Laporte absolvoval operaci kolena, doba absence je zatím neznámá

04.09.2019, 13:17
Aktuality
Obránce Manchesteru City Aymeric Laporte je po operaci pravého kolena, které si poranil v utkání s Brightonem. Kvůli zranění přišel stoper o návrat do francouzské reprezentace, kam jej po delším čase znovu povolal trenér mistrů světa Didier Deschamps.

Laporte, který se zranil při souboji s obráncem Brightonu Adamem Websterem, absolvoval zákrok v Barceloně. Operace dopadla úspěšně, ale přesnou dobu absence zatím Citizens nezveřejnili.

Pětadvacetiletý Laporte patřil v minulé sezoně ke stálicím týmu Pepa Guardioly. Odehrál 35 utkání, přičemž pouze záložník Bernardo Silva jich z hráčů do pole zvládl více.

Minimálně v první části nového ročníku se Guardiola bude muset spolehnout na jiné muže. V kádru má ale z klasických stoperů jen Nicolase Otamendiho a Johna Stonese.

Autor: Jiří Fišara / bbc.co.uk

Komentáře (293)

Přidat komentář
Csaplárova past

Kdyby mohli v Anglii nakupovat, tak ještě toho 31.8. , hned po zápase, by někoho koupili za 60 mio do obrany

Reagovat
fenixLFC

vy ste dali 50 mega za hraca aj ked ste nakupvoat nemohli

Reagovat
Csaplárova past

Kdyby se ban vztahoval i na registrované hráče, vůbec bych se nezlobil. Zrovna Kovačiče sem nechtěl, ale poslední dva zápasy nebyl nejhorší, tak třeba z něho něco bude ....

Reagovat
smazaný uživatel

Guardiola to zakrikol.. len co povedal, ze je najlepsi lavy stoper..

Reagovat
IkerCasillas

Přesně dostal ho pod tlak, tak se radši zranil

Reagovat
Taiger

WENGERS Last Season vs EMERYS first season

OFFENSIVELY

Possession 59% vs 56%

Passing completed 85% vs 83%

DEFENSIVELY

Goals conceded 51% vs 51%

Clean sheets 13 vs 8

Shots at our goal 422 vs 493

Reagovat
Taiger

*51 vs 51

Reagovat
oddy

Není tam těch ofenzivních statistik nějak moc?

Reagovat
Mastný Chobot

zbytočne veľa, úplne by stačilo porovnanie, koľko pätičiek na súperovej polovici naši hráči urobili, to by bola dôležitá štatistika

Reagovat
Taiger

Si tady nedávno vyčetl SunFellsovi, že pokud nesouhlasí s něčím a má odlišnej názor, tak se chová jak arogantní kokot. Přitom jseš úplně stejnej

Reagovat
Mastný Chobot

nie, že nesúhlasím, však postuješ fakty, tak musím súhlasiť. Len je to proste pičovina. Ako vidíš, nemyslím si to sám.

Reagovat
Acquanni

Jenže 90% těch patiček dělal Alexis a Santi, to by bylo pro Unaie kruté

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Taiger

Protože ty ofenzivní statistiky nás momentálně trápí nejvíc

Reagovat
Svatej

Reagovat
Kluivert9

Reagovat
Hokaido

Reagovat
krisa

Reagovat
blade115

Reagovat
icemike

Však poslední sezóna pod Wengerem byla už taková slabší, ne?

Reagovat
Taiger

No právě a o tom to je, že i když to byla Emeryho první sezóna, tak tam progress po celou sezónu nebyl, o to důležitější je tahle sezóna, kde se musí markantně zlepšit. Mohlo by se argumentovat tím, že neměl tolik času za tu sezónu tým dát do latě nebo to, že mu zůstali slabý hráči z Wengerovy poslední sezóny. Myslím si ale, že je to celkem důležitá statistika, hlavně ta kolonka "shots at our goal" je alarmující a nevypadá to, že by se to tuhle sezónu zlepšilo.

Reagovat
wenca01

To je sice pravda. Ale soudy ohledně Wenger vs. Emery bych dělal aspoň po první půlce týhle sezóny. Na druhou stranu bych řekl, že Emerymu (vedení) se víc daří ten tým posilovat a z kvalitativního pohledu ho někam posouvat. Já mám z těch příchodů relativně radost. Chybí tomu akorát TOP stoper (uvidíme, jak se chytne Luiz) a ten tým může v pohodě bojovat o LM.

Reagovat
Taiger

Tak porovnával jsem Wengerovo poslední a Emeryho první víš co. Jinak s tebou souhlasím.

Reagovat
Nikikrew

vidim ze niekto sledoval AFTV

Reagovat
Taiger

Poslední dobou tam mají dobrý show

Reagovat
Golasso

To je z AFTV? Hovada, cíleně se s*ali do AW celou dobu a teď akorát změnili objekt hejtu. Hlavně, že to sype. Statistika o ničem, ale pár lidi se tu na té vlně zase sveze...

Reagovat
Taiger

Jop, úplně všichni Asi problém s angličtinou

Reagovat
Nikikrew

Sype to kvalitne, to isto. Ale ta statistika nie je od veci, pod Emerym sme obranu rozhodne nezlepsili

Reagovat
Taiger

Reagovat
J0EL

Ako by sme aj mohli ked mu tam ostal odpad od Wengera?

Reagovat
Nikikrew

mozno odpad ale da sa s tym pracovat

Reagovat
J0EL

S Mustafim? Vazne?

Reagovat
Taiger

Já si myslím, že tady lidi na pár věcí zapomínají. Pamatuješ, když Mustafi byl naším klíčovým hráčem a pak se zranil? Všichni byli z toho dost špatný, páč hrál fakt fenomenálně. Takže jo, dá se s ním pracovat, to, kde je teď je zase věc druhá.

Reagovat
Golasso

Mi jde hlavně o to, že AFTV je totální odpad. Jak já Wengera dost kritizoval, tak při pohledu na AFTV mi ho bylo líto. Poslední Wengerovu sezonu by byli schopní porovnávat Wengerův tým s orlem bělohlavým, když by lidi zajímalo, že orel má dvě křídla a Arsenal ani jedno. Level komparace by byl přibližně stejný jako u tohoto. Ano, defenziva se nezlepšila, ale to vidím i bez statistiky (což vidí i oni a všechna čísla na to napasovali).

Nemůže se zlepšit všechno hned. MU po odchodu SAF zahučeli a nevzpamatovali se doteď. Emery viceméně udržel status quo během hektického roku a teď se začínáme zvedat

Reagovat
Nikikrew

Na AFTV su niektori fanusikovia aj v pohode ale vacsina sa bohuzial nerozumeju do futbalu a len tam hulakaju bud kvoli sledovanosti alebo preto, ze su tak hlupi. Ak robbie tvrdi ze dava kazdemu fanusikovi prietor pre jeho nazor, tak je to smiesne pretoze sa to vzdy toci vacsinou stale okolo tych istych. Najhorsie je asi player rating, to sa niekedy fakt neda.

Jasne, treba cas ale cakal som ze Emery bude takticky na tom lepsie a tu obranu da aspon trocha dokopy, bohuzial je to stale velka bieda. Uvidime tento rok, na dalsie zlyhanie uz cas nie je

Reagovat
Golasso

Právě, ono jim stejně bude nejvíc rýžovat to, když se povezou na vlně nějaké senzace. A když se něco nedaří, stačí se na tom přiživit a je to. Nevíš náhodou, jak se k AFTV staví klub?

Mně přijde právě takticky ok vzhledem k možnostem. Spíš pořád dojíždíme na individuální chyby v obraně a záloze. S tím Emery moc neudělá. Si vezmi jenom poslední dvě derby se slepicemi, v jednom nesmyslná penalta v režii Mustafiho a ve druhém v režii Xhaky. A tak je to pořád... obě bychom jinak vyhráli a ještě bychom se loni umístili v TOP 4.

Každopádně uvidíme, letos musí TOP 4 dát, jinak půjde.

Reagovat
Nikikrew

Tak to absolútne neviem. Viem oem, ze raz sa nato opýtali Bellerina ktorý odpovedal že majú nato názor a to je cele. Podľa mňa to majú ťažko v prdeli, dúfam pretože je to uz len zlata baňa pre zakladateľa

Reagovat
Golasso

Máš pravdu, koukám na ten rozhovor s Bellerinem . https://www.90min.com/posts/5979305-hector-bellerin-questions-whether-arsenalfantv-are-real-fans-labels-them-hustlers-in-q-a

"I think it's so wrong for someone who claims to be a 'fan' and their success is fed off a failure, so how can that be a fan?" the 22-year-old replied when asked his thoughts on the outlet from a member of the audience.

"I think it's just people hustling; trying to make money their way, which everyone is entitled to do, but for us players it doesn't affect us.

"If people want to have fun with it, let them have fun, but when you grow you realise what's important for you to listen to and what not to take.

Reagovat
Nikikrew

Reagovat
Mastný Chobot

ofenzívna komparácia má veľmi veľkú výpovednú hodnotu

Reagovat
Taiger

Ofenzívna komparácia je momentálně ta nejvíc relevantní, tam nás tlačí bota

Reagovat
smazaný uživatel

A kde Arsenal momentálne tlačí bota?

Reagovat
Taiger

V obraně a hlavně defenzivní činnosti?

Reagovat
smazaný uživatel

To sa ma ako fanúšik Arsenalu pýtaš?

Reagovat
Taiger

Tak jsem myslel, že se ptáš provokativně

Reagovat
smazaný uživatel

Nesúď iných podľa seba

Reagovat
Kixi Syhimour

Vypadá to poněkud demagogicky

Reagovat
Bakary3

Reagovat
Golasso

Je to totální demagogie

Reagovat
Taiger

Né no

Reagovat
Kixi Syhimour

Tak jsou tam vyjmenovány 3 negativní věci (což je docela málo) a zbytek je vynechán aby to vypadalo, že je Wenger lepší.

Reagovat
Taiger

Tak jo, ti dám třeba 1 ofenzivní položku

Poslední Wengerova sezóna (74 gólů) a první Emeryho sezóna (73) gólů, zajímavý co.

Se tu všichni vysmívají, demagogie sem, demagogie tam, ale třeba mi sem nepostli ani jednu pozitivní věc, prostě všude biggriny a facepalmy. Cool.

Reagovat
Golasso

demagogie

Reagovat
Taiger

Níc jinýho jsem od tebe nečekal, nezazpomeň mi těch biggrinů a facepalmů dát víc

Reagovat
Golasso

Kdybych věděl, že se s tebou normálně diskutovat dá, tak bych to možná i zkusil. Jenže na tebe je škoda i těch blbých "smajlíků", takže jich víc nedostaneš

Reagovat
Taiger

Jsem si myslel, že k tomu nemáš co říct relevantního. Tak dík. Měj se.

Reagovat
protiproudu

Nemá, je to lempl.

Reagovat
Taiger

Reagovat
protiproudu

Ty seš debil bez názoru.

Reagovat
Taiger

Reagovat
Golasso

Když tě teď nějak utřu a budu "proti protiproudu", budu teda vlastně po proudu. Ale to je moc mainstream, takže tě nechám být.

Reagovat
Taiger

cringe

Reagovat
Golasso

Jak prase , ale tak... co mu na to chceš napsat? Borec mi řekne, že jsem lempl a debil bez názoru a jsou to toho času jeho jediné dva komentáře v celé diskuzi. To je tak všeříkající, že prostě nemám, co bych pořádně dodal.

Reagovat
Kixi Syhimour

A Emery třeba získal o 7 bodů více, což je nejpodstatnější a ve tvém výčtu to chybí

Reagovat
Taiger

A skončil stejně mimo Evropu, navíc to, jakým způsobem posral, je snad nevídaný, los jsme měli top a podělal to neskutečným způsobem. (Já Emeryho mám rád, jen i on musí čelit průserům, Wenger by dostával zpíčováno každej den)

Reagovat
smazaný uživatel

tak nejpodstatnější je asi pozice

Reagovat
Kixi Syhimour

Pravda no, ale taky je ta spojitost snad nejužší

Reagovat
Golasso

Tak pozice v tabulce se vždycky odvíjí i od kvality konkurence, která se obecně v PL zvedá. Mít o 7 bodů víc je úspěch i bez umístění v TOP 4, jen to prostě není dost vzhledem ke konkurenci. Emery měl podle mě nejslabší kádr z TOP 6 a TOP 4 nám unikla vyloženě o chlup. To úplně neukazuje na to, že by tým vedl špatně. Letos máme kádr lepší než loni, tak uvídíme, co předvede.

Reagovat
TopinB

Reagovat
Hokaido

Hodně dobrá analýza. Můžu se zeptat, jak dlouho jsi to dělal?

Reagovat
Taiger

No tennis for you fella.

Reagovat
Hokaido

Stejně nic neposíláš, takže tě budu konstantně roastovat.

Jinak když půjdeš na understat.com a vytáhneš sem nějaký data, tak tuhle diskuzi bez problémů vyhraješ, protože máš samozřejmě pravdu. Emeryho loňská ligová sezona byl jeden velkej luck.

Reagovat
Taiger

Pošli FB/WA a možná se podělím tam Scrollovat tou diskuzí mě mrdá

Takže ty se vysměješ na tom porovnání a pak mi vlastně dáš za pravdu. Fair enough

Reagovat
smazaný uživatel

smeje se te "analyze", ktera je smesna

Reagovat
smazaný uživatel

jakoby analyza no, delali na tom s Babicem celou noc

Reagovat
Kluivert9

Reagovat
smazaný uživatel

inak tuto sezonu sme mali zatial v kazdom zapase horsie xg a xgproti oproti ekvivalentnemu v minulej sezone

Reagovat
Taiger

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Counter

Nelži pls.

Reagovat
smazaný uživatel

videl som to na jednom fore, neviem to uz najst. teraz som to cekol na stranke understat a tam to fakt nevychadza. ospravedlnujem sa, nepisal som to s cielom klamat

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
Hokaido

Vždyť tohle to tvé původní tvrzení ani nepodporuje!?

Reagovat
smazaný uživatel

hej asi som chcel napisat expected points..tam nesedi len liverpool(vlani sme dostali vacsiu nakladacku), ale spurs zase sedi

v expected points sme tuto sezonu v tabulke 12....na understate

Reagovat
smazaný uživatel

takze hej ano bola to blbost co som napisal hore priznavam

Reagovat
Counter

Ony jsou různé modely xG, třeba to v nějakém vychází, ale podle understatu jsme oproti loňsku rozhodně nebyli horší jak na Newcastlu, tak na Anfieldu. Burnley cca nastejno a NLD horší. A třeba Caleyho model u NLD má loni xG 1,5 + penalta a xGA 0,5 + penalta a letos 2,3 x 1,4 + penalta, takže akorát obrana horší.

Reagovat
smazaný uživatel

dobre dobre, uz som sa tu dvakrat priznal a ospravedlnil, dufam ze si pohonil

Reagovat
Counter

Nah, předhazoval bych ti to jen tehdy, kdybys chybu neuznal.

Reagovat
smazaný uživatel

diky

Reagovat
Ondiis

Všichni víme, že cílem byl hate

Reagovat
J0EL

Reagovat
smazaný uživatel

ee to mala byt len pikoska na danu temu, keby bol cielom hejt tak to napisem hned ked to uvidim

Reagovat
Busby babes

coz neznamena vubec nic.

Reagovat
J0EL

Tak urcite

Reagovat
avicii

Emre Can, dobre ti tak

Reagovat
Bukaj LFC

Co se stalo?

Reagovat
nani92

nie je na supiske pre LM

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
smazaný uživatel

Navíc s ním asi slušně vyjebali, protože tvrdí, že o něj byl zájem ze strany PSG, ale on zůstal pod podmínkou, že bude hrát v Juve LM

Reagovat
Kixi Syhimour

Jo, už jsem to hodil pod článek, Krupy to psal pod Icardiho. Jako dost hnusné od nich

Reagovat
fenixLFC

typicki korupcnici

Reagovat
icka

Reagovat
Hachim Mastour

piče

Reagovat
technecium

Proč od vás odcházel?

Reagovat
Kixi Syhimour

Tak on se rozhodl před tím finále a Juventus o něj jevil zájem a samozřejmě si myslil, že to bude posun, takže toho využil. Ale Klopp o něj eocela stály co se pamatuju, prostě chtěl v té dpbě za lepším.

Reagovat
Kixi Syhimour

*docela stál

**době

Reagovat
smazaný uživatel

ty opravujes snad kazdy druhy prispevok

Reagovat
Kixi Syhimour

Vcelku jo, alespoň vidíš, jak jsem starostlivý

Reagovat
technecium

dík

Reagovat
tomasinho

Taky to byla ale neschopnost vedení, měl mít rok předtím už smlouvu že jo. Ale nezlobím se, přišel o parník lepší Fabinho.

Reagovat
smazaný uživatel

No on asi chtěl výkupku nebo něco takového a tu mu vedení dát nechtělo. Proto odešel zadarmo.

Reagovat
fenixLFC

on chcel vykupku a vysoky plat. my sme chceli dat bud jedno alebo druhe....

Reagovat
smazaný uživatel

Nebylo vedeni trochu obezretny z predchozi hostovacky Sahina, k temhle typum zaloznika? Can sel myslim po vyprseni smlouvy v Bayernu, mel vetsi plat ten Can nebyl zas tak dobrej jak se zdalo..

Reagovat
tomasinho

To ne, jen byl zřejmě problém v té výkupce.

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Marv

90% trenérů by ho tam taky nedalo.. Klidně ho mohli nechat jít

Reagovat
fff

Vcelku som bol vtedy smutny, ked odchadzal, no to som este nevedle, ze ziskame Fabinha.

A ten odkedy sa dostal do zostavy tak je uplna topka.

Takze sme velmi dobre dopadli.

Reagovat
avicii

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Vopi11

Reagovat
SpecialOne

Tohle bylo velmi zbytečné podcenění situace. Mám 4 stopery, Kompany odejde, tak snad je potřeba někoho přivést ne, zvlášť, když je už tak průměrný Otamendi zase o rok starší. Teď to budou lepit Walkerem nebo Fernandinhem, což taky nebude 100% náhrada. Tohle City nezvládli.

Reagovat
r.mrazik

a jo...jinak...pripravuje se novy kontrakt pro greenwooda...pry 25 tacu tydne...

jeste ze nemel cislo na Odoie

Reagovat
Kixi Syhimour

Pochopitelně, že dostane méně vzhledem k tomu, že nemá takovou pozici jako Odoi při vyjednávání.

Reagovat
r.mrazik

Reagovat
Hokaido

Ty doufej, že nemá číslo na Lingarda.

Reagovat
Whitemedia

Odoi ale zatím nic nepodepsal, takže tam by mu to číslo bylo k ničemu..

Reagovat
r.mrazik

Reagovat
icka

Reagovat
Kovi81

Reagovat
mimi_united

Sila ako zatienil Stonesa, o tom už nie je ani počuť.

Reagovat
Largo

OT:

Chci se zeptat, byl nekdo z vas na City? Shanim listky. Poradili byste mi, kde je sehnat? Diky

Reagovat
SpecialOne

vitasrp@centrum.cz

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Teoretik

Hmm, Sané out, Laporte out, klidně i na celou sezónu. Jestli tohle Liverpool nedá...

Reagovat
smazaný uživatel

Lol

Reagovat
castelL

wtf veď City majú stále lepší tím

Reagovat
smazaný uživatel

však to skoro ani nepocejtěj

Reagovat
smazaný uživatel

Ty si velky teoretik

Reagovat
MCFC_8

Hmmm KDB a Kompany minulu sezonu tri stvrtiny zapasov out a treble..

Reagovat
smazaný uživatel

A pak Kompany nastoupí a životním gólem trefí titul....

Reagovat
smazaný uživatel

jdi do háje. Klopp má asi druhý nejběhavější tým v PL a zatím se mu zranění zdatně vyhýbají, ale to ještě neznamená, že taky nepřijdou

Reagovat
Busby babes

Reagovat
Busby babes

chudak Pepek, zbyly mu tam jen dva padesatimilionovy stoperi, jeden 50 milionovej RB, co tam muze alternovat a Fernandinho... jestli takovehle nevyhody Pool nevyuzije...

Reagovat
diastan

Reagovat
salami

Jasne, na druhou stranu tohle je jejich suverenne nejlepsi stoper a oslabeni to fakt bude, a rekl bych ze citelnejsi nez na jinejch postech, ktery maj vetsinou adekvatne zdvojeny. Tim ze tam neni uz ani Kompas tak by to mohlo bejt zajimavy. Vykrik o vyuziti Liverpoolem je samozrejme blbina.

Reagovat
fff

Laporte out je pre nich urcite velka rana, tak isto ako Sane, no stale maju sirsi kader a budu sa vediet s tymto vysporiadat.

My mame stale dost stastie, ze vsetci nasi hraci (ok samozrejme aktualne s vynimkou Alissona) su zdravi. No keby nam vypadol VVD alebo ktokolvek z trojice Mane/Firmino/Salah, tak sme na tom urcite horsie. A nechcem byt zly proroko, no pri tom ako pressujeme a behame sme mali celkom stastie, ze vydrzali vsetci zdravi minulu sezonu a uvidime ci sa to zopakuje tuto sezonu.

Reagovat
vladis271

museli by sme dať sezónu relatívne bez zranení. Ale ak by sa tá anomália podarilo, šance sa rapídne zvýšia.

Reagovat
Teoretik

No zaprvé nikdo jiný než City a Liverpool na titul nemá, tož kompliment Liverpoolu. Zadruhé, když vidím, jak jste vletěli do nové sezóny, tak je patrné, že loňský rok nebyl náhoda a opět uděláte spoustu bodů, a to i kdyby vám přišla nějaká zranění. Klopp dokáže i toho náhradníka hecnout k super výkonům na pár zápasů. No a nakonec věřím, že City má letos za prioritu úspěch v LM, ač to Pep nikdy nepřizná.

Reagovat
smazaný uživatel

City má prioritu, tobôž s tým kádrom, vyhrať úplne všetko a najväčšie ciele sú jednoznačne LM a liga.

Reagovat
vladis271

Hej, ale ak by sme boli v závese a city v boji o LM okolo Semifinále, tak tentokrát uprednostní LM a slabšiu zostavu pošle na ligu. Tento rok to spravil naopak keď vLM na Spurs poslal to slabšie.

Reagovat
smazaný uživatel

V Liverpoolu taky přijdou zranění a čím později se to stane tím hůř.

Reagovat
Bandita_Harry

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
kissak

Nezapomínej, že v lednu je také přestupák.

Reagovat
vladis271

OT na najbližšom svetovom pohári nebudú mať Češi svoj vlastný tím. Budú sa musieť spojiť s nami. Super.

Reagovat
masina_LFC

zbytocny turnaj v takomto formate ako to bolo naposledy

Reagovat
Swarley

A budete tam mít vůbec někoho?

Reagovat
smazaný uživatel

Cháru

Reagovat
Zaschrona

Kdyby jen s vámi, aspoň by to mělo nějaký smysl a dalo by se tomu fandit. Jenže my se budeme spojovat i se Švýcary, Němci, atd. Radovat se z toho, že sousedovi chcípla koza, to je trochu smutný, ne?

Reagovat
vladis271

Jj, precital som si len titulok toho článku. Zas to bude tím Európy.

Reagovat
smazaný uživatel

Proč?

Reagovat
tomasinho

Protože to zřejmě bude v půlce sezony a bude tím pádem kratší turnaj a jen 6 týmů. Zámořské, Rusko, Švédsko, Finsko. A NHL nechce přijít o své hvězdy jako Draisaitl, Kopitar, Josi atd.

Reagovat
Coutinho10

celkem komplikace pro draft

Reagovat
blade115

Walker na stopera, Cancelo do hry a je po problému. Aby City něco takového seriózně ohrozilo, museli by se dlouhodobě zranit ještě tak tři další hráči.

Reagovat
icemike

Walker nemůže hrát stopera

Reagovat
blade115

Nesouhlasím

Reagovat
Generalní Gladiator

V tříčlenné ano, na dva stopery poteče.

Reagovat
Swarley

Cancelo stejně nemůže hrát beka, když budou vzadu čtyři

Reagovat
Generalní Gladiator

Souhlasím,podle mně je to velká komplikace pro city.

Reagovat
Usty

Wtf

Reagovat
Busby babes

City to stejne hrajou tak, ze v pripade potreby se mezi stopery stahne DM...

Reagovat
vodka

a kdyžtak zatahají za dres hned jak ztratí balon...

Reagovat
Busby babes

Reagovat
fenixLFC

na stopera pojde fernandinho a aj tak su tam furt stones s otamendim

Reagovat
Mastný Chobot

Granit Xhaka has made the most errors (7) leading to goals in the Premier League since the start of the 2016-17 season

hlúpy a zlý hráč

Reagovat
ElectrickMann

Reagovat
Counter

According to Opta, Arsenal have made 13 errors leading to goals in the Premier League since the start of last season, when Unai Emery took over – the most of any club. Leno, with six, has more than anyone else during the period.

Oproti Lenovi je Xhaka ještě bourák, když si téměř totožná čísla rozložil na podstatně víc sezon. A přitom se tady asi všichni shodneme, že jsme za Lena rádi

Reagovat
smazaný uživatel

Smutny je to, ze Leno "vyhral" tuhle statistiku i svoji posledni sezonu v Bundeslize

Reagovat
Mastný Chobot

hm, ja si vybavím tak jednu, max dve

ale šialené každopádne

Reagovat
Mastný Chobot

aha, tam sa vlastne rátajú penalty

Reagovat
Counter

Já taky no. Ono hraje roli i to, že na rozdíl od jiných brankářů bývá vystavený extrémní zátěži, jeho loňskou sezonu můžeme navzdory těmhle číslům pořád hodnotit jednoznačně pozitivně.

Reagovat
smazaný uživatel

Vám by se hodil Given. Ten byl pro tu permanentní zátěž ideální golman.

Reagovat
Dody10

Reagovat
Golasso

Občas mi je ho za tou obranou až líto, je to frajer. Jednu chvíli tu na něj bylo poměrně dost hejtu, ale naštěstí to utichlo. Máme v Lenovi do budoucna poklad

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Hokaido

https://imgur.com/a/iorA3UM

Jsem si v pondělí udělal print screen, ale zapomněl jsem to sem dát. Neuvěřitelný čísla, tak nějak mi ani nedošlo, jak je pod Rodgersem skvělej.

Reagovat
Mastný Chobot

tak on dlhodobo je strašná mašina, mimo top 6 s prehľadom najlepší hráč ligy dlhodobo

Reagovat
smazaný uživatel

měl slabší období, dokonce byl chvíli na pomezí základ/lavička ne?

Reagovat
Mastný Chobot

to len preto, že Puelovi jebalo

Reagovat
r.mrazik

pristi zapas si neskrtne...

Reagovat
Busby babes

vzal jsem ho do Fanty, az takhle jsem se obetoval pro tym. Misto Rashe. Takze je jasny, jak to dopadne. Rash hattrick, Vardy cervena.

Reagovat
r.mrazik

pry bude ready martial

Reagovat
Gunner14

Sporting Lisbon President: ''To buy Bruno Fernandes Spurs offered 45M€ + 20M€ in clauses. One of them was to Spurs win the CL or the PL, something that never happened.''

Reagovat
niflheim

No já bych se moc nesmál, Spurs aktuálně na to mají daleko větší předpoklady než Arsenal.

Reagovat
Ondiis

I když nejsme v LM tak si myslím, že naše šance na letošní výhru máme stejné

Reagovat
Golasso

Reagovat
tunkic

Reagovat
smazaný uživatel

To bych právě ani neřekl. Spurs působí dost utahaně a zasekle na jednom místě. Ten peak měli v sezoně, kdy vyhrál titul Leicester a dost možná tak působili výrazně líp hlavně díky tý marnosti ostatních.

Reagovat
smazaný uživatel

tak to se pleteš, protože ten peak byl až sezonu poté, v sezoně, kdy vyhrála titul Chelsea

Reagovat
smazaný uživatel

To je pravda.

Reagovat
Mastný Chobot

z toho vtedy bol slávny Put the pressure on Cup

Reagovat
smazaný uživatel

takový, o kterém si Arsenal mohl nechat jenom zdát, když si šel zkušeně pro 5. místo

Reagovat
Gunner14

A vyhrál FA Cup

Reagovat
Svatej

ještě že jsme to byli my ten ročník, abychom zlu nedovolili vyhrát.

Reagovat
hona.kub

To byl ten špíl u nás doma, jak těžce nezvládali? No oni vlastně těžce nezvládají každej špíl proti nám

Reagovat
r.mrazik

jestli bruno zopakuje lonskou sezonu,nebo se aspon trochu priblizi,tak pristi leto ten prestup prijde

Reagovat
nani92

hej,ale do Realu a pod., teraz bol idealny cas pre nas to s ním aj risknuť, aj keby to bol tragéd..ale vdaka Fredovi sme asi o dost opatrnejší

Reagovat
r.mrazik

i to je vlastne mozny...ale tipuju,ze do realu pujde eriksen

Reagovat
salami

Tak vy si zatim budete muset vystacit s Pereirou a Oleho pohadkama o probuzeni Freda.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Zasmial by som sa, keby sme pred 3 mesiacmi neboli vo finále. Takže to až tak od veci nie je.

Reagovat
Counter

Jasně, ale favorit prostě nejste a aby na to prodávající vsadil takovou výraznou část přestupové částky je blbost.

Reagovat
salami

One of them je tam docela podstatny.

Reagovat
jk

jako vtip to asi celkem dobrý ale....

Nevím, jestli jsi četl to vyjádření nebo sis tohle někde převzal z twitteru. Každopádně Varandas je dost směšnej prezident, když se snaží Fernandese prodat do kterékoli prdele, pošle ho snad na 30 medicals a ve finále mluví o tom, jak je pro ně důležitý hráč a kapitán a jak má Sporting DNA a oni si ho moc váží na to aby ho prodali za tak málo kolik nabízeli Spurs. Když navíc byli Spurs jediní, která nějakou konkrétní nabídku podali Ve Sportingu maj fakt "štěstí" na úplný debily v čele, bohužel

Reagovat
Mastný Chobot

Granit Xhaka: "Of course critics are always there. I made a mistake with the penalty but if you saw the game, we could have won."

Hej, no, mohli... keby neurobil tú penaltu napríklad. Idiot

Reagovat
Golasso

Kdyby Xhaka aspoň věděl, kdy má mlčet . To je vyjádření jak ...

Reagovat
Ondiis

Tak na IG se omlouval spíš no ... a myslím, že dost fandů uznalo, že je dobře že se omluvil

Reagovat
Golasso

To je dobře, že se omluvil . Já se po Xhakovi vozit nechci, jen mě zarazila ta konkrétní věta, co postoval Chobot.

Reagovat
Dawon

Je sranda jak to Xhaka neskutecne za tu penaltu schytava, ale to ze pred nim tam udelali dve naprosto fatalni hrubky dalsi dva hraci Arsenalu a on se to pak akorat tupe snazil hasit, to uz nikdo nezmini

Reagovat
Trand

Zmíní, jenže u Xhaky je to prostě klasika a fanoušci už toho mají dost. Když už si člověk prostě myslí, že se zvednul, zlepšil a má na to hrát u nás základ, tak se ukáže, že je to pořád ten stejnej hráč, kterej v určitých situacích prostě nepřemýšlí.

Reagovat
Dawon

Jako ja na jednu stranu chapu tenhle pohled, ale na druhou stranu mi prijde hrozne nefer nezminit, ze cela ta situace vznikla silenyma hrubkama jinych hracu a vesmes cele to pak vyzere on

Reagovat
Trand

Chazy01.09.2019 18:16#

Jako xhaka debil je... ale co tam předtím dělali guendouzi a pepe

Samozrejme pojeb schyta jen xhaka, ale sehalo více hráčů v kratkej cas

[reagovat]

Trand01.09.2019 18:20#

Pepe to měl těžký, ta největší chyba podle mě přišla od Guendouziho.

Reagovat
Dawon

Reagovat
Nikikrew

Reagovat
smazaný uživatel

Xhaka funguje jako dobrej hromosvod fanouskovske frustrace, ale je pravda, ze tomu nekdy jde sam zdatne naproti. Ja ho casto branim, ale letos uz bych ho upozadil a do zakladu bych ho nedaval za zasluhy, ale jen podle typu soupere

Reagovat
Nikikrew

Ja som napr. zvedavy, co by fanusikovia hovorili na Ceballosa ktory tam nepochopitelne tahal Aliho a kludne z toho mohla byt penalta / priamy kop, bolo to docela na hrane. Podla mna to bola docela hlupost od neho

Reagovat
Golasso

Jestli myslíme to stejné, tak to podle mě nebyla Ceballosova vina. Alli si prostě řekl, že poběží skrz Daniho a ten tam víceméně jen stál. Hodně zajímavá situace .

Reagovat
Ondiis

Máš video? Nevybavuju si tuhle situaci vůbec

Reagovat
nani92

nie, ale pre lepsiu predstavu ti to možem priblizit, bol zápas a Ceballos na hrane 16ky tahal Alliho

Reagovat
salami

Reagovat
Ondiis

Tak to bych stejně nepískal

Reagovat
Nikikrew

Nemozem ho nikde bohuzial najst

Reagovat
Mastný Chobot

bola, taktiež

Reagovat
FUnk

Reagovat
smazaný uživatel

Man Utd má stále zájem o Fernandese škoda, že v tu dobu už nebude mít Fernandes zájem o Man Utd

Reagovat
niflheim

Manchester United have decided against making an offer for Bruno Fernandes when the transfer window re-opens in January, according to the Manchester Evening News.

Reagovat
smazaný uživatel

My jsme prostě taková sázka na jistotu, když nemáš o čem psát, piš o MU o našich přestupech se píše, i když neni otevřený přestupový okno

Reagovat
Busby babes

pohadkari z MEN.

Reagovat
r.mrazik

hrozny kaspari

Reagovat
Busby babes

ale jinak je to cele super. Cele leto vsichni jedou zarucene zpravy o tom, jak ho chceme, aby na konci vyslo najevo, ze jsme o nej vubec zajem nemeli.

Reditel Sportingu pak rekne, ze jedinej, kdo se zajimal byli Spurs. A reakce? United i v lednu budou mit zajem...

Reagovat
r.mrazik

hah...jj...je to sranda

ale treba jsme se na nej ptali...

Reagovat
Busby babes

co psali nejak duveryhodny zdroje, tak jsme se jen nejak informovali o jeho situaci nekdy na zacatku leta a to bylo vsechno.

Reagovat
r.mrazik

no jsem zvedav,koho ma nase vedeni jako variantu do toho stredu zalohy

Reagovat
Busby babes

Garnera.

Reagovat
r.mrazik

vypada zajimave...ale to treba ted i angel,kterej v rezerve hraje uzasne

ale i tak by to chtelo do toho stredu dalsiho hrace

Reagovat
Busby babes

ja bych prave Angela docela zkusil na tom CM. Uvidime, co budeme zkouset v EL.

Reagovat
r.mrazik

je zvlastni,jak hraje andreas a pak vidis angela,kterej si to dava mnohem vic...divny

Reagovat
iamek

Reagovat
kiwwi

Angel na CM? To asi nebude fungovat - fyzicky nema na to zohravat suboje v PL v strede pola...ked uz tak na AM, kde vie unlocknut obranu

Reagovat
Busby babes

vsak po nem taky nikdo nechce aby byl DM, ale aby pripadne tvoril z pozice CM ve triclenne zaloze.

Reagovat
Busby babes

nebo jako souboje se zaloznikama neda, ale souboje s obranci by mel dat?

Reagovat
kiwwi

v strede pola je to boj o loptu - hracovou ulohou je dajme tomu 50% rozvijat utok a 50% ziskavat loptu, kdezto v utocnej tretine na pozicii AM je dajme tomu 80% creativita s lotou na nohe a 20% aktivny pressing bez lopty

akoze cisla su nastrelene od brucha, ide mi skor o pointu tych subojov

Reagovat
r.mrazik

by me zajimalo,kolik lopt vybojoval takovy andreas

Reagovat
kiwwi

On je práve v osobných súbojoch dosť hustý...

Reagovat
r.mrazik

Jj. Že někoho zprasí leda

Reagovat
icemike

Spurs jediní podali nabídku, zajímalo se určitě víc klubů

Reagovat
Busby babes

Nejlepsi je to slovo STALE.

Reagovat
Busby babes

hehe Luke Shaw je mezi odchovancema na soupisce pro EL. A je tam i Matej Kovar.

Reagovat
Busby babes

Matej Kovar, the young Czech goalkeeper, is on the A List because he is not yet eligible for the B List, having arrived at United's Academy in January 2018.

Luke Shaw is considered Club Trained, despite signing from Southampton, because the criteria includes players who have been registered with the club for 36 months between the ages of 15 and 21. The left-back was aged 18 when he joined the Reds in June 2014.

Reagovat
Kixi Syhimour

"when he joined the Reds in June 2014."

Reds

Reagovat
r.mrazik

https://www.youtube.com/watch?v=Oz4AiigHMxk

trochu delsi...ale Roy a Gary o vyhazovu Roye z MU

Roy je hrozne ubrecena ublizena zenska...

Reagovat
Busby babes

klasika.

Reagovat
r.mrazik

jojo...ale tak propaguje knizku nebo co...tak at prska blbosti

Reagovat
Busby babes

jsem si to ted poslechl, ale neprislo mi to zas tak hrozny, na konci pak byl trochu ublizneje ale na jeho pomery jeste ok.

Reagovat
r.mrazik

hh...je to kasparek...takovej drsnej pozer

Reagovat
Busby babes

ja myslim, ze u nej to neni poza.

Reagovat
r.mrazik

Reagovat
Whitemedia

Matic už má nějaké blbé kecy?

Reagovat
vodka

docela normální.. u něj je správně, že je nasraný, třeba ho to probere...

Reagovat
Hokaido

Odoi bude krátce po repre pauze připravený hrát. Skvělá zpráva.

Reagovat
Miguel19

Spíš by mě zajímal James..

Reagovat
slavex

Azpi je bohužel poslední zápasy úplně mimo

Reagovat
hona.kub

mě teda hlavně Rüdiger

Reagovat
Whitemedia

ten už by měl být po repre pauze minimálně na lavičce spolu s Odoiem.. Kanté s Pedrem asi základ a Reece konec září

Reagovat
Whitemedia

Na konci září

Reagovat
Mastný Chobot

Nicolas Pepe has withdrawn from the Ivory Coast squad. As I understand it he'll spend remainder of international break back in London, agreed by Arsenal and Ivorian federation.

No injury, just without a pre-season it's felt best he works on fitness at Colney.

paráda

Reagovat
smazaný uživatel

such a pussy

Reagovat
Golasso

Růže jsou rudé,

owny je číslo,

Lo Celso si při repre pauze poranil tříslo.

Reagovat
SunFells

Reagovat
Mastný Chobot

Reagovat
Cobra

Reagovat
Hachim Mastour

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
iamek

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
JohnKoul

Reagovat
Nikikrew

Reagovat
Gunner14

Reagovat
Golasso

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele