej Jílek

Reagovat
Axelrose

Dobře, kluci Pardubický.

6.4. se začíná dělat na stadionu, tak to ještě zopakovat i příští rok.

Druhý rok bývá nejtěžší.

No a v roce 2023 permici a hurá na tu hrůzu (myšleno stadion, doufám že ne fotbal).

Reagovat
wwwx

Jó to bude paráda. Derby s Hradcem, primátor bude mít slavnostní výkop, pivko zadarmo, 2500 platících, a o dva týdny později šlágr s Chrudimí o 7. flek ve FNL s 800 diváky.

Reagovat
dejvikker

To víš že jo.

Reagovat
Axelrose

Nevím kde bereš tu FNL, ale i tak děkuji za reakci.

Nicméně mi to přijde pořád lepší, než být věčně druhý za Slávií

Ale tak už sis asi zvyknul, viď.

Reagovat
wwwx

Nevyhnutelná fluktuace v rámci přirozených cyklů, ale vše se zas v dobré obrátí. Samozřejmě bych si přál, aby dřív Sparta vyhrála titul, než Pardubice sestoupí, ale jako realista si tím nejsem jist.

Reagovat
Axelrose

Tak letos to snad už nějak uklohní. Příští rok to bude boj, už jen proto, že ty tři, zřejmě opravdu nejslabší týmy, letos vypadnou - to je pravda.

U Sparty nevím. Asi to zase bude souboj S-S o titul, protože Plzeň už asi pomalu dojíždí, Jablonec dle mého výkonnost neudrží a u Liberce a Slovácko to bude o výprodejích. Baník je takový nečitelný, ale nemyslím, že příští rok nějak extra vyskočí.

Plus u nich hodně dělají i diváci a domácí prostředí a když vidím, jak to naše vláda vede a třeba aktuální (Velikonoční) chování lidí, tak si nejsem moc jistý, že se to nějak extra zlepší.

U vás to bude o udržení Hložka (možná i Krejčího), protože nevím, kdo za vás bude jinak dávat goly. Juliš se zase vrací do modu "zranění", navíc si myslím, že to není zrovna Vrbův oblíbenec a Kozák mně nepřesvědčil.

Reagovat
wwwx

Nejhorší na tom je, že Slávie má takovej náskok, že jediná šance, jak je rychle urvat, je nechat Hřiba ještě párkrát vyvěsit tibetskou vlajku a vyprovokovat Číňana k odchodu z Bonobo stadionu. Kvalitou kádru jsou úplně jinde, i ty blbé hostovačky mají v klubech druhého sledu, zatímco naši leští lavici v Bolce a Bohemce. Dokud vlastní Slávii majitel, kterému o fotbal nejde a klub má jen jako prestižní vějičku, přes kterou chce ovlivňovat jiné, důležitější složky společnosti, a do chodu klubu nezasahuje, pokud to nějakým způsobem funguje, jedná se o všechny zúčastněné ze sportovního hlediska o ideální stav. Zvlášť, když mají jasně definované role. To u nás opravdu nehrozí.

Ona ta jejich dominance taky nevznikla přes noc, a pokud dostane Vrba nějakou šanci, jakože by měl, kdo jiný než on by měl vybudovat ze Sparty tým schopný konkurence tady i v Evropě. Mohl by jako JT vysvětlit hráčům, co po nich chce, a vyždímat z nich maximum. Taková osobnost Spartě chyběla. Jenže v současné Spartě se bojím, že dříve nebo později jeho ego narazí na jiná ega a s furore odejde. A pojede se znovu od nuly.

Ono se klidně může stát, že za nějakých 5-10 let, až Číňan sklaplne kufry, zabouchá u dveří na Letné Trpišovský.

O Pardubicích mám své pochyby, co jsem je viděl v posledních zápasech s Libercem, Opavou a včera s Olomoucí. Nadšení z postupu definitivně vymizí, jak říkáš, ti lehčí soupeři budou pryč, Bolka se zvedne, a že by se svým rozpočtem dělali vítr na přestupovém trhu, se mi taky nezdá.

Reagovat
Axelrose

Tak se Slávií máš samozřejmě pravdu, když jsou prachy, všechno jde lépe. Jinak si myslím, že Hřib nic vyvěšovat nemusí.

S úmrtím Kellnera začne upadat vliv Zemana a klukům s Číny už tu tak krásně nebude. A kdoví jestli na tom (z hlediska dělení majetku) nevyjde se ziskem i ten váš Křéťa, Který mimochodem do klubu taky dost investuje ze svýho.

Nicméně, jestli není ten náš Luftjarda úplný idiot, musí mu být jasné, že žlutý prachy mu do nekonečna nepotečou.

A kdy jindy by měli klub stabilizovat i finančně, když ne teď, tedy v době kdy se jim daří i v Evropě, čímž nějaké to euro vydělají a když můžou za solidní peníze prodat nějaké ty hráče.

No, a co se týká Pardubic, minule jsem koukal na soupisku a docela mně překvapilo, kolik hráčů už je v majetku klubu, nikoli na hostování. A jsou to většinou ti lepší hráči.

Samozřejmě kádr se doplňovat musí, ale když to budou dělat průběžně a jako doteď, na střed tabulky by to snad stačit mohlo.

Tady je největší problém, že město podporuje dlouhodobě hlavně hokej. Fotbal táhne hlavně Víťa Zavřel a ta jeho spedice už není co bývala. Alespoň se to říká, no. Další velký sponzor Strabag to asi zabalí, protože kupodivu nejsou výherci výběrovky na přestavbu stadionu atd. Peněz moc není a nebude, navíc si myslím, že i lidi půjdou spíš na hokej, než fotbal.

Jako jasný, obě Pražská S, Plzeň, a asi i Baník by to tu vyprodali, ale na Liberec, Jablonec, Slovácko, Bohemku (ta tu má dost fandů) by přišlo tak 3 000 lidí a na zbytek lidi tak 1 000.

Nevím, bylo by hezký mít tu obě ligy, navíc basket, plošinu, koně, etc, ale nejsem si jistý, že by to tenhle kraj utáhl, kor, když o 20 km dál je kromě koní a plošiny vlastně to samé.

Vem si, že permice na hokej vyjde v průměru na 3 000 Kč (ale to strašně sráží Jižní tribuna, kde stojí 1 200 Kč, já mám třeba za 6 000 Kč a není nejdražší místa a prodají jich 5 000 každý rok.

Na fotbal myslím v průměru 1 500 Kč Kč a prodají jich 1 000.

Bude to boj, no.

Reagovat
Axelrose

Sorry za překlepy a že jich k...a je

Reagovat
kecipep

Reagovat
smazaný uživatel

To nejsou náhody...

Reagovat
Liquid

tady je na něho moderní nadávat a do jisté míry oprávněně, ale hraje s Olomoucí o 10.místo, tu vyhajpovaný Psotka a Jílek hráli o udržení s lepším kádrem.....

Reagovat
vitecek15

Jílek sice se Sigmou sestoupil, ale jasně ukázal, co s ní chce hrát, a jakej úspěch to pak mělo. Srovnávat pana Jílka s tímhle exotem, co neřekne bez koktání jedinou správnou větu, nemá absolutně žádnou sebereflexi, to opravdu nejde. Látala hned vyhodit, to je takovej kretén, že to prostě není možný. Divím se, že Mináře dokázal ukecat. Druhej rok po sobě hrajem takovou holomajznu, že to prostě není možný. Netrenér.

Reagovat
Liquid

jako fotbal to je strašnej, ale konstantně a někdy v září to ještě stačilo na postup do EL

Reagovat
Posledni Kovboj

překvapivě překvapivě překvapivě překvapivě překvapivě překvapivě překvapivě překvapivě překvapivě překvapivě překvapivě překvapivě překvapivě překvapivě překvapivě překvapivě překvapivě překvapivě překvapivě překvapivě překvapivě překvapivě překvapivě překvapivě překvapivě překvapivě překvapivě překvapivě překvapivě překvapivě překvapivě překvapivě překvapivě překvapivě překvapivě překvapivě překvapivě překvapivě překvapivě překvapivě překvapivě překvapivě překvapivě

Reagovat
Batigol

Nejsmutnější na tom je, že on jim vyloženě zakazuje hrát nějakou kombinační hru, to je jenom nákop na nikoho protože útočník není žádný, když si Pilař otevřel hubu dopadl špatně, přitom ten tým vůbec není stavěný na takový styl hry.... a ještě přivedou Mihálíka který prohlašuje, že chce bojovat o EURO přitom neobehraje ani patník.... Kdyby průměrný tým z divize či krajského přeboru trénoval půl roku fyzičku tak ve hře nebude rozdíl ba naopak... otřesný ....

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele