Laporta: Příchod Villy Ibrahimoviče neovlivní

20.05.2010, 19:03
Aktuality
Po příchodu Davida Villy do Barcelony se začala řešit nejen budoucnost Francouze Henryho, ale také loňské posily Zlatana Ibrahimoviče. Ten by ale na Nou Campu měl setrvat minimálně také v nadcházející sezoně. Uvedl to prezident klubu Joan Laporta.

Ibrahimovičova budoucnost se opět začala v médiích řešit poté, co vyšla na povrch dohoda katalánského klubu s Davidem Villou, který by měl zítra po zdravotní prohlídce podepsat smlouvu. Valencia za něj získá 40 milionů eur.

Laporta ale v této souvislosti veškeré spekulace o případném odchodu švédského forvarda z klubu odmítl. "Ibra není na prodej. Je to velice platný hráč a vím, že i trenéři s ním počítají. Příchod Villy jeho budoucnost v klubu neovlivní," řekl prezident, který žádné další posily mužstva zatím nepotvrdil.

Ibrahimovič přišel do Barcelony minulé léto z Interu Milán za 46 milionů eur, milánský celek navíc jako součást transferu získal Samuela Eto'oa. Bývalý střelec Juventusu nebo amsterodamského Ajaxu však byl v některých fázích své první sezony v Katalánsku kritizován.

Autor: Pavel Mašlaň / sportinglife.com

Komentáře (305)

Komentáře k článku naleznete zde.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele