Lapadula se loučí s AC Milán, na hostování ho získal Janov

18.07.2017, 12:40
Aktuality
Kádr milánského AC prochází poměrně rozsáhlou obměnou a změny se týkají rovněž Gianluky Lapaduly. Sedmadvacetiletý útočník se minimálně v nadcházející sezoně nebude prát o místo v prvním týmu Rossoneri, dnes totiž bylo oficiálně potvrzeno jeho hostování v Janově...

"Janov CFC oznamuje, že s AC Milán dojednal dočasný příchod s možností trvalého angažování útočníka Gianluky Lapaduly," stojí v prohlášení Grifů.

Lapadula dorazil do Janova už koncem minulého týdne a po první zdravotní prohlídce chtělo mít vedení CFC jistotu, hráče proto odeslalo směrem k lékařům ještě jednou.

Ani jeden klub neprozradil konkrétní podmínky hostování, média se ovšem shodují na tom, že Janov za hostování zaplatí dva miliony eur, dalších jedenáct milionů pak do Milána zašle v případě aktivování opce na trvalý přestup.

Lapadula zažil vynikající sezonu 2015/2016, v níž nasázel celkem třicet gólů a výraznou měrou pomohl Pescaře k postupu do italské nejvyšší soutěže. Špatně si nevedl ani v ní, v rámci Serie A loni zaznamenal osm přesných tref.

Autor: Tomáš Pavlík / football-italia.net

Komentáře (40)

Přidat komentář
Mrvinho

Výborně, je jasný kdo nám dá góla

Jsem zvědavej koho z těch 3 dotáhnou teda.

Reagovat
Milan.B

Reagovat
10

https://www.youtube.com/watch?v=HbFN3ACZVQc

Szczesny má splněno, už jsem počítal s FORZA ROMA

Reagovat
smazaný uživatel

Byl to bojovník, ale teď potřebujem kvalitu. Děkuji a goly do sitě AC nechcem.

Reagovat
Kaka14

uplny suhlas

Reagovat
smazaný uživatel

Přeju si toho Belottiho. Mrkl jsem na sestřih golu ze sezony a neskutečny co daval za goly. Byla by to budoucnost AC a ani by neměl takový nehorazny plat co chce Morata s Aubem.

Reagovat
El-Pistolero-68

Skoda ze ten Cairo je snad jeste vetsi zid nez Lotito.

Reagovat
Kaka14

Aj ja, ale je z nich aj najdrahssi. Belottiho styl mi strasne pripomina Vieriho.

Reagovat
El-Pistolero-68

Problem je, ze nas se ted po tech nakupech bude snazit natahnout uplne kazdy. Real chce 90m za Moratu, BVB se mi zda, ze za Aubu nakonec taky bude chtit vytahnout nejvic a Cairo s Torem je kapitola sama pro sebe. Takze drahy bude kazdy z nich. Jen Belotti bude mit tak 2-3x mensi plat nez ti dva + porad je u nej ten strasak jedne povedene sezony a priklad Immobileho. Ale i tak ho chci asi nejvic.

Reagovat
CubONE

U Moratu je strasak, ze este nikdy nebol jednotkou v utoku a extra produktivnu sezonu nemal. Auba je zas uz starsi a nie je iste, ci by mu vobec liga sadla. Kazdy ma minusy.

Reagovat
Kaka14

vsak to je to vela penazi bez istoty

Reagovat
Kaka14

Novy majitel minul vela na posily, ale ziadna podla mna nebola predrazena....tak aj pri tychto troch utocnikov ked sa nebude dat zjednat, tak skoncime asi pri Kalinicovi

Reagovat
Kaka14

este som zvedavy ako dopadne Bacca, lebo zacalo byt okolo jeho odchodu ticho ..... ako zolik na lavicku by mohol ostat

Reagovat
Pipo123

Keita do konca týždňa do Interu, cena 22+3... De Vrij odmietol tiež predĺžiť takže isto pôjde preč... strašne sa teším na sezónu, taký výpredaj sme pod Lotitom ešte nemali

Reagovat
Kluivert9

Škoda, dobře jste to poslední dobou skládali...

Reagovat
El-Pistolero-68

Na základ nového AC by to nebylo, ale jako žolík mohl klidně zůstat. Takový srdcař a sympaťák tu fakt dlouho nebyl. Věřím, že v Janově bude za boha. Díky a FORZA LAPAGOL!

Reagovat
Zark

bojovník jo, srdcar ne :D uz ted jde do 17. klubu v kariere

Reagovat
El-Pistolero-68

To jsi odkud vycucal, takové číslo? Jako netvrdím, že je to Milanista od dětství, ale byl za tu šanci u nás hrozně vděčný a odcházel se slzami v očích. Při každém jeho vyběhnutí na hřiště byla cítit ta jeho vášeň a touha splatit důvěru, že si jej ze Serie B vytáhl tak slavný klub. Mně bude fakt chybět.

Reagovat
Zark

wiki, ale pocital jsem tam i mládez, je to jinej ranec

Reagovat
pospech11

Vlastní elektrárna? Tak to jen tak někdo nemá.

Reagovat
r.mrazik

Reagovat
smazaný uživatel

nejak mi uplne usiel ten Vecino. Co je to za hraca?

Reagovat
El-Pistolero-68

Druhý Bertolacci (snad).

Reagovat
Votas
Reagovat
10

to byl stejně zápas tyvoe...

Reagovat
Votas

obrany jsou přežitek

Reagovat
cresposuper

Priemerak ta vykupka za 24m je vtip

Reagovat
smazaný uživatel

pici tam. tusil som to :)

Reagovat
cresposuper

Celkom ma desia tie mena, ktore sa teraz spominaju ( Duncan za 12, Vecino za 24) , zvlast ked Medela asi predame za drobne.

Reagovat
FuckT

Dnes hrame konecne pripravny zapas s ako tak kvalitnym superom, celkom som zvedavy na nas. Olis, myslis, ze to bude aj po zapase niekde uploadnute cele? Dnes to nemozem pozerat v tom danom casovom rozmedzi...

Reagovat
olis

pochybujem ze niekde bude zaznam, resp. ja take stranky nepoznam ale viem ze tu niekto daval raz web kde sa tieto zaznamy daju stiahnut, avsak dost pochybujem o tom ze sa tam objavi aj tento zapas

Reagovat
FuckT

No ono su akoze stale stranky, kde sa daju vacsinou pozriet cele zapasy online, ale tiez neviem, ci zrovna tento bude jednym z nich, tak ako ty o tom skor pochybujem ako by som v to veril. Fullmatchesandshows bola jedna taka stranka, ale tam uz nejaku dobu teraz byvaju len highlighty, ale SA zapasy som vzdy nasiel niekde inde, dokonca aj zapasy Slovenska U21 som nasiel takto, tak snad sa bude dat aj toto, lebo inak budem zly.

Reagovat
olis

tak uz ani nemusis hladat, tu to mas https://www.facebook.com/napolichannels/videos/1407722459304467/

v skratke, Tonelli otras, gol po jeho chybe, potom urobil jednu velmi podobnu, hracom sa nechcelo ale to je vzhladom na narocnu pripravu a treti pripravny zapas za 7 dni trocha pochopitelne

velmi sa mi pozdava Milik u ktoreho sa mi zda ze je to kazdym zapasom lepsie herne aj sebavedomim a taktiez Ounas ktory sa od prveho dna ukazuje v dobrom svetle

Reagovat
Dejwa

Takže Simeone pryč? Šel bych po něm hned..

Reagovat
Votas

Reagovat
smazaný uživatel

potřebuje pravidelně nastupovat, škoda že si loni vybral AC kde zase tolik toho prostoru neměl, v Neapoli na křídle by byl ve svém živlu a pálil by ostrýma..

Reagovat
Ragazzo d'oro

Bohužel už na něj nevyzbylo místo, na pozici třetího útočníka ho je škoda. Ať se daří!

Reagovat
smazaný uživatel

Podla mňa bol mnohokrát v zápasoch viac vidieť ako Bacca. Neraz ich spasil dôležitými gólmi čiže asi si ho mali nechať.

Reagovat
juveforever

lepší jak Borini

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele